sprint 400m

vše ohledně modelové řady Celica
aznoh24
Navigátor

Příspěvek od aznoh24 »

Thomas CZ píše:
ja_ma píše:no s TS se da 14,8s co jsem kdesi videl na netu. bez uprav..
Heh...To bych chtel teda vidět toho kdo by to zajel pod 15.0sec v seriovem stavu!!!
kolik asi tak zvladnes ty a tva celda???
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Pavo.B. píše:celda neni na sprinty
Dovolím si nesouhlasit,S TS se daji celkem slusne jezdit sprinty s porovnáním s konkurencí napr. s mazdou RX-8 (141kw)jsem jel sprint nekolikrat a vzdy sem mel lepsi cas...ale zas s cliem co ma cca o 20koni min se da zajet cca stejny cas...
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

aznoh24 píše:
Thomas CZ píše:
Heh...To bych chtel teda vidět toho kdo by to zajel pod 15.0sec v seriovem stavu!!!
kolik asi tak zvladnes ty a tva celda???
Ja jezdil sprint za 15.5 a niz uz to fakt neslo.Celda byla v seriovem stavu a navic 17" kola na normalnich gumach 215/40.Tuhle celdu co tady kritizujete ridila (nevim jak letos)minuly rok jedna slecna a zas tak spatne nejezdila,ted na tyhle celde ma 17"kolesa pokud me pamet neklame.
Jinak s 16"kolesama a poloslickama je ten cas cca o 3 desetiny niz.Takze pak by se to dalo zajet za cca15.2...
aznoh24
Navigátor

Příspěvek od aznoh24 »

nemyslim si ze by jsme to nejak prilis kritizovali,jen me zaskocil ten cas,cekla bych od vvtl-i lepsi vysledek,ale jka jsi napsal ze se da jet za nejakych 15,5s,tak to je uz dost slusne.... ja to se svou celdou jeste nezkousel,ale mam jen 105kw,tak uviim jak to zajedu az to zkusim:-)))
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Měl sem moznost svést se i v vvti a ten rozdil oproti vvtl-i me celkem prekvapil,megane ma srovnatelny vykon a jede lip nez vvti ale tam uz zas byli svody a celej lauf...taky by me zajimalo za kolik se to da s vvti zajet zase to zabira driv nez vvtl-i.
T23 taky ztraci podle me tim ze ma 6stup.prevodovku,ponevadz jeste nakych cca30metru pred cilem sem radil za 4.a treba stim cliem jede za 3 a presne v cily dosahne omezovace.
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Thomas CZ píše:
nevim proc ne, to jsem videl na alltrac, borec to tam ma v popisu.
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

No já jsem sprinty tak na akci nejezdil ale tady u nás jsme blbli a měl jsem na 1/16 míle 7,964
Obrázek
Jarda-SC
Člen Týmu

Příspěvek od Jarda-SC »

Bohuzel celica nejni na sprinty ani vubec vhodne vozidlo sice je to nejsilnejsi seriove vyrabena 1,8 ale i tak kdyz se postavi na sprint spraska ji spousta aut
Mam ted T18 115kw a zajel jsem sni cas 15,9 coz je pekna bida a sem sni dost nespokojen jeste ju zkusim vic vyhazet a dat sportovni sedacku a udelat vyfuk nebot jsou to kila na vic a snad sezenu i slicky pak by to mohlo na seriovej motor zajet cca tech 15,0 snad i lepe ale i tak to bude stale kolem 10 mista.. bohuzel jsem jeste nepotkal celicu co by jezdila zazraky na sprintech jako treba hondy integra 1,8 140kw celicu spraska kdy se ji zachce podle meho nazoru ..
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

no celica neni na sprinty to je pravda, ale da se oturbit, vipec :) je to o penezich. kdyz ale pojedete s celdou zatacky tak vetsinu tech seriovych aut co te trhnou ve sprintu, tak ty jim v tockach ujedes, je to o prioritach :) vetsi zabava jsou urcite zatacky, jak mit jenom porad nohu na plynu a netocit ani volantem :) :wink:
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Jarda-SC
Člen Týmu

Příspěvek od Jarda-SC »

To bohuzel nemuzu potvrdit mam tam seriovej podvozek a 14tky zimaky seriovky takze si stim na okruh netroufam a jeste skrta na prevodovce dvojka takze bych mel problem docela zatim zkousim pouze tu rovinku zatacky muzou prijit casem pokud ji neprodam do te doby :)
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

TomasGT20 píše:no celica neni na sprinty to je pravda...
Musím souhlasit, sériová Celica není a ani nikdy nebylo auto zaměřené na sprinty nebo na ježdění po dálnici vmax. Na to bývá moc těžká...vyloženě si ale chrochtá v zatáčkách.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Pavel Liška
Věčnej rejpal

sprint 400m

Příspěvek od Pavel Liška »

No a co s tím míníte dělat??????
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: sprint 400m

Příspěvek od Tequilla »

Pavel Liška píše:No a co s tím míníte dělat??????
Já nic, já sprinty nemusím a ani nejezdím :D. Pokud s tím ale někdo něco chce dělat a š*ká bankéřovu dceru, tak se může zkusit vydat touto cestou :wink: anebo koupit jiný auto (třeba Idahova Bobana)
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Tequilla píše:
TomasGT20 píše:Na to bývá moc těžká...vyloženě si ale chrochtá v zatáčkách.
ted sem se teda oklepal... kromě Integry mě z přímý konkurence(myšleno jakýkoliv coupé) snad nenapadá žádný jiný auto který by mělo váhu modelky jako Celda 7gen. na sprinty neni o tom žádná, ale pokud se nemýlim tak 7th váží kolem 1100kg, dnešní kupátka maj aspon o 2-3 metráky víc ;) moje celda má o 4 metráky víc :D
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

garfielld >>>preboha ze o 4 metraky :))
co si dal do zadu 4 vrecka cementu ci jak?? :))
ja som bol na priemyselnej vahe s mojou ceiclkou a vysledok 1150 Kg
samozrejeme trosku som ju odlahcil :)) prazdne nadrze,karbon kapota predne svetla prec.... bez rezervy ..komplet kufor vykuchany...
ale je to citit...
audi TT (183PS) na zraze malo co robit aby somnou vobec drzalo krok:))
Odpovědět

Zpět na „Celica“