a prdel mosí byt aj keby na kalíšek nebolokolja píše:čabasmarcelus píše:kolja-však já taky nejsem krypl abych tam stál a šest hodin čuměl na svoje auto-na to fakt nemusim nikam jezdit, chodili sme vobhlížet ostatní auta, kamarád byl na vokruhu s nissanem 300zx a my sme koukali na vokruh, jak to jezdí-ale jak už sem tady jednou psal-mr mám na každodenní ježdění, tudíž si nemůžu dovolit ho roztřelit a pak jezdit do práce autobusem-stejně mi to přišlo celkem nebezpečný-jak nesourodý auta tam jezdily a jak rozdílnejma rychlostma-tudíž se celkem pletly...
pupik.ml-jo nebráním se tomu-ale sem trošku skeptickej, jelikož loni to tady stejně organizoval only one-na začátku hrozný nadšení a na konci dva vochotný přijet z původně asi 12 lidí
Invader-víš co-dostal sem genitální nápad, vzhledem k tomu že někdo je jihovýchodu a někdo z jihozápadu a někdo z severu-ideální srazz by byl v hradci vedle malšovickýho stadionu-takže v klidu přijeďte-nemám problém, já nejsem línej-teď sem byl v Brně, následně srazy vysoký mýto, hrochův týnec a mimoň sou v plánu-takže kdo se na tydle srazy chystá tak se uvidíme, sem vochotnej přijet i na nějakej sraz mr2, kterej bude dál, ale nesmí to bejt ve stylu-možná nás bude patnáct-možná dva a bude to na patnáct minut někde před vobchoďákem na parkovišti..., kvůli tomuhle fakt 200km nepojedu
nesmíš chytat hned na první našlápnutí, dloubáček po ránu nebo k večeru neuškodí
))

a neruš jsem v prácit , a mosím stihnout v prac. době vyměnit zadní destičky u mé EMERKY, prac. doba je do 14.30 a ještě musím jít na oběd