HELPP!!! nehoda zadna naprava 5gen :(((

vše ohledně modelové řady Celica
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Hele a tos nevěděl že tam ten kruháč je? :D Neznám moc takovejch který by se daly projet ve 130 km/h...
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Fakt kaskaderskej kousek... sem myslel, že právě Alf, kterej má tohle auto asi nejdýl ze všech, už z toho blbnutí snad vyrost... asi se poučí až tentokrát.

Gabko... PP a LZ kola jsou na fotkách. to poznáš nejen podle popisu ale i podle zástěrky.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

ano, uz vidim :oops:
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

micron>>aby som upresnil ..niekedy nedavnej minulosti som pisal ze s cecilkou taham nejaky ten 8 mozno 9rok ... to je secko pravda len do tej miery ako si to vysvetlis :)) aby som reagoval nato na co si napisal tak realne ju uzivam ako svoje auto len 3 roky nakolko mam 22 :) zvysnych cca7 rokoff ju mal tatko prevazne garazovanu moc natom nejazdil a jednoducho bol to moj sen raz to auto mat ..tak som robil ako chuj od 18 aby som mu dal aspon cosik nech to nemam ako niekto povolanim syn zadarmo..
PS: cize ja si to auto naplno uzivam co ma obcas aj svoje nasledky :))
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

a tááák takže zatim amater... 3 roky je nic 8) prostě si to amatersky přepísk, 130 a zasloužil sis, navíc bys potřeboval na prdel vařečkou :lol: máti jí jednou o mě zlomila... a já se pak chechtal...mam tvrdý pozadí :lol: já byl vždycky tááák hodnej :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

pre niekoho 3roky viac, nez pre niekoho 30! neviem, podla coho ho sudis...
ak sa zniekym nahanam, a nevy da mi to, este to neznamena, ze som amater, ale ze som prekrocil hranice! podla teba je kazdy Rally pretekra, resp barsjaky pretekar aj napriklad F1 jazdec amater, lebo to amatersky prepiskol? fakt niekedy nechapem.
IS 300
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

než celicu poznáš... chvíli to trvá... abys věděl kde je "přesně hranice" tzn letět s tim érem na 90% a umět přesně na max vybrat zatáčku 90° s nejvyšší možnou rychlostí, bez ručky s naprostým pochopením kvalitních brzd... tak to chce jezdit dýl než 3 roky... když sem začínal, rozšlehal sem Daewoo Lanos Total... pak eclipse... total... a s celicou sem jel opravdu víckrát !na hranici! a pak sem pochopil kde je... bez bourání ale... je hooodně vysoko ten motor má sílu jako hovado, střihá zatáčky ojojoj ale to mi stačilo, vim, že kdybych jel o těch 10% víc, byl by konec.
Víš kdy nejsi amater? když si našel maximum. a víš že už to nikdy neuděláš znova- max do toho maxima. (nebudeš chtít jít vejš)
Amater je ten, co to přepísk, protože nenašel "BOD ZVRATU" (jako já dneska u zkoušky kuaaafix :lol:) o ten "bod zvratu" jde... jooojooo jakmile jsi NAD- pak to lítá hlava nehlava a moc si toho už nepamatuješ... co se vlastně stalo, no ještě aby jo, jsi rád že dejcháš a ihned si proto dáš rád cígo...8)

máš 666 příspěvek gabko... gratuluju "welcome to hell" :twisted:
ObrázekObrázekObrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no mame rozne nazory.... ale beriem aj tvoj.... Na celde som este HRANICU neprepiskol.. klop klop na drievko, ani nechcem, dobre viem, kde ju moja ma, kde ju mala moja byvala! krasne sa da citat, zatial jedine auto, sktorym ho krasne citam, kedy je dost.... ale vravim, stat sa moze.. staci olej na cestu, strk, diva zver....
IS 300
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

dneska som konecne vylusitil ako sa to vsetko stalo a preco...
zistil som ze chlalan (BMW)s ktorym som sa nahanal bol vlastne kamosov kamos ..a objasinil situaciu zo svojho pohladu:
kruhac ktory som isiel sa da prejst 90km/h ak to clovek vie aj na beznom aute...

podla chalaniska ktory bol za mnou som vosiel do kruhacu cca 100km/h a ako keby gabko vedel oco sa jedna zistilo sa ze na kruhaci bolo rozliatej mnozstvo nafty ktoru vecer nebolo vidiet...

noo nic to nemeni na veci ake nasledky to malo premna...
jedno som si uvedomil jak na motorke ani na aute sa bohuzial v SR neda riadne uzivat stav pretazenia pretoze nevie aku nastrahu na nas pripravili cestari ktory sa nestaraju o cestne komunikacie...

>>micron<< dufam ze prides na zraz TTS slovakia a porovnas si sily na svalome s amaterom ...
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Tak jsme si topic pročetl a fakt mazec. Ale jak se to teda stalo ??? Ohlo se to kdyz jsi to tak moc ostře projel nebo to bouchlo hned do obrubníků ???
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

tak toto som sem musel este hodit pre vystrahu
Obrázek

ne ne to nehones len tak prejazdom :))
proste to bola pecka do obruvnika lavym zadnym kolomkedze som dostal smyk a hned ma odhodilo cez ostrovceky (pretoze su tam dva prejazdy vonkajsi a vnutorny)do vonkajsieho kde som trafil predne kolo ..
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

sorry> sk moc daleko, ale kdybyses dostal do Prahy, tak mezi 01-05 ráno bych ti ukázal romantiku.... a moh bys kopírovat :wink: slalom, ten se nejezdí ani na SNB, stará záležitost... já jezdim real TIME night. prague, víš co, pohoda, jazzz---- Praha je jen MOJE "just on TIME"... no police, no traffic, no Exhousted people... free ride! I LOVE IT!!!! freee heavenly RIDE, no need GO2 max... if I Do´t see blue problem behind my ASS...
ObrázekObrázekObrázek
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

micron píše:sorry> sk moc daleko, ale kdybyses dostal do Prahy, tak mezi 01-05 ráno bych ti ukázal romantiku.... a moh bys kopírovat :wink: slalom, ten se nejezdí ani na SNB, stará záležitost... já jezdim real TIME night. prague, víš co, pohoda, jazzz---- Praha je jen MOJE "just on TIME"... no police, no traffic, no Exhousted people... free ride! I LOVE IT!!!! freee heavenly RIDE, no need GO2 max... if I Do´t see blue problem behind my ASS...
Jaka je tak prumerna rychlost ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

michalS> průměr nepočítám, ani rychlost nesleduju... jedu si tak, abych si vychutnal krásnou noční Prahu za lahodnýho doprovodu muziky na plný gule (podle svižnosti rytmu Jungle/DNB, Psytrance, nebo na pohodičku- latino-cubano/reggae,chill-out) Tohle celica miluje... nepotřebuje závodit, ale chce se dívat a vidět jen volný silnice, žádný zácpy, minimum živých lidí- a přesně se proplejtat mezi kanálama a případně to "vypálit" jen tam, kde to moooc dobře známe (i ty semafory nám házej vždycky pěkně zelenou). Spíš si fakt užívám ten komfort, hudbu, design, příjemný řazení, přesný šlapání na spojku... prostě si to užívám nohama, rukama, ušima, očima a tak příjemně se sedí, takže i tou prdelí :-) no a jazyk se stará o cíga a drink ...mňami :wink: k dokonalosti chybí už jen pěkná hodná černá číča... kdo si počká, ten se dočká... ťik ťak 8)
ObrázekObrázekObrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

I když s opožděním,ale musím se zastat ALFA.Já mám Celicu 2,0GT 14let . Před 5ti lety to sem ji měl už 9 let sem v Buchl. kopcích v 170 udělal slušny hodiny.Sám nechápu,že se nic nestalo.Zašel sem dál než jindy :idea:
Odpovědět

Zpět na „Celica“