S tou znackou splynovaca si to treba zistit aby ti to vedeli odservisovat ak by si s tym nahodou mal problem, ja mam nejake skusenosti so servismi v Polsku a robia tam vela aut na LPG a aj to nastavuju. Ak by si chcel viem ti zohnat kontakt na nejake vacsie servisy, ktore maju licenciu na to. 
V LPG je narocne najst spravne nastavenie vstrekovacov, casovania atd aby to spalovalo ako to ma ale ked sa to dobre nastavi nemal by s tym byt problem.
Auticko je velmi pekne, treba si pozriet hlavne ci opotrebenie volantu, paky a interieru a aj motora zodpoveda kilometrom ale auticko vyzera pekne.
Vsetko sa mi na tom aute paci az na SPZtku  

vies ja som z vedlajsieho mesta a nejako tych ludi z SP radi nemame 

ale tu je to zlozite s tymi vztahmi medzi SK a SP 

Poriadne si auto preklepni, pripadne ak by si chcel ti viem zohnat nejake cislo na servis vo Svidniku co je 12 km od Stropkova aby ti vedeli to auto hodit na zdvihak a mozno ti aj povedia v akom realnom stave je. Ci nahodou na nom nie su nejake podozrive stopy po buracke atd atd.
Este lepsie by si urobil, ak by sa ti podarilo presvedcit majitela aby ste sli do autorizovaneho servisu, najlepsie Kosice lebo s Presovom mam zle skusenosti a tam za to sice mozno zaplatis viac ale budes vediet co je to za auto a v konecnom dosledku sa ti to moze oplatit.