Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
yeepla
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeepla »

pátek 10.4. na mě blikala v Opava komárov bílá Celica 5g. .. nestačil jsem ho pozdravit.. někdo z fóra?
Toyota Celica GT r.v 2002
J & J = JAYJAY :)
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Včera jsem viděl zaparkovanýho warriora kousek od Loun u toho motorestu. Dával sis pazu,ju? :)
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
celicaGT2

Příspěvek od celicaGT2 »

Tak dneska jsem byl na tuning srazu ve Vyškově a zahlídl jsem tam celkem 3*Celica (2* 6.g a jedna sedmička),ale chtěl bych vědět jestli je v klubu tento vůz a člověk,sem čuměl jak mu to jezdilo,musela mít aspoň 300 koní tato GT Four http://www.ukazto.com/?img=4193939~DSCF2466.jpg ,ale mohl si ji fakt umejt,takto to vypadalo jako nějaká popelnice a nikdo si toho auta nevšímal.
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

Raimok píše:Včera jsem viděl zaparkovanýho warriora kousek od Loun u toho motorestu. Dával sis pazu,ju? :)
kezby :lol: Totalne mi odesla spojka a mozna to odnesla i prevodovka takze jsem cekal na odtah :cry: Takze auto bude mit uz po 3 v tomto roce rozebrany motor(spise sundanou prevodovku).asi se celde libi v garazi..
celica 1,6
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

warrior píše:
Raimok píše:Včera jsem viděl zaparkovanýho warriora kousek od Loun u toho motorestu. Dával sis pazu,ju? :)
kezby :lol: Totalne mi odesla spojka a mozna to odnesla i prevodovka takze jsem cekal na odtah :cry: Takze auto bude mit uz po 3 v tomto roce rozebrany motor(spise sundanou prevodovku).asi se celde libi v garazi..
A sakra....to je nemilé...tak ať už se to prolomí... :wink:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Vcera jsem mozna na D1 potkal Hakyho, hasil si to od Brna smerem na Prahu. Bud jel pomalu, nebo mam povedenou Corollu... :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Beaver: Zdravim chlape :wink: Tebe sem taky nevidel ani nepamatuju...

Jinak ja to urcite nebyl, po D1 jsem jel naposledy ve ctvrtek. Me poznas jednoduse podle reklamnich samolepek na boku...

Obrázek
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Dnes jsem byl "vyvenčit" naposledy corollu. R4 Strakonicka směr Dobříš Praha. Červená celica 5g samy plast s lopatou vzadu. :) kdo to byl??? Tedy chlape čekal jsem že toho golfa "udeláš" aspoň z toho kopce. :D :D
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

libor12 píše:Dnes jsem byl "vyvenčit" naposledy corollu. R4 Strakonicka směr Dobříš Praha. Červená celica 5g samy plast s lopatou vzadu. :) kdo to byl??? Tedy chlape čekal jsem že toho golfa "udeláš" aspoň z toho kopce. :D :D
to vis moc velkej pritlak na zadni naprave a on predek potom tolik nezabira a hrabe :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

libor12 píše:Dnes jsem byl "vyvenčit" naposledy corollu. R4 Strakonicka směr Dobříš Praha. Červená celica 5g samy plast s lopatou vzadu. :) kdo to byl??? Tedy chlape čekal jsem že toho golfa "udeláš" aspoň z toho kopce. :D :D
Proč naposledy?
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No naposledy před kompletní renovaci kastle a pokud zbyde čas tak se podívám i na motor. Je možnost 272/272 vačic tak uvidíme. Když to nestihnu teď tak si ho nechám na zimu. Každopádně i s fouklym těsněním a tekoucí vodní pumpou jsem je udělal a to jsem to nijak ani moc netlačil přes 9000. Když jsem najízdel na dálnici jeli kolem tak jsem je musel dojet. Čekal bych že jim to pojede víc jak 180. :) alespoň ta celica. Výhledově vypadala na 250 :) značka 4A1.... Ten golf byl celý černý vč skel a plival brikety. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja si snad udělám brigádu u Tebe ať se něco přiučím.Dnes mi to samostudium nejde trápím se nad studiema a alternativních formách léčby DM 2 typ.Já chci radši dělat auta :( už mám toho dost.Jsem bez auta a nad knížkama no bomba víkend vám řeknu.A ani ta oslava narozek kamaráda mně neprobrala asi ty 2 piva a ,,půlka" prasete byly málo :lol: .Dnes jsem viděl červenou 5G tady v Chrudimi a nějakou stříbnou 6G a měla růžové potahy :!: prokristapána takto zneuctit auto.Téměř jsem narazil do zdi.
Nějaké ty auta doma jsou.
mobbius
Člen Týmu

Příspěvek od mobbius »

Tu stříbrnou 6.G jsem viděl Štěpánkově ulici. Taky jsem z toho nemohl. Jinak červený 5.G v Chrudimi jsou dvě. Jednu mám já a druhou ten týpek s culíkem,co jezdí amater rallye:)
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Haky píše:Beaver: Zdravim chlape :wink: Tebe sem taky nevidel ani nepamatuju...

Jinak ja to urcite nebyl, po D1 jsem jel naposledy ve ctvrtek. Me poznas jednoduse podle reklamnich samolepek na boku...
Aaaa, tak to jo... tahle polep nemela, ale byla stribrna a na sobe "J"eckovy znacky, tak jsem si automaticky rikal, ze to budes ty. Dokonce jsem ti psal i SMS, netusim jestli dosla, mam na tebe dve cisla a jedno tusim nefunguje vubec :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Libas
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

Já potkal v neděli v Plzni stříbrnou sedmičkovou Celdu, měla černý kola a leštěný límec, u stadionu Viktorky na křižovatce.
Pak kousek za Spáleným Poříčím červená taktéž sedmičková na německých značkách.
Odpovědět

Zpět na „Celica“