Poloosa Toyota Carina E

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
becvys
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Poloosa Toyota Carina E

Příspěvek od becvys »

Ahoj Toyoťáci, řeším mega problém. Sháním pravou přední poloosu na Toyotu Carinu E 1.6, 73kW r.v. 8/96, včetně těch kloubů. Toyota stojí u Honzy v Dobříši a nemůžem sehnat nic. Našla se firma co dělá repas ,ale nemůžou na to sehnat díly. Když sem koukal na net nacházím pouze poloosy na levou stranu a nevím zda jsou rozměrově stejné. Měla by to být poloosa s ABS. U levé jsou popisy typ převodovky: manuální převodovka, montovací strana: levá přední náprava, vnější ozubení - strana kola: 26, vnější ozubení - strana diferenciálu: 23, počet zubů ABS: 48, délka [mm]: 645 . To jsou údaje s KV Kelly s cenou 8193kč. Zkoušel jsem místní zastoupení Toyoty a jsou schopný ji dodat do 5 dnů ,ale cena 20500kč to nevím jestli má být špatný vtip. Tak se vás ptám jestli někdo nevidí dotoho více do hloubky a jestli třeba čirou náhodou nemá tu pravou poloosu včetně kloubů doma z nějakého vraku v nějakém rozumném stavu. Díky za vaše odpovědi a pomoc. :cry:
PS: To už mám takovou depku, že to po opravě asi prodám. Jsem z toho trochu mimo :(
PS1: Kdyby byly potřebné další údaje napište co mám ještě napsat. Díky všem :wink:
Tak neni stejná Kód: SD 20133
montovací strana: pravá přední náprava, vnější ozubení - strana kola: 26, vnější ozubení - strana diferenciálu: 20, počet zubů ABS: 48, délka [mm]: 955 Tak tohle asi bude ono. Odkaz
http://www.auto-pilot.cz/1294/144696/Ca ... ct=2785187
Engler4
Navigátor

Příspěvek od Engler4 »

Carina 2 2.0 GLi 89 KW
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Podle katalogu by ta sada kloubů měla být stejná na Carinu, Corollu, Celicu..... A Ty máš navíc dost běžnou Carinu, žádného exota.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
becvys
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od becvys »

Díky za odkaz Engler4 , volal jsem a říkal profík na druhé straně ,že se ozve jak je to s dostupností. Zatím nic. Problém je ten ,že to je nedostatkové zboží tak uvidíme. Rozhodil jsem sítě na všechny strany. Taky se me ozval na PMko chlápek s nickem japanvrakbrno ,který ji má. Tohle asi bude poslední možnost když nic neklapne jinýho. Říkal ,že Cariny problémy s poloosou nemají ,že o nich neví a je to z jeho auta se kterým jezdil. Tak se taky může stát ,že se namontuje a začne to pak dělat opět nebo taky ne. Taková sázka do loterie.
Díky i za tvou odpověď Jimmi , Bavil jsem se o tom s Honzou (Idahem) a myslí si ,že to je díl kde se ten kloub dá vyměnit pouze na vnější straně aspoň jsem to tak pochytil. Tak uvidíme co dokažou borci v Praze jestli se jim podaří sehnat ND na tu poloosu jinak to vidím na telefonat do Brna.
Díky zatím všem , ať vám slouží Toyotky bez závad.
Odpovědět

Zpět na „Carina“