Kde jsme koho potkali ;-)
- tunerka-celica
- Člen Týmu
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
sem se tak probudil... hrozný ráno, prezentace, test řízeníní podniku... výsledek ale A a 10/10 jak šprt tý vole... celica na výmněně těsnění pod hlavou, profouknutí hlavy... vstávám, vyčistim si kukadla, ksicht, zuby, dám si porci kafe segafredo espresso, trocha vody abych při dehydrataci nechcíp- orange juice, vytentononcuju se... a najednou co nevidim, za 5 let sem skoro ani jednou neviděl jedinou celicu 5G po Praze...

jsi ten z Braniku? a nebo jinej? to neni možný že si parkoval před mým barákem... to NENI náhoda čeče...
a ejjj najednou mi tu stojí před dveřma... what a hell??? Bejby by potřebovala po vzdálený exkurzi opravit bok, novej lak, křídlo a pak b vypadala na úrovni... ale i v tomhle stavu mi udělala po ránu radost... nelze si nevšimnout... forever NICE whatever... invest or die my friend... kdyby měl majitel chuť, může vytočit pekelný číslo 608/354666 a můžem probrat celicy a třeba i jemné a hodné dívky...
Stát mi ale přímo před barákem, když nikde, nikde nevidim pojízdnou celicu 5g asi tak 4 roky.... tak to ses trefil čeče... můžem pokecat. 11kozel/granát*/havana bar je za rohem...
PS: tady tě nezatknou, maj tu celicy rádi... mega police pohodáři a taky za rohem
a tu blbinu na volantu... tak ta je fakt k smíchu... wellcome 2 BarR safety openAIR AREA 69
PS: jako na střešní šíbr bych si bejt tebou dával majzla... tady leje a leje a leje

jsi ten z Braniku? a nebo jinej? to neni možný že si parkoval před mým barákem... to NENI náhoda čeče...
a ejjj najednou mi tu stojí před dveřma... what a hell??? Bejby by potřebovala po vzdálený exkurzi opravit bok, novej lak, křídlo a pak b vypadala na úrovni... ale i v tomhle stavu mi udělala po ránu radost... nelze si nevšimnout... forever NICE whatever... invest or die my friend... kdyby měl majitel chuť, může vytočit pekelný číslo 608/354666 a můžem probrat celicy a třeba i jemné a hodné dívky...

Stát mi ale přímo před barákem, když nikde, nikde nevidim pojízdnou celicu 5g asi tak 4 roky.... tak to ses trefil čeče... můžem pokecat. 11kozel/granát*/havana bar je za rohem...

PS: tady tě nezatknou, maj tu celicy rádi... mega police pohodáři a taky za rohem

PS: jako na střešní šíbr bych si bejt tebou dával majzla... tady leje a leje a leje

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
dneska nadherna cervena 5G CS v Klimkovicich , Ostrava.. kdo to je?
-
- Navigátor
Zdravim, je to trosicku mimo misu, ale je to hlavne otazka na lidi z jihhu, nebyl nekdo z Vas 2.5. v Hracholuskách(vesnicka mezi Prachaticema a ČB) na diskotece a ten dotycnej mel na sobe trycko Toyota team F1
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Tak ta blondatá slečna v 6g.1,8 se zalepeným zadním pravým světlem je moje sestra a nezdraví protože Celica je přestupní stanice-chce 4g.Supru...olik píše:Tady po Decine jezdi jedna slecna ci mlada pani se zlutou 6 gen GT, ovsem SPZ si nepamatuju, mozna je to ona a byla na vylete ci kde, ale jestli ma izolepou nebo necim takovym spraveny zadni pravy svetlo, tak je to ona, ale na zdraveni naprosto nereaguje...

TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Nooo...tak já zdravím.Teda pokud zrovna nemám plné ruce volantu
Tady v DC a okolí moc Celic nevídám.Jen v DC vím tak o pěti,když nepočítám to,co mi stojí u baráku(počet by se zdvojnásobil
)Je tu víc Hondařů a ty pokud se neznaj,tak se nezdravěj
Bývala tu i 800HP Supra 4gen,ale to je dávno.Ted´se spíš čeká až dodělám mojí 2gen.To bude muset bejt zlo
aspoň o čtyř stech koních

TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
V Olomouci
No v Olomouci sem onedávno viděl 2 celdy jednu t23 a jednu 5g ja osobně vlastní t23:-) mého miláčka:-)