Stabilizator E10
-
Sobala Jan
- Člen Týmu
Stabilizator E10
Kde se da koupit zadni stabilizator na E10?
Tady máme seznam, kde shánět díly:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3048
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3048
-
Sobala Jan
- Člen Týmu
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
o tom jsem jeste neslysel, v nedeli jsem menil silentbloky po 19cti letech a stabilizator je sice orezly ale jinak opotrebovany neni , spis bych rek ze boucha neco jineho , pochybuju ze bude jinde k sehnani nez v toyoteSobala Jan píše:Jimmy ta tyč stabilizátoru se časem opotřebi a i když dáš nové silenbloky,tak to bouchá dál.Už jsem ji omotal páskou,ale to pomohlo jen na chvíli.Pomohly by silenbloky s menši dírou,ale ty asi neseženu.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
čau moje řešní u poškozených sil. napřed si uděláš kovové pouzdra a na to můžeš dát i ty vyběhané původní delší šroubky na stažení a máš vystaráno zas na nějakou dobuPavo.B. píše:no tak tvrde gumy se daji sehnat a vyrezat taky- urcite snazsi a levnejsi nez novy stabilizator , btw. u me byl pod tema gumama jak novy a gumy sedli presne
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
kdybych potreboval ja tak je sezenu, otec dela betonove panely a pri pokladani vazniku na sloupy se pouziva jako "lozisko" ta nejlepsi guma - drzi celkem hodne tun , popr. se guma pouziva na hodne veci okolo panelu , ale tim se nenabizim ze bych ji schanel , proto jsem to prve nepsalpetrusxxx píše:to stoprocentne alw kde sehnat ty gumy?
to kolja- u tech ulozeni ramen to tak jde - ale u stabilizatoru je to myslim skoda nevymenit normalne
jen se divim ze ty originaly vam tam nejdou
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Ještě jsem neviděl opotřebovaný stabilizátor. A že ten můj také není nejnovější.
Mě to taky trochu ťukalo od přední nápravy, výměna gumy nepomohla. Zkoušel jsem tyčky stabilizátorů jenom na heveru, ale šly obě ztuha. Teprve na velkém heveru, kdy byla celá přední náprava ve vzduchu jsem zjistil, že pravá tyčka má vůli. Koupil jsem od Idaha ty lepší a vyměnil, od té doby ticho.
Mě to taky trochu ťukalo od přední nápravy, výměna gumy nepomohla. Zkoušel jsem tyčky stabilizátorů jenom na heveru, ale šly obě ztuha. Teprve na velkém heveru, kdy byla celá přední náprava ve vzduchu jsem zjistil, že pravá tyčka má vůli. Koupil jsem od Idaha ty lepší a vyměnil, od té doby ticho.
-
lukipuki85
- Člen Týmu