Avensis r.v.98 čirá světla
Avensis r.v.98 čirá světla
Ahoj Toyoťáci,objevil jsem,že v Polsku mají perfektní ceny na světla.Chtěl bych na svého starého spolehlivého Avíka 1998 světla s čirou optikou,které jsou až v modelu od 00.Myslíte,že by to pasovalo?
Díky za Vaše rady
Díky za Vaše rady
Naposledy upravil(a) TommyMe dne úte 20.10.2009, 09:54, celkem upraveno 1 x.
Tohle jsou xenony, to na nase milacky roku 1999-2001 legalne nelze.Nohis píše:Nebo bys si tam mohl dát takováto, ale nevím kde sehnat.
Nemaji naklonova cidla na zadnich napravach.

Co se tyce tech polskych replik. Ta cira optika bude asi plastova a ten lom svetla musi byt dan tzv. blendou, cili clonou, ktera musi byt soucasti paraboly.
Ja mam skla na svetlometu skutecne sklenena. Ty dnesni plastovy ciry optiky
jsou sice hezounky, ale spatne se na to podivas a uz je poskrabany a to nemluvim o skodolibejch frajerech s rysovaci jehlou.
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Já mám Xenon výbojky ve starých světlech a nikdy jsem neměl problém,že bych oslňoval nebo nějak tak něco.Jde pěkně vidět za tmy i čára kde světla končí.Je to výbojka typu H7R ,která má takovou clonu do ´L´ aby to nesvítilo někam jinam.Jezdím s tím přes rok a na žárovky bych si už nezvykl.Dvakrát jsem byl stavěn Policisty a nic neříkali.Asi nepoznali .) Na technickou samozřejmě hodím žárovky
ale ruší..
Ale ruší...
Dnes a celý týden ověřeno. Pro avíky 2003+ je ten problém opravdu tam. Ale stačí jen feritový kroužek na přívod do rádia, nebo 12V filtr. :-/ Ale funguje i obalení balastů alobalem. Takže je to sice existující problémek, ale jde levně a rychle řešit.

Back in Czech.