Programovatelna ECU na 3S-GE

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

V44 + trigger disc
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Lachtan
Navigátor

Příspěvek od Lachtan »

Ahoj všichni.
Nemám sice Celdu, ale to by vám vadit nemuselo. Psal jsem SZ Liborovi 12 ať mrkne tady http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=11023 a vyjádří se k variantám. Pokud je pro mě reálné a přínosné použítí tohoto VI-PECu, tak bych se k vám přidal. Byli by jsme, jestli dobře počítám, už 4 a to by nás to mohlo vyjít zas o nějakou kačku levněji. Snad už Idaho neuzavřel objednávku.
FJ.
S Camry na věčné časy.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To se ozvi Idahovi číslo má vždy uvedeno ve svých přízpěvcích včera jsem s ním mluvil zdali jsem mu zaslal minule dost peněz za mně a Rasťa a uzavíral objednávku.Otázkou je zdali ji i odkliknul do Austrálie.Libor má teď tolik práce ž nevím zdali stihne to vše projít když se dostane na net.Mám dojem že již ani poslední dny nechodí spát :mad: .
Nějaké ty auta doma jsou.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Lachtrane cinkni mi, je to akutní.

Jinak pro ostatní mám špatné zprávy. ViPEC zdražil v rumeru o 10-12% ( 12% zdražili modely V44 10-11% příslušenství , 10% V88 ).
Dnes mi přišel nový ceník.

pokusím se s Rayem dohodnout na udržení puvodních cen k této objednávce ale nemohu to zarucit. Pokud budemem chtít udržet puvodní cenu chtelo by to jeste přibrat Lachtana - cinkni mi co nejdříve na 602 474765 ...at se domluvíme..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Hm tak to není dobrá zpráva snad se to povede udržet :cry: .Kdyby alespoň da debilní koruna byla silnější.... ale ta podle mých informací bude dál v propadu.Bomba vyhlídky když nyní například nakupuju díly po celém světě ale radši nyní jak za půl roku když to půjde úplně do....../díky ségra za milé informace/.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No,lhal bych kdybych říkal že jsem to nečekal. Co se hw týká je na stejné hi-end úrovni jako třeba motec,wolfems. O haltechu nemluvím protože ten zaznamenal poslední dobou hluboký propad. A už v základu nabízí electronic boost control,guick tune čili po připojení wb lambda sondy nahradí celý kit pro ladění dle afr,40 stopy virtual logger, což je suma ne zanedbatelná pokud to budeš kupovat zvlášť a jedna se cca o 800-1000aud nehledě k tomu že pouze vipec umí ovládat hi i low impedance vstřik,několik vstupu pro možnost zapalování nehledě k neustálému vylepšování uživatelského sw i fw jednoduše dohratelného. I tak se drží minimálně 600-800aud pod cenou v porovnání s ecu ve stejné kategorii.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Lachtan
Navigátor

Příspěvek od Lachtan »

2Idaho - dopoledne zavolám.
A samozřejmě všichni, kteří mají objednáno drží palce a možná se i modlí aby se podařilo cenu na tuto objednávku stáhnout na původní ceny.
S Camry na věčné časy.
Lachtan
Navigátor

Příspěvek od Lachtan »

2 Idaho - dopoledne jsem zkoušel volat, ale byl jsi nedostupný. Do toho VIPECu teda určitě jdu. Takže pro mě ViPEC V44 - 1x. Toť všechno.
S Liborem jsem dneska mluvil a v první fázi vezmu pouze jednotku. Trigger + el. zapalování možná někdy v budoucnu v další fázi úprav. Finanční doba sice není nejlepší, asi jsem se zbláznil, ale určo do toho jdu s Vámi.
S Camry na věčné časy.
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Tak to má být :wink: Škoda, že u mě je finanční situace žádná :(
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Raimok píše:Tak to má být :wink: Škoda, že u mě je finanční situace žádná :(
jj, taky me stve, ale tak za mesic uz budu vykryty a pak nebude problem do druhe vlny :-)
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No pokud vydržís cca září říjen tak už jsou další dva zájemci. Na toho jednoho se vysloveně těším,na něm dokáži že všechny vvt jsou úplně k ničemu,pokud je vše správně sladěno. Jen doufám že se brzy stabilizuje vláda a koruna nezaznamena další propad. :(
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

libor12 píše:No pokud vydržís cca září říjen tak už jsou další dva zájemci. Na toho jednoho se vysloveně těším,na něm dokáži že všechny vvt jsou úplně k ničemu,pokud je vše správně sladěno. Jen doufám že se brzy stabilizuje vláda a koruna nezaznamena další propad. :(
No ja vydrzim, a este neco nasetrim :-) a minimalne na Vipec bych taky jeste o dalsim vedel...
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
zam3k
Člen Týmu

Příspěvek od zam3k »

libor12 píše:No pokud vydržís cca září říjen tak už jsou další dva zájemci. Na toho jednoho se vysloveně těším,na něm dokáži že všechny vvt jsou úplně k ničemu,pokud je vše správně sladěno. Jen doufám že se brzy stabilizuje vláda a koruna nezaznamena další propad. :(
Tohle je zlo,ten kurz mě štve nejvíce.Doufám,že se zvedne naše milovaná korunka a třeba dolárek nám spadne na 16kč/1$ :)
Ale to pochybuju :mad:
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

uvidime jak to bude, mozna se do toho taky necham prekecat, vse bude zalezet na okolnostech 8)
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Kluci tak aby jste měli nejaký přehled nechci malovat čerta na stěnu ale koruna nezaznamená ani náhodou vzestup a když tak jen tak minumální že si to pri něšich nákupech ani neuvědomíme.Ti kteří vědí kde mi pracuje ségra tak asi vědí o čem mluvím a moc se mi o tom šířit nechce měl jsem s ní zají mavý rozhovor ohledně vývoje zahraniční politiky a stability celé zóny EU a nově příchozích krajin ze starého bloku s vázaností na jiné nfinančné věci nehnutelnosti atd atd. samozřejmně z toho vyplynula i reč o síle České koruny a jiných poměrech.

To všichni myslím že tím Vipecem se nám otevřou možnosti udělat s autama či s turbem nebo v atmosfére věci které jsou za absolutní hranicí stávajících jednotek s tím že to bude pro motor nejenom optimální ale i bezpečné.Včera jsem s Liborem probrali systém snímání trigru a vačky pěkným téměř luxusním provedením.Žádné plechy a na nich snímače ale překná solidní a trvalá konstrukce s nasazeným snímačem.Budete mile překvapeni.Máme již nějaké názory a možná i soulad ve věcech ohledně chlazení turba a vedení oleje a vody k němu dost jsem to včera preferoval co jsem našel tak uvidíme proberem to ještě v trojkoalici.Včera dostal Idaho kliku na výbrus :lol: .ECU Vipec je základ bez něho je vše další úplně nanic.
Odpovědět

Zpět na „Celica“