Zdravím všechny zvířata, co se potřebujou párkrát do roka utrhnout ze řetězu!!!
Měl bych nápad jak se jednoduše "sjet" , anebo slítnout na trošku větším srázku ve východních čechách a ukázat ostatním co jsou naše srdeční záležitosti!!!Bylo by to na www.relaxmeeting.cz 10.7. - 12.7.2009 Dostihové závodiště Pardubice. Mohl bych zjistit jestli by se tam daly zarezervotat místa pro parkování (samozřejmě vedle sebe) a stan. Co Vy na to?!! Mělo by to smysl?!!
Naposledy upravil(a) jacques11 dne sob 25.04.2009, 21:50, celkem upraveno 2 x.
Co jsem slyšel relax je jeden z pohodových srazů, kde je to spíš o komorní atmosféře a pohodě .. takže za mě určitě dobrá volba a účast budu rozhodně zvažovat
vyborny napad! relaxmeeting je naprosto pohodovy sraz kam pravidelne jezdim a dokonce se znam i osobne s organizatory a nekdy jim i pomahama s nejakou pripravou atd., takze neni problem zaridit nejaka pekna mista pro auta a stany na tento sraz pojedu urcite, pokud se nestane neco nepredvidatelneho, ptz jsem primo z Pardubic
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
tak to jsem rád, že máte zájem, protože můžu přesně takový "klidový" a přitom rozjetý srazy jako tenhle!!! a když to zkombinujem s Toyotou, myslím, že to bude jěště zajímavější!!!
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
už teď se omlouvám.......ve stejném termínu je velký kabriosraz v Královicích u Slaného a vyvrcholení týdenního cabriopointu
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
jasný, však taky nejdůležitější je, aby měly místo naše plechový milenky, no a samozřejmě, že i ty naše dlouhovlasý ( to bych asi hodně dlouho rozdejchával, kdyby nee !!!) jináč pokud se akce povede, myslím, že nebudu mít myšlenky na to jak a kde spát!!!