Programovatelna ECU na 3S-GE
- miguellito
- Navigátor
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ojnice sériové Ti zítra zvážím. Ceny za ložiska najdeš na www.aclperformance.com.au
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
RastoSK: velikost vstřiku se odvíjí od plánovaného výkonu. Pokud se vezme větší lze zkrátit duty cycle. Obecně doporučuji 80 při tlaku 45psi. Z toho můžeš odvodit plánovaný výkon. Nikdy ne bezhlavě zvedat tlak. Moc problémů potom. Pokud máš 2generaci 4age tak ta by měla mít tps 3vývody a tím pádem ho nepotřebuješ. Spíše bych doporučil ven rozdělovac a předělat na zapalování pro každý válec a spíše tedy trigger disk 60-2 a halluv snímac. Pokud si nejsi jistý velikosti vstřiku pro daný výkon lze si na vipec stáhnout kalkulačku vstřiku.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nejde ani tak o hmotnost ale o to že materiál ze kterého jsou vyrobeny je několika násobně pevnější a budou vyvážené. 4130 a 4330 je chrommolybdenova ocel s pevnosti v střihu a tahu kolem 1400Mpa http://www.suppliersonline.com/property ... 0.asp#Specmiguellito píše:to Libor:no Eagle zatial nevyrabaju s 3/8 bolts----zatial furt iba 5/16 http://www.nolimitmotorsport.com/eagle/apps.html a maju 530 gramov-nevies aku hmotnost maju seriovky?
Tak nějak uvažujem Honzi a Libore že nebýt Vašich rád tak by polka zákazníkov objednalal také k....y že by se pak zbláznila.Ještě že všechno proberete a dáte dopořádku s tím že se finální objednávka nebije jedna věc s druhou.Většinou to funguje tak že zadám požadavek a pošlou mi to a pak se starej ,,blbče".Tohle je pomalu k nezaplacení.Vždyť jen kolik já ušetřil na to že jsem nemusel zrácet čas na detailní spasování JEDNOTLIVÝCH komponent ale byla domluva a jasná k takému výkonu, taký tlak, také ojnice, také válce taková elektronika.Ne nějaká bezhlavá skládačka kde pak jeden komponent brzdí druhý atd.jak jsem mimochodem měl možnost zjistit a vyzkoušet.S Rasťom jsme chaos vyrešili dále jsme vyrešili i to že objednávka jde na vstřiky plně a príslušenství které je nutné a vše se může odeslat a pak čekat.Rasťo neboj i moje rodina již na mně kouká po zjištění celkové sumy za celou přestavbu více jak divně, mým argumentem bylo - nebyl jsem 8 let na dovolený a dalších 8 neplánuju tak si to sečtěte nezabralo to.Mějte se kluci.
Nějaké ty auta doma jsou.
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Budú origo vstreky sedieť impedančne? Ak ich skutočne do výkonu cca 110 kW/150 koní nie je treba meniť, tak by som radšej fakt šiel do zapaľovania pre každý valec zvlášť, len v tom mám trochu chaos (ako vždy... ) po finančnej stránke. Ak to dobre chápem, budem potrebovať triger disc + cievky + ???libor12 píše:RastoSK: velikost vstřiku se odvíjí od plánovaného výkonu. Pokud se vezme větší lze zkrátit duty cycle. Obecně doporučuji 80 při tlaku 45psi. Z toho můžeš odvodit plánovaný výkon. Nikdy ne bezhlavě zvedat tlak. Moc problémů potom. Pokud máš 2generaci 4age tak ta by měla mít tps 3vývody a tím pádem ho nepotřebuješ. Spíše bych doporučil ven rozdělovac a předělat na zapalování pro každý válec a spíše tedy trigger disk 60-2 a halluv snímac. Pokud si nejsi jistý velikosti vstřiku pro daný výkon lze si na vipec stáhnout kalkulačku vstřiku.
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- miguellito
- Navigátor
to az tak? ze na stotiny? uau tak dik moc-takze moje budu cca o 30g kazda- lahsie.
to Idaho:kolko by stalo davat v Dicompe, robit GO u 3SGE-2.gen,-plus zainstalovanie tych novych iba hardware komponentov a ako dlho by to priblizne trvalo,nove diely by som uz doniesol zo sebou aj s autom ,alebo by som niektore ak mate lepsie kontakty objednal rovno cez teba -ale auto by som doviezol az ked by si ich mal uz vsetky u seba vo firme,aby mi u vas auto nestalo 4 mesiace a zbytocne cakalo na suciastky ,ktore by to zdrzovali.
samozrejme zalohu by som ti poslal,dopredu aby si si nemyslel.......
dal by si potom upravit aj tie kanaly?,aj urobit to lestenie a brusenie? dalo by sa to cez teba? neviem ci to vo firme robite alebo to niekomu davate upravovat-ale na slovensku alebo nedaleko odomna-proste je jedna-dve firmy s celkom ok cenami, ktore robia to vyvazovanie, lestenie,brusenie,pripadne odlahcenie-ale zase vyberat motor z celdy a davat kazdu vec niekde inde robit a potom auto aj z ciastocne "nachystanym"motorom vlacit do Prahy na vleku,no nic moc.lepsie by bolo robit co najviac na jednom mieste.
ja si este stale zhanam referencie na tie firmy,a najvyhodnejsie ceny toho noveho hardwaru,ktory by som chcel-ale rad by som vedel ponuku aj od teba.
samozrejme by som sa pripravil tak na august-september,vsak urcite mas toho hodne a ja sa musim na to riadne pripravit-nerad by som aby sa potom nieco skomplikovalo ,technicky-chcem sa aj sam co najhlbsie dostat do problematiky-aby som presne vedel co chcem presne a co sa bude robit s motorom,a samozrejme do toho augusta-septembra je aj realne zohnat na to prachy.
nepisem to do SZ,lebo mozno to aj niekoho ineho potencialneho bude zaujimat-tak az nemusis pisat kazdemu SZ
ja bych teda tu go-aj s tym lestenim a vyvazovanim,pripadne odlahcenim-to este podla potreby -a dohody,plus teda tie ojnice nove-asi teda tie eagle,loziska,vacky asi od toho Pipercams+nastavitelne kola,plus kolo na klukovku to by sa dalo myslim vsetko od nich z anglicka,,plust porobit setko potrebne s ventilmi,pruziny,retainery-objednat potrebne veci najlepsie z EU-koli postovnemu ak mas dobrych dodavatelov...proste to co spominal Libor,inak asi by bolo dobre aj vyvazit-pripadne odlahcit zotrvak nie?spolu s tou klukovkou,ked sa uz bude robit.
ozaj no kruzky-piestne este-tam tiez neviem aku znacku,
na ostatne uz zatial asi nevydu prachy (to nove zapalovanie,vipec,plus palivova sustava-vstreky) ale ten hardware bych chcel na jeden krat spravit cely.
cau
to Idaho:kolko by stalo davat v Dicompe, robit GO u 3SGE-2.gen,-plus zainstalovanie tych novych iba hardware komponentov a ako dlho by to priblizne trvalo,nove diely by som uz doniesol zo sebou aj s autom ,alebo by som niektore ak mate lepsie kontakty objednal rovno cez teba -ale auto by som doviezol az ked by si ich mal uz vsetky u seba vo firme,aby mi u vas auto nestalo 4 mesiace a zbytocne cakalo na suciastky ,ktore by to zdrzovali.
samozrejme zalohu by som ti poslal,dopredu aby si si nemyslel.......
dal by si potom upravit aj tie kanaly?,aj urobit to lestenie a brusenie? dalo by sa to cez teba? neviem ci to vo firme robite alebo to niekomu davate upravovat-ale na slovensku alebo nedaleko odomna-proste je jedna-dve firmy s celkom ok cenami, ktore robia to vyvazovanie, lestenie,brusenie,pripadne odlahcenie-ale zase vyberat motor z celdy a davat kazdu vec niekde inde robit a potom auto aj z ciastocne "nachystanym"motorom vlacit do Prahy na vleku,no nic moc.lepsie by bolo robit co najviac na jednom mieste.
ja si este stale zhanam referencie na tie firmy,a najvyhodnejsie ceny toho noveho hardwaru,ktory by som chcel-ale rad by som vedel ponuku aj od teba.
samozrejme by som sa pripravil tak na august-september,vsak urcite mas toho hodne a ja sa musim na to riadne pripravit-nerad by som aby sa potom nieco skomplikovalo ,technicky-chcem sa aj sam co najhlbsie dostat do problematiky-aby som presne vedel co chcem presne a co sa bude robit s motorom,a samozrejme do toho augusta-septembra je aj realne zohnat na to prachy.
nepisem to do SZ,lebo mozno to aj niekoho ineho potencialneho bude zaujimat-tak az nemusis pisat kazdemu SZ
ja bych teda tu go-aj s tym lestenim a vyvazovanim,pripadne odlahcenim-to este podla potreby -a dohody,plus teda tie ojnice nove-asi teda tie eagle,loziska,vacky asi od toho Pipercams+nastavitelne kola,plus kolo na klukovku to by sa dalo myslim vsetko od nich z anglicka,,plust porobit setko potrebne s ventilmi,pruziny,retainery-objednat potrebne veci najlepsie z EU-koli postovnemu ak mas dobrych dodavatelov...proste to co spominal Libor,inak asi by bolo dobre aj vyvazit-pripadne odlahcit zotrvak nie?spolu s tou klukovkou,ked sa uz bude robit.
ozaj no kruzky-piestne este-tam tiez neviem aku znacku,
na ostatne uz zatial asi nevydu prachy (to nove zapalovanie,vipec,plus palivova sustava-vstreky) ale ten hardware bych chcel na jeden krat spravit cely.
cau
- miguellito
- Navigátor
ozaj tie trigger disk?poradte nejaky link,nasiel som s biedou jednu firmu
http://www.triggerdisc.com/
http://www.triggerdisc.com/
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Aby neboli problémy tak by bolo asi najsamideálne vziať trigger disc od vi-pec-u - http://www.vi-pec.com/page_files/trigger_disks.htm, ale ktorý z nich kua netuším...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No také by se to dalo udělat výměnným způsobem. Doky má jedno 3sge v autě,pokud se na sk neevidují čísla motorů. Můžeme Ti ho tu připravit,pak by jsi jen přijel s autem a vyměnily by se motory. To záleží na Dokym.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
60-2 24 jsou pro snímání polohy vačkove hřídele.RasťoSK píše:Aby neboli problémy tak by bolo asi najsamideálne vziať trigger disc od vi-pec-u - http://www.vi-pec.com/page_files/trigger_disks.htm, ale ktorý z nich kua netuším...