TOYOTA YARIS - pirát ciest :-)

Tlachání o všem - bez zaměření!
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

TOYOTA YARIS - pirát ciest :-)

Příspěvek od mimo »

Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázek
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázek
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázek
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi
Paulie
Navigátor

Příspěvek od Paulie »

někdo z fóra?? :D
ex: Starlet 2E-E '92
now: MR2 3S-GE '91
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Zrovna jsem se na to díval a chtěl to sem hodit. :)))

Zastavili ho kousek od Vyškova, u letiště kde to dobře znám.

Měl kuráž vejlupek, ale na ujíždění bych si asi vybral jiný povoz než Yaríska. :lol: :lol:
Obrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No tak ke klasické stíhací jizdě to má daleko ale taky docela dost otrlý týpek,... :lol: :roll: Ale co chtěl docílit s Yarisem na ty P"r"asaty fakt nevím,.... :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
aczasa
Věčnej rejpal

vím přesně....

Příspěvek od aczasa »

Vím poměrně dobře, co to ten kluk blábolil......
Byl nasraný stejně jako kdysi ministr vnitra, když ho chytali pcajti v civilních autech. Po jeho zásahu bylo poměrně dlouho v zákoně o provozu na pozemních komunikacích, že zastavit jedoucí vozidlo mohou jen uniformovaní policisté nebo vozidlo stabilně označené POLICIE. Ale to má klučina smůlu, protože tohle už tam není. :-/ Děkuji svému bývalému zaměstnavateli, že mě tak pravidelně posílal na přeškolení řidičů, jinak tuto argumentaci používám dodnes. :-))))
Back in Czech.
aczasa
Věčnej rejpal

no, sice nadvakrát, ale přece...

Příspěvek od aczasa »

A to ani nemluvím o tom, že mě dnes zastavil příslušník POLICIE ČR! Jel jsem ze Svitav domů a na konci je nepříliš vyvedené značení na silnici, tak jsem se jal předjeti služebák Policie (stříbrno-modro-oranžová Oktávka II asi RS) a náklaďák a ještě cosik. :-) Ale hned za mnou vyrazil ten soutěžák a po chvilce mě poměrně těsně předjel a připísk to na 70 km/h (je tam značka u motorestu). Tak jsem na prázdné silnici opakoval předjetí (cca 90kou) a opět totéž provedl sporťák od Policie. :-) Ale protože jsme dojeli dodávku, tak mě dost nešetrně omezil a téměř ohrozil, když to tlačil mezi mě a tu dodávku (nebudu skrývat, že jsem ho chtěl donutit pomalým bržděním k tomu, aby ji musel předjet). Konečně jsem byl zase za ním a tak hodil výstražnej blinkr a pak pravej a přibržďoval u krajnice. Já za ním. Proč nedal ale houkačku a světla? Byl v civilu, byl sám, byl vypruzený (asi). Sešli jsme se mezi auty a pokecali. Projevil jsem dostatek lítosti a on to snad i vzal. Řekl mi, že bych se měl zamyslet a jezdit dle předpisů, že je mrtvých na silnicích dost...... (no trochu ostré na to, že jsem chybu uznal bez keců a ani na chvíli naše rychlosti nepřekročily 95 km/h). Nakonec to ale skončilo domluvou a tak jsem dojel domů už dle všech pravidel silničního provozu. Pokud si to přečte, tak ho zdravím a víc takových "aspoň trochu férových" policistů na silnicích. :-)
Back in Czech.
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

tech 150 zase takova mega hyper rychlost neni, aby se k vuli tomu museli delat takove manevry na dalnici. Auta by proste meli byt oznacene radne a ne si hrat na nejake tajne ninje. S tou vymluvou nepochodi, to je jasne ze ho utrou. Jinak jsem na aukru videl krasny modry majacek za 150 kc :lol: ted uz si staci udelat plosnak s cervenyma diodama s napisem STOP a muzu valit vybirat penizky :D . Jinak si to posral no, kdyby zastavil, usetril by si spoustu problemu,penez a casu.
Cele to chytani neposlusnych ridicu je divne a je to nebezpecne, jednou se neco stane, par nevinnych lidi pri tom umre a bude hotove.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

každej kdo má zastavit a neni si jistej má pro jistotu zavolat 158!!
btw: na dálnici se zastavit (ve smyslu vyhlášky) nesmí... nápis stop policie je tedy nesmysl - ještě tak follow me ale ne stop!!

jinak PČR blahopřeju k úlovku.. :D :D
aczasa
Věčnej rejpal

omyl...

Příspěvek od aczasa »

Ve smyslu zákona o provozu na pozemních komunikacích může policie i MP zastavit vozidlo pomocí jedoucího vozidla s nápisem STOP na jakékoliv komunikaci a to pouze bezpečně a s přihlédnutím k provozu na této komunikaci. :-/ Toť litera zákona. Takže jediné co by mohlo toho kloučka zachránit, je prokázat, že to nebylo čitelné, nebo to bylo nebezpečné. Ale zkuste si něco dokazovat, když nemáte v autě celou cestu puštěnou HD kameru certifikovanou a kalibrovanou dle zákona.... :-( Jsem z toho opravdu zhnusen. Takovýmu debilovi s jarisem bych prostě vzal auto a řidičák. A těm policistům bych dal aspoň dva roky domácího vězení, že si s takovým lemounem museli poradit ve dvou a nemají tedy ani trochu respektu. Dva pasaty proti Yarisovi..... he he he litrový poměr 2x3.2L proti max 1.5L ale spíš 1.3L. :-)
Back in Czech.
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Když jsem ten titulek četl, nahlas jsem se zasmál, že policejní passaty naháněly yariska přes 3 okresy :) Policajt mluvil o 160km/h rychlosti, ale na videu bylo jen 152 a to ještě při předjíždění... zbytečně nafouknutá bublina z obou stran, od policajtů i od toho řidiče.
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Řidič může být rád, že ho nezastřelili :D Jinak s Yarisem i 1l se dá jezdit i daleko hůř....
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

kdyžtotak vidím tak si vzpomenu na Plzenskej srázek když přijíždel Tequilla se svým Jarem a kdosi prohlásil : "...hele maskovaná Supra..."

odpověd:
".....fááákt?? :D :D"

:lol: :lol: :lol:

no aspon víme kdo to byl :)
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Hlavne chytat Yarise co jede 152 km/h misto dementu co tam litaji s Oktavka 200 je opravdu mimoradny vykon policie... Navic teda dotycni "stihaci piloti" honili Yarise pres tri okresy nez ho zastavili... No to me poser :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

mohli ještě mít puštěnou nějakou hudbu z westernu- třeba Vinetoua a střílet do vzduchu jako cowboys :lol: :lol: pak by to byla teprve srandovní honička :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

micron píše:mohli ještě mít puštěnou nějakou hudbu z westernu- třeba Vinetoua a střílet do vzduchu jako cowboys :lol: :lol: pak by to byla teprve srandovní honička :lol:
:lol: :lol: :lol:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“