Stavitelny volant - elektrika ??
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jj byvalo to v 2,0 , ty volny pozice mi tam stejne porad prebyvaj - elektricky nastaveni svetel a dalsich milion veci ,
treba v Camry jsem nasel ovladaci krabicku pro "chybu svetel" - vubec nevim ze tam neco takoviho bylo
tady pro ostatni nejlepsi wiring diagram co mam :
http://www.mediafire.com/?sharekey=797b ... 0a1ae8665a
Gabko spoleham na Tebe s tou krabickou
treba v Camry jsem nasel ovladaci krabicku pro "chybu svetel" - vubec nevim ze tam neco takoviho bylo
tady pro ostatni nejlepsi wiring diagram co mam :
http://www.mediafire.com/?sharekey=797b ... 0a1ae8665a
Gabko spoleham na Tebe s tou krabickou
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jojo vyskakovací (osobně mu teda řikám "Vystřelovací" volant miluju... toho místa na nohy, při relaxaci u muziky a nastupování/vystupování olala bezva vynález maj to všechny 2.0 od 1989 mam pocit že to ale asi už nemaj 6g a 7g? nebo se pletu? praktickej vynález jen co je pravda a hodně originální.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Až to někdo bude mít rozhozené tak mě to nafoťte brutálně mě to navnadilo.
Jo Díky Pavo.B. !!!!!! Konečně mám aspoň nějakej elektromanuál na 5g, nemáš tam ještě něco ???
Jo Díky Pavo.B. !!!!!! Konečně mám aspoň nějakej elektromanuál na 5g, nemáš tam ještě něco ???
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
uz moc ne, vse se da sehnat na netu nebo jsem to sem jiz daval
aby sis nemyslel neni to jen motorcek , kdyz jsem rozebral muj - je tam jen trubka, kdyz jsem rozebral toto je tam bazmek plisku a pruzinek - zitra zkusim nahodit foto
kdyztak tu mam stavitelnej volant z Camry ale neodskakuje , jen se steluje
aby sis nemyslel neni to jen motorcek , kdyz jsem rozebral muj - je tam jen trubka, kdyz jsem rozebral toto je tam bazmek plisku a pruzinek - zitra zkusim nahodit foto
kdyztak tu mam stavitelnej volant z Camry ale neodskakuje , jen se steluje
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No jenom jako nejakej motoreček s dvěma drátkama si to teda fakt nepředstavuju, jasně že v tom bude dost mechaniky to je celkem jasný. Ale jak se tady o tom bavíme tak ten motorek tam musí něco odklopit - volant vystřelí nahoru a zablokuje se. Co mě zarazilo jak maj vyřešené že když tam vrazíš klíče tak se ten mechanizmus odblokuje a rukou volant stáhneš dolů ALE! jen do té pozice kde je zablokovanej tou páčkou kterou nastavuješ výšku.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
gabko> je taky možný, že jsi to měl potentononc na tý 90... takže si o tom možná ani nevěděl, že to mělo vystřelovat. No s tou výbavou nevim... to by musel potvrdit někdo kdo má 89-91. Já myslim že to maj všechny GTi/4x4.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
nie microne, lebo je to uplne ine...
moje terazsie, vyskakovacie ma packu nastavenia taku malicku, a to pod volantom... a na tej 90ke som mal packu za packou smerovky, taku vacsiu .... je to uplne ine, o inom.. takze nie, nemal som to tam pokazene..
moje terazsie, vyskakovacie ma packu nastavenia taku malicku, a to pod volantom... a na tej 90ke som mal packu za packou smerovky, taku vacsiu .... je to uplne ine, o inom.. takze nie, nemal som to tam pokazene..
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když mi písneš na ICQ tak ti můžu poslat komplet nafocenej manuál na 4. a 5.gen(v jednom) v angl.MichalS píše:Až to někdo bude mít rozhozené tak mě to nafoťte brutálně mě to navnadilo.
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)