Upgrade navigace Generation 1
V cem to vypalujes? V PC to pak normalne prectes? Podle velikosti obrazu bys mel poznat, jake medium pouzit. A cekal bych, ze se ozve i palici program, kdybys mel spatne medium. Ja pouzivam DVD+R pripadne DVD+R DL a palim to v ImgBurn. Nastavuju BookType na DVD-ROM (tohle nemusi umet vsechny mechaniky a na DVD-R media to taky nejde). Palim to nejnizsi rychlosti, jakou dane medium umi, ale nemyslim, ze by to vysledek nejak ovlivnilo.lampacz píše:na jake media ty mapy palite, ja jsem ten zkousel mapy co jsem stahnul, ale mam pouze dvd+r, navigace napsala ze to nemuze precist, kdyz to zkusim na dvd-rw, tak by to mohlo projit ?
Tak to ti teda moc neporadim, krome toho, co jsem uz napsal. Ani nevim, jestli takova mapa vubec existuje (asi jo, kdyz ji mas).lampacz píše:iso nemam, mam ciste jen soubory - melo by to byt jen recko
Recko by melo byt na tomto dvd
Kód: Vybrat vše
http://cgi.ebay.de/Toyota-Lexus-DVD-Navigation-Europa-2008-2009-E10-N-E-U_W0QQitemZ250400112940QQcmdZViewItemQQptZNavigations_CDs_software_1?hash=item250400112940&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
Male vychodni mapy nejsou problem, tam staci jakekoliv DVD+R medium. U vetsich map co musi na DL uz jsem mel docela problem, moje oblibena socialni EMTEC media to necetlo a musel jsem pouzit drahe Verbatimy napalovane nejmensi 2.4x rychlosti a pak uz vsechno slapalo jak ma. Zajimave je, ze ty EMTECy bez problemu cte i pomerne vybirava mechanika v XBOXu, ale ta v Toyote je evidentne jeste vybiravejsi.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
Mimochodem nevi nekdo jak spravne zkalibrovat navigaci Gen 1 po Tyre Change? Mne evidentne odmita brat data od kol a jede jenom podle cipu, coz neni uplne idealni, protoze citlivost je presne to co ten GPS cip proste nema, takze se furt navigace trajda mimo silnice a obcas i do blizkeho rybnicku vykoupat se si zaskoci. Jednou jsem tenhle problem poresil nahodou odpojenim baterky (do cehoz se mi znovu nechce kvuli radiu) a jednou pomohla i ta Tyre Change kalibrace, ale ted to nejak nefunguje a v navode o tom neni ani zminka.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
Tak s tim jsem se, nastesti, zatim nesetkal. Podobny jev delaji prenosne navigace, kdyz se vnich vypne, ze se maji drzet mapy (cesty). Mi se to pekne drzi cesty, tak jak ma. V te kalibraci jsi tu druhou polozku nezkousel, je tam jeste jakesi "set current location" nebo neco takoveho?Ja jsem teda neklikal zatim ani na jedno.Duchy píše:Mimochodem nevi nekdo jak spravne zkalibrovat navigaci Gen 1 po Tyre Change? Mne evidentne odmita brat data od kol a jede jenom podle cipu, coz neni uplne idealni, protoze citlivost je presne to co ten GPS cip proste nema, takze se furt navigace trajda mimo silnice a obcas i do blizkeho rybnicku vykoupat se si zaskoci. Jednou jsem tenhle problem poresil nahodou odpojenim baterky (do cehoz se mi znovu nechce kvuli radiu) a jednou pomohla i ta Tyre Change kalibrace, ale ted to nejak nefunguje a v navode o tom neni ani zminka.
Moc se mi nezda, ze "Tyre Change" by mohlo nejak ovlivnit presnost, spis uz to odpojeni baterie. Ta kalibrace podle kol/disku je, kdyz prijdes o GPS signal, ze to auto zhruba o neco presneji vi, kde je. Aspon tak mi to vysvetloval kolega (ma teda jine auto, ale tu kalibraci tam ma taky).
Bude fungovat mapa pro TNS310 i pro navigaci GENERACE 5 TNS600 (Avensis 2008) ? Já už zkusil kde - co a bez úspěchu. Jediné co, tak poslední mapa Ruska (je tu na ni odkaz taky někde ve fóru) mi zaktualizovala firmare navigace a mohu teď zadávat adresu i při jízdě (ale jen při použití originálního DVD 2007-2008) - u novějších verzích mi to hlásí nečitelnou mapu.
Jo, dobrý tip. Díky. Minimálně otestuju, jestli to je vůbec schopná vypálit moje DVD mechanika Samsung SH-S223F. To by taky mohl být kámen úrazu. Jinak jsem také vyzkoušel variantu vyměnit soubor "loading.kwi" na stažených mapách pro TNS600 2009 za loading.kwi z mých původních map 2007-08 ... před tím provedl odpojení baterky na 5 minut ... a výsledek stejný = jede vždy jen to originální DVD (po odpojení baterky opět s původní firmware bez možnosti zadávat adresu při jízdě). Možná je to opravdu vypalovačkou - na forech doporučují Asus DRW-2014L1 nebo Pioneer