poohlížím se po Celice a jak zjišťuju tak s motorama je docela problém.Chápu to dobře že je to taková sázka do loterie? Buď klekne a nebo to vydrží? V inzerátech jsou samý rv. 2000 + 2001 s hafo kilometrama, ale abych si ji koupil a za 2dny klekla to by bylo blbý
A včil nastává dilema...
Naposledy upravil(a) PetrD dne pon 25.05.2009, 06:17, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis WG Sol Navi 2,0D-4D/126HP, 2008
Audi TT 1,8T quattro /254HP
Mrkni po výkonější verzi s motorem 2ZZGE...a budeš mít klid . Nejen co se týče možného problému s chlastáním oleje, ale i po výkonnové stránce.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
tu je to s nimi trocha blbý takže předpokládám dotáhnout od někud+cena trošku někde jinde.Ale asi to bude jednodušší chvilu počkat dát víc peněz do kupy a koupit TS
PetrD píše:tu je to s nimi trocha blbý takže předpokládám dotáhnout od někud+cena trošku někde jinde.Ale asi to bude jednodušší chvilu počkat dát víc peněz do kupy a koupit TS
TSka bývají v Německu tak cca o 1000 euro dražší, což není zase tak hrozná částka navíc. Nový polomotor tě vyjde podstatně dráž a hlavně po chvíli nebudeš muset řešit druhý problém v podobě nedostatku výkonu. Tam potom počítej s investicema 1hp navíc = min. 1000Kč a to je potom sakra drahej koníček (už jen se dostat z 1ZZ na výkon 2ZZ...levněji potom vyjde zase rovnou swap za 2ZZ).
PetrD píše:tu je to s nimi trocha blbý takže předpokládám dotáhnout od někud+cena trošku někde jinde.Ale asi to bude jednodušší chvilu počkat dát víc peněz do kupy a koupit TS
TSka bývají v Německu tak cca o 1000 euro dražší, což není zase tak hrozná částka navíc. Nový polomotor tě vyjde podstatně dráž a hlavně po chvíli nebudeš muset řešit druhý problém v podobě nedostatku výkonu. Tam potom počítej s investicema 1hp navíc = min. 1000Kč a to je potom sakra drahej koníček (už jen se dostat z 1ZZ na výkon 2ZZ...levněji potom vyjde zase rovnou swap za 2ZZ).
díkec, už jsem studoval net a ty prachy dám dohromady
PetrD píše:díkec, už jsem studoval net a ty prachy dám dohromady
Tak hodně štěstí, ať natrefíš na opravdu dobrou čeldu a hlavně ať mě potom neproklínáš, že jsem tě překecal do výkonější verze .
Takze v zari uz pojedes (?) na Becvu s Celdou, jak koukam ... no taky rozhodne drzim palce ... hodne stesti pri nakupu, hodne radosti po nakupu a uz se tesim, az ji uvidim