pajec píše:Mně osobně by se líbí ty No.2 ale každý má jiný vkus. Jinak určitě ty stránky znáš ale na http://www.elektrony.cz si to můžeš aspoň trošku připasovat ke svému autí.
jj znam, od tamtad mam ty fotky , ale problem je v tom ze tam nevim proc ale nak mi to pri rozhodovani ne a ne pomoc
maximálně zkusit zajet do nějaké prodejny kde mají tyto alu a jen je tak přiložit k autí ....ať vybereš jakékoli tak budou vypadat určo hezky...pak se musíš hned pochlubit
CharlieCh píše:Tak jsem zvědav, jestli ti nebudou škrtat pneu o zadní lemy, při té šířce. Pak dej vědět.
Nic nikde neskrta a to si pis ze jsem to vyzkousel, vzadu je mista mraky takze tam nic skrtat ani nemuze.... i plny reit jsem zkousel a nic nikde neskrta ve predu! sou tam 205/45/16 ...
CharlieCh píše:Tak jsem zvědav, jestli ti nebudou škrtat pneu o zadní lemy, při té šířce. Pak dej vědět.
Nic nikde neskrta a to si pis ze jsem to vyzkousel, vzadu je mista mraky takze tam nic skrtat ani nemuze.... i plny reit jsem zkousel a nic nikde neskrta ve predu! sou tam 205/45/16 ...
V tom případě to máš super, mě lehce škrtají 195-ky, samozřejmě vzadu, při opravě (nebo výměně?) lemů to chci pořešit a pak půjdu rovněž do 205-tek, ale to až se mi ojedou fungl nové 195-ky nasazené před 14 dny
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Mam tam 195/50 R15 a pri zatizeni me to vzadu taky skrta o lemy(pri zhoupnuti na na hrbolu apod.) Je fakt ze jsem to trochu prehnal s sirkou rafku a ET, takze se vyvarujte sirce 7" a ET 40.
Palos píše:Mam tam 195/50 R15 a pri zatizeni me to vzadu taky skrta o lemy(pri zhoupnuti na na hrbolu apod.) Je fakt ze jsem to trochu prehnal s sirkou rafku a ET, takze se vyvarujte sirce 7" a ET 40.
Vzdyt E11 a E11U by meli byt vzadu stejny ne? Ja mam rafky ET 37 a sirku 7". Vim ze u tatovo corolli E11 (rv98) odesli docela brzo tlumice a to auto tedy bylo dost dole vzadu... tak jestli to neni tim...
Kurnik vypadají fešně , když sem je poprvé viděl u Lubomíra Klinkáčka tady z fóra, ale v bílým provedení, tak sem z nich byl celkem unešenej, ale jak se tak dívám, tak dneska je má už pomalu každej druhej... Zase na k té mé černé by ta bílá seděla jak pr... na hrnec...
Palos píše:Mam tam 195/50 R15 a pri zatizeni me to vzadu taky skrta o lemy(pri zhoupnuti na na hrbolu apod.) Je fakt ze jsem to trochu prehnal s sirkou rafku a ET, takze se vyvarujte sirce 7" a ET 40.
Vzdyt E11 a E11U by meli byt vzadu stejny ne? Ja mam rafky ET 37 a sirku 7". Vim ze u tatovo corolli E11 (rv98) odesli docela brzo tlumice a to auto tedy bylo dost dole vzadu... tak jestli to neni tim...
Tlumice na zadku mam na podzim davany novy od Idaha