Pochlubte se svojí Celicou

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

teda ségra ty seš nějaká nenasytná s těma autima.. :) btw ten znak mi tam taky moc nejde.. :oops:
2AlešHL: pěknej.. btw je mi povedomej, neni odtud z fóra ten na rally?
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Jo jo garfe, byla VitSildova.
Jinak to jsem já, auto se tehdy pěkně nažralo sněhu. No ještě že to dopadlo, tak jak dopadlo. Jinak už tam máš nějaký koncový tlumič, nebo ti to pořád tak řve?
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

Garfielld:ano jelo se s ní loni na stopě,Ja_ma:řve???? :shock: to je uchu lahodící zvuk ne :D.Jinak ještě tam nic nemám,ale asi to budu muset řešit,protože mám problém s jedním místním příslušníkem :mad:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Už sem tu dlouho neměl fotku... čumilka čeká až se šéf vrátí se žrádlem :lol:
http://toyotaklub.cz/forum/album_pic.ph ... d=3531.jpg
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

co to je za krasavice :shock: 8) :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

Ani nevím,jen momentka z parkoviště :lol:Neby myslíš tu kočku vzadu????modre kratase a černé tričko??? :wink:
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

tak nieje to club celica, ale po vcerajsom vylete na Hungariakorut-e v Budapesti som zbadal toto zanedbane auticko

http://img20.imageshack.us/img20/4397/snmka275.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/302/snmka276.jpg

vystupil som, typek vybehol zdomu... ponukol som mu 2tis eur... no ze nieje napredaj. :-(
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Trošku se pochlubím .. weekendové svezení s Curvettou .. V8 5,7L v automatu .. laufy borla .. velmi syrové a zvykl bych si. :evil:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A na cecilce se měnila brzdovka a zjistil jsem, že jsou v pí<>i manžety na homokineťákách, takže se budou měnit i ty .. :(

Obrázek
Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Kotass píše:Trošku se pochlubím .. weekendové svezení s Curvettou .. V8 5,7L v automatu .. laufy borla .. velmi syrové a zvykl bych si. :evil:
blech blech...slint slint.. kkk.. kk... taky bych se nechal svézt, sice z toho automatu bych grcal, ale i tak.. :D žádný auto(krom veirona) mě neláká víc :) resp neni tak muj velikej sen.. :D
ted sem si všiml že dole je i fotka celdy, pěkná.. :D přidám něco podobnýho když mi převažovali kola
Obrázek
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Čoveče ten automat nebyl tak hroznej, kupodivu to bylo velmi živý a hlavně, I. II. III. si tam můžeš dát natvrdo třeba na sprinty a III. jede do 240 km/h což na drtivou většinu TDičkařů stačí. =o)
Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Kotass píše:Čoveče ten automat nebyl tak hroznej, kupodivu to bylo velmi živý a hlavně, I. II. III. si tam můžeš dát natvrdo třeba na sprinty a III. jede do 240 km/h což na drtivou většinu TDičkařů stačí. =o)
já vim že to pojede, bodejd by ne, když pod kapotou je malej atomovej reaktor, už sem i jezdil s automatem od BMW, jezdilo to jak ďas, ale i přez to že sem měl možnost radit na volantu, taxem byl flustrovanej z toho že automat v manuálnim módu sám odřadil když sem se dostal k omezovači a to mě u takovýho auta fakt sralo, jediný co se mi líbilo že stim šel snadno burnout ( :) ) Prostě nuda, jedině manuální řazení ;)
Obrázek
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

Kotass píše:Čoveče ten automat nebyl tak hroznej, kupodivu to bylo velmi živý a hlavně, I. II. III. si tam můžeš dát natvrdo třeba na sprinty a III. jede do 240 km/h což na drtivou většinu TDičkařů stačí. =o)
corwette neni zla ale zas nic extra ..
nejdem tu menovat co vsetko som mal moznost testoval vdaka mojmu bratovi ktory mi to nosil pred barak ako svoje ulovky...:)
ale aspon cosik
doge viper 8.4L V10
Dodge Challenger 6,1 SRT hemi
MB SL 65 AMG (612PS)upravynech na 720PS...

no najvaic sa mi lubil VIPER ..klasika radlica s H-ckom v strede..takmer ziadne systemi ..len kardan a diferak pedale paka a volant :)) a este taky detail 600 PS na 365gumach...no napriek tomu monstrum a neskutocne kone pod kapotov krasa.....!!!!

garfielld >> jak tak kukam tie zadne kotuce su jasne:)) tie su tiez suce na vymenu :))
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

ALFkeeper píše:corwette neni zla ale zas nic extra ..
ale když vezměš v potaz cenu Vetty tak je situace hned jiná, btw stejně má každej rád prostě něco jinýho :)
ALFkeeper píše:garfielld >> jak tak kukam tie zadne kotuce su jasne:)) tie su tiez suce na vymenu :))
to jen tak vypadá, když sem jí koupil tak zadní destičky byly takřka až na železo(proto je ten kotouč tak málo sjetej), sem je vyměnil a ted si to postupně sedá.
PS: Jak řikal Munro Burt: "Nepřijel jsem sem abych brzdil, ale abych zajel rychlostní rekord!" (V zajetí rychlosti - pro mě jeden z nej filmů)
PS2: jak řiká jeden známej: "Kdo brzdí, prohrává!" :D
Obrázek
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

garfielld píše:PS2: jak řiká jeden známej: "Kdo brzdí, prohrává!" :D
Známej (motorkář) zase s oblibou říká : "Lepší bejt mrtvej, než druhej" :lol:

Párkrát už jsem ho sbíral rozsypanýho po silnici, leč zatím přežívá.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“