Je tam 4 zonova klima a navic je udajne z tech "chytrejsich", ktere maji vsude senzory, dokonce reguluje teplotu podle toho jak sluinicko dopada na palubovku, kde je nekolik senzoru nebo tak neco... V utery jdu do servisu, tak jsem zvedavy, jestli vubec neco zjisti. Pry to muze byt nejaky servo motorek, ktery pry nemusi dovirat klapky a tim padem to nasava vzduch zvenku. Kdo vi.
Vyhrivany volant to nema. Mam pocit, ze az LS460 ho ma a vyhriva pouze kozenou cast volantu. Jak jinak, ze
Standartne jsou parkovaci senzory vpredu a vazadu + kamera, ktera je fakt super ale jak uz jsem rikal - ten park. system je strasne pomaly a nez zacne poradne pipat, tak auto je napriklad nalepene na zdi
Ohledne motoru, jde slyset takovy lechce cvakaci zvuk jako by ze spodu u vyfuku. Mozna mam ten prvni dil v haji nebo ten pletenec se zacina rozpletat

Mozna nejake tesneni. Fakt nevim. Jeste sem to nejak neresil. Co se tyce aut, jsem paranoik, takze bych se nedivil, kdyby vsechno bylo v poradku
Spotreba podle BC je lehce prez 13l ale vsimnul sem si, ze na volnobeh ukazuje 99,9l/100km, takze skutecna spotreba by mela byt nizsi nez ve skutecnosti ukazuje.
Mel jsem pred tim US Maximu a ten motor se mi zdal o trochu kultivovanejsi. Opravdu jako hodinky ale na druhou stranu se musim priznat, ze jsem resil hned na zacatku praskle voditko rozvodoveho remenu. Co vsechno se muselo udelat a jaky to melo zvuk nebudu radeji popisovat. Myslim si, ze Tatrovka ze 60 let byla tissi. :O
Jinak jela moc pekne. 265HP v kombinaci se 6M/T a vaha asi 1600kg rovna se na moc rychle auto

Mozna je o trochu zivejsi nez LSko. Zatim to nedokazu posoudit. Nebudu skryvat, ze mi to taky trochu vrta hlavou a jelikoz jsem ji prodal kamaradovi, brzy ho budu muset vyzvat na souboj
Abych to zakoncil. LSko je uplne nekde jinde. Je to opravdicka limuzina oproti Maxime A34, ktera je spise sportakem, ikdyz je jen o 8cm kratsi

Proste 4DSC jak tomu rikaji v Americe. Jako nova stala 2x mene nez Lexus a tim padem si myslim, ze neni fer obe auta takhle porovnavat.
450h bude uz uplne o necem jinem. 2 motory, ktere se navzajem doplnujou a kroutak je takovy, ze mozna i W12 od VW mu bude zavidet