Okruh-Brno
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no jo jestli si myslis ze zrovna s tebou budu zavodit tak si na omylu 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
takze nakonec vysledny pocet - Jan Nosek,kolja,Invader,pupik.ml,SeeJ + ja..to nas moc neni..takze mi to kluci potvrdte a ja jim tam napisu:)
-psali mi z jdm fora ohledne srazu na masarykaci nekdy koncem kvetna-datum mi zatim nenapsali ,ale kdyby jste nekdo chtel prijet ,tak vam to tady taky napisu:)
snad nam to klapne..
mej te se
-psali mi z jdm fora ohledne srazu na masarykaci nekdy koncem kvetna-datum mi zatim nenapsali ,ale kdyby jste nekdo chtel prijet ,tak vam to tady taky napisu:)
snad nam to klapne..
mej te se

Toyota MR2 3S-GTE
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
čaupetrmr2 píše:takze nakonec vysledny pocet - Jan Nosek,kolja,Invader,pupik.ml,SeeJ + ja..to nas moc neni..takze mi to kluci potvrdte a ja jim tam napisu:)
snad nam to klapne..
mej te se
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- Libas
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Oživím to tady trochu, k tématu tedy jen dodám, že se pár japan sportáků sejde 28.5. na okruhu v Brně při příležitosti volných jízd (již jsem to psal petrovimr2). Kdo si chce tedy zajezdit, musí přijet nejlépe před 17. hodinou odpolední, aby byly ještě k dostání lístky na jízdy (poněvadž na internetu už není možní zakoupit na tento termín). Takže kdo chcete, přijeďte si třeba jen pokecat nebo i zajezdit. Doufám, že vyjde počasí a účast.