co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
orig. rádio s Toyoty T23
mám tu orig. rádio s Toyoty T23 .....na cd
plně funkční s orig. konektory ....
cena dle dohody ( levně )
Pošlu na dobírku
plně funkční s orig. konektory ....
cena dle dohody ( levně )
Pošlu na dobírku
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hledám zadní nárazník na moji 5G. Měl jsem ho už domluvený s človekem z fóra ale jaksi ke mně nedorazil a pán se mnou přestal posléze komunikovat takže finish.
Ideální by bylo kdyby byl NEPOŠKRÁBANÝ - malé vrypy ani nevadí ale nesmí být jako šmirgl
a bylo by úplně super kdyby byl i červeny. Každopádně nesmí být jakkoliv zdeformovaný !
Dále neněl by někdo ty reproboxy LIVESOUND ? Ale to je asi marná otázka

Díky za nabídky a pokud už někdo napíše buďte připraveni že po vás budu chtít fotky. Málem bych zapoměl - aby se to tady nepřeplňovalo pište mě SZ Díkec.
Ideální by bylo kdyby byl NEPOŠKRÁBANÝ - malé vrypy ani nevadí ale nesmí být jako šmirgl
Dále neněl by někdo ty reproboxy LIVESOUND ? Ale to je asi marná otázka
Díky za nabídky a pokud už někdo napíše buďte připraveni že po vás budu chtít fotky. Málem bych zapoměl - aby se to tady nepřeplňovalo pište mě SZ Díkec.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tož nevim jesli bych měl zájem, ale přecejen, hod sem kdyžtak fotkygabko24 píše:kezde sa to auticko kumne vratilo, kridlo ala GT FOUR 6gen, kopia spravena pre 5gen je opat na predaj. cena 150eur, pre serioznych zaujemcou je dohoda ista!

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
celica 2,2 USA
Ahoj scháním docela nutně zadní světlo na celicu 2,2 usa verzi takže je jinačí než evropská je to na řidičově straně ale možná bych bral i obe do zásoby díky
Celica 4.G 2.0 GT rv. 87
Zdravim, lidicky.... prodam Celicu 4.G 2.0 GT rv. 87, na nahradni dily + jeste tak 5 krabic ND s kapotou, zadnimi dvermi, pravymi dvermi od spolujezdce i se sklem a zadni skla. Nejlepe vsechno pri jednom
. Auto ma dobry motor, rozvody maji pred sebou min 50000km, elektronika funkcni ale kastle KO - koroze. V případě zájmu mejl : cwaki@centrum.cz
4.G Celica 2.0 GT 16V 103kW r.v.87
Re: co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
zdravim nemate nekdo altik a servo pumpu jiz sem jednou uz shnel a sehnal sem jenze nejaka svin* my vykradla sklep tak proto zhanim jeste jednou a po poripade i lanko tachometru predem dekuji
----------------------------------------------------------------------
toyota celica st162 2,0gti bez altiku a serva
uz to do sklepa nedam ale hned namontuji
----------------------------------------------------------------------
toyota celica st162 2,0gti bez altiku a serva
uz to do sklepa nedam ale hned namontuji
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mám na prodej použitý přední brzd. disky z gti tj. prům 255mm tloušťka 21mm(nový maj 22mm a minimum je 20mm), mají stočený okraje, možná bych někde našel i třmeny, ale co si pamatuju tak nebyly nic moc, jinak ty disky si cenim na cca 600, oba dva

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jeste jsi mel napsat ze jsou na 4ggarfielld píše:mám na prodej použitý přední brzd. disky z gti tj. prům 255mm tloušťka 21mm(nový maj 22mm a minimum je 20mm), mají stočený okraje, možná bych někde našel i třmeny, ale co si pamatuju tak nebyly nic moc, jinak ty disky si cenim na cca 600, oba dva

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...