jen tak...pro oživení

vše ohledně modelové řady MR2
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

kolja píše:
marcelus píše:kolja-však já taky nejsem krypl abych tam stál a šest hodin čuměl na svoje auto-na to fakt nemusim nikam jezdit, chodili sme vobhlížet ostatní auta, kamarád byl na vokruhu s nissanem 300zx a my sme koukali na vokruh, jak to jezdí-ale jak už sem tady jednou psal-mr mám na každodenní ježdění, tudíž si nemůžu dovolit ho roztřelit a pak jezdit do práce autobusem-stejně mi to přišlo celkem nebezpečný-jak nesourodý auta tam jezdily a jak rozdílnejma rychlostma-tudíž se celkem pletly...
pupik.ml-jo nebráním se tomu-ale sem trošku skeptickej, jelikož loni to tady stejně organizoval only one-na začátku hrozný nadšení a na konci dva vochotný přijet z původně asi 12 lidí
Invader-víš co-dostal sem genitální nápad, vzhledem k tomu že někdo je jihovýchodu a někdo z jihozápadu a někdo z severu-ideální srazz by byl v hradci vedle malšovickýho stadionu-takže v klidu přijeďte-nemám problém :lol: , já nejsem línej-teď sem byl v Brně, následně srazy vysoký mýto, hrochův týnec a mimoň sou v plánu-takže kdo se na tydle srazy chystá tak se uvidíme, sem vochotnej přijet i na nějakej sraz mr2, kterej bude dál, ale nesmí to bejt ve stylu-možná nás bude patnáct-možná dva a bude to na patnáct minut někde před vobchoďákem na parkovišti..., kvůli tomuhle fakt 200km nepojedu :D
čabas :-) nesmíš chytat hned na první našlápnutí, dloubáček po ránu nebo k večeru neuškodí :-)))
a prdel mosí byt aj keby na kalíšek nebolo :-)) vravel vždycky moj otěcko :-)) tak až zas někam vyrazíž házej augle po babách auta jsou už akoukaný :-))
a neruš jsem v prácit , a mosím stihnout v prac. době vyměnit zadní destičky u mé EMERKY, prac. doba je do 14.30 a ještě musím jít na oběd
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

takovej dloubáček určitě neuškodí-preferuju ho spíš poránu, protože k večeru už se mi z takovejhle dotazů kouše pumpa, ale velice rád zodpovídám inteligentní dotazy typu-tý kájo-proč se nás všech pětset účastníků, nebo kolik bylo lidí v brně nesešlo na vokruhu?..., nejlépe stejně inteligentně. Byl bych ráth, kdybych nadále už taky nebyl rušen ve svém nic nedělání při páteční rádoby práci :D přeci jenom musím šetřit síly-večer mám jít s košem a následně za klukama do hospody... :D
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

docela zajímavý video z JDM :)..krásnej zvuk motoru...

http://www.youtube.com/watch?v=i6ceQrMH ... re=related
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Mr2 V6 :)

Příspěvek od pupik.ml »

pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Bacha za volantem !!!

Příspěvek od pupik.ml »

SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

pupiku tohle si měl snad dát do sekce fotky a videa :lol:
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Humer

Příspěvek od Invader »

Zdary jak je napsano na titulku je to jen tak pro oziveni proto to sem davam , nechci aby si nekdo myslel ze sem konvertoval na offroad ale proc se nesvezt kdyz to bylo zadarmo ze jo ? docela pohodlny to ridit tak jsme ho mely na hodinu pujcenyho tak to byla prdel pro ty co to nepoznavaj je to 8V - 320Hp , 3,9 tuny vazici hracka H2 :)

vic fotek na rajce

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

SeeJ. píše:pupiku tohle si měl snad dát do sekce fotky a videa :lol:

ja vim, ale jinak dobrý ne ? :)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

čuz pánové, tak jsem se byl podívat na drag cupu na letišti v Hoškovicích, tady jsem udělal pár fotek a sestříhal videiko
http://tommyd.rajce.idnes.cz/Drag_cup_23.5.2009/

http://www.youtube.com/watch?v=-gWm7eDMx_U
Odpovědět

Zpět na „MR2“