Nefunkcnost digi hodin
Nefunkcnost digi hodin
Ahoj,
Vcera vecer fungovaly v poho, dnes rano ne...
5.gen celica....
Nejdou mi digitalni hodiny casu... a radio.... jinak vse mi jde (vystrazny blinkry atd..)
Pojistky jsem kontroloval, jsou v pohode...
Nevite nekdo, kam sahnot?
Vcera vecer fungovaly v poho, dnes rano ne...
5.gen celica....
Nejdou mi digitalni hodiny casu... a radio.... jinak vse mi jde (vystrazny blinkry atd..)
Pojistky jsem kontroloval, jsou v pohode...
Nevite nekdo, kam sahnot?
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
hele .. ja mam podobny problem .. nejdou mi hodiny, elektrika od radia ovsem taky kontrolka od otevrenych dveri, interierovy svetla a zadni mlhovky .. zapalovac pro zmenu funguje (pouzivam na dobijeni telefonu)... a pojistky to kurnik taky nejsou ... je to zvlastni selekce veci ktery zrovna nejedou ... nejede mi to od te doby, co mi drobet zkratly dratky od radia (radio nikde a byly blbe zaizolovany) ... co by to mohlo bejt krom tech pojistek? Btw. ja to teda mam na 6g.
..ehm... Mě se stalo to že jsem jel a zničeho nic přestal fungovat skoro celý střední panel (radio,zapalovač,hodiny) vyhazovalo to pojstku co je v motorovém prostoru, za všechno mohl zkrat! "neodborně" někdo zapojil anténu a tak nějak to z ničeho nic začalo blbnout:D
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
V tvojem pripade pokud jde o 6.g jde o to ze v motorovym prostoru jak jsou pojistky ti ve vrchni rade chyby klema. Vypada jako pojistka a dokonce se misto ni da strcit pojistka, ale pojistka to neni. Nejde ti stava do dalsi rady pojistek. Nevzpomenu si ted z hlavy kde to presne je, ale hledej v ty rade nekde mezi HORN atd.X_Mave píše:diky diky .. podivam se tam .. teda ... ja se dival a nejak jsem nenasel ... ale je klidne mozny, ze jsem to prehlid .. preci jen, kdyz vim, co konkretne hledat, tak se bude hledat lip ... jeziiis to by byla parada, kdyby to bylo jen tim.
Predpokladam, ze vsechny pojistky jsou v poradku
EDIT: Tak jsem koukal na planek a opravdu bud tam mas prdlou jednu z tech velkych pojistek (coz teoreticky pujde poznat i okem) a nebo ti tam chybi SHORT PIN ktery je vedle pojistky klaksonu. Takze zavadu urcite hledej v tom motorovym prostoru.
Naposledy upravil(a) Kubrt dne pát 24.04.2009, 07:05, celkem upraveno 1 x.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
me zase pro zmenu nejde zapalovac:D pojistka?
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to Kubrt: diky za radu podivam se ... samozrejme predpokladas spravne .. pojistky byly v klidu (akorat jsem zjistil, ze na ECU tam mam 10 misto 15, tak jsem ji vymenil) ... pokud by se mi to povedlo najit budu nejstastnejsi na svete ... pokud mas nejake dalsi upresneni, at se mi to lepe lovi, budu vdecni, ale zatim rozhodopadne diky
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: re
a mas ho zapojenej ? pri vyndavani kasliku se musi odpojit a pak se muze zapomenout pripojitCeli-johnny píše:me zase pro zmenu nejde zapalovac:D pojistka?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"