Nemá prosím někdo tento okruh? Někde se mi ztrácí napětí, podezření je na relé které je na místě spolujezdce pod kaslíkem, pokud propojím baterku přímo na startér tak nastaruje bez problémů ale z baterie je veden okruh přes relé a další zařízení a kabel který jde na startér má při startu pokles na 6V - někdy to nastartuje, někdy ne.
je to 1990 3SGE 115kW
a ještě, netušíte kde jsou pojistky pro zadní světla? Byl jsem na STK a z ničeho nic mi nesvítí ani jedna mlhovka a ani jedno světlo zpátečky, podezření je na pojistky, je to ten box u řidiče?
Sháním elektrické schéma okruhu klíček-startér 3SGE
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sháním elektrické schéma okruhu klíček-startér 3SGE
pokud vim tak ty pojistky jsou u řidiče na levý straně(u nohy), jinak když mi písneš na ICQ:255383016 tak ti můžu poslat manuál i s kompletí el. schémou(nebo jen tu schému, to už je jedno)avenger píše:Nemá prosím někdo tento okruh? Někde se mi ztrácí napětí, podezření je na relé které je na místě spolujezdce pod kaslíkem, pokud propojím baterku přímo na startér tak nastaruje bez problémů ale z baterie je veden okruh přes relé a další zařízení a kabel který jde na startér má při startu pokles na 6V - někdy to nastartuje, někdy ne.
je to 1990 3SGE 115kW
a ještě, netušíte kde jsou pojistky pro zadní světla? Byl jsem na STK a z ničeho nic mi nesvítí ani jedna mlhovka a ani jedno světlo zpátečky, podezření je na pojistky, je to ten box u řidiče?
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Tak ten problém se startem jsem měl před lety přesně stejnej. Ale stalo se to vždy až po zahřátí motoru, když byl studenej, tak to startovalo vždy. Jak popisuješ, tak jsem měl stejnou úroveň napětí na startéru, když to nechtělo točit. To spomínané relé je samozřejmě pro start, to jem měl o.k. Ale byl problém ve vedení proudu z relé do přívodu magnetu startéru. Na tom vodiči od relé do startéru se ztratilo někde 5 až 6 V po cestě(ale jen při teplém motoru). Normálně jsem to posílil vlastním vodičem, kterej jsem vedl paralelně jakoby na ten vodič co vede do startéru na magnet . Protáhl jsem to někde pod palubkou nejbližší dírou do prostoru motoru. Dej tam nějaký silnější vodič, ne nějakej "telefonní". Od tý doby to šlape! Jinak jsem tenkrát po tom původním vodiči šel, a někde musí být napojován, protože barvy žíly jsou jiný na vstupu do svazenky než na výstupu, a vtom spoji bude problém,ale garantuji ti ,že ten spoj nenajděš, to by to musel celý rozplíst.
Toyota Celica 86" 2,0 GT 3S - GE
Jede jako z praku!
Jede jako z praku!