- během 5 min. na plném parkovišti před supermarketem. Poradíte mi, kde koupit nějaké pěkné na 15ky kola? 1908 Kč za nové origo se mi moc davat nechce. Hlavně, když o ně lze tak snadno a rychle přijít. Asi 4 měsíce zpět mi někdo "obešel auto s klíčem", takže Yarisek už není jak zamlada. Někteří našeho druhu jsou fakt pěkní čů ...!
  - během 5 min. na plném parkovišti před supermarketem. Poradíte mi, kde koupit nějaké pěkné na 15ky kola? 1908 Kč za nové origo se mi moc davat nechce. Hlavně, když o ně lze tak snadno a rychle přijít. Asi 4 měsíce zpět mi někdo "obešel auto s klíčem", takže Yarisek už není jak zamlada. Někteří našeho druhu jsou fakt pěkní čů ...!co vy na to
Černé poklice bych si asi nedal, docela se mi líbily ty origo:-). Dnes mi je ale ukradli  - během 5 min. na plném parkovišti před supermarketem. Poradíte mi, kde koupit nějaké pěkné na 15ky kola? 1908 Kč za nové origo se mi moc davat nechce. Hlavně, když o ně lze tak snadno a rychle přijít. Asi 4 měsíce zpět mi někdo "obešel auto s klíčem", takže Yarisek už není jak zamlada. Někteří našeho druhu jsou fakt pěkní čů ...!
  - během 5 min. na plném parkovišti před supermarketem. Poradíte mi, kde koupit nějaké pěkné na 15ky kola? 1908 Kč za nové origo se mi moc davat nechce. Hlavně, když o ně lze tak snadno a rychle přijít. Asi 4 měsíce zpět mi někdo "obešel auto s klíčem", takže Yarisek už není jak zamlada. Někteří našeho druhu jsou fakt pěkní čů ...!

- během 5 min. na plném parkovišti před supermarketem. Poradíte mi, kde koupit nějaké pěkné na 15ky kola? 1908 Kč za nové origo se mi moc davat nechce. Hlavně, když o ně lze tak snadno a rychle přijít. Asi 4 měsíce zpět mi někdo "obešel auto s klíčem", takže Yarisek už není jak zamlada. Někteří našeho druhu jsou fakt pěkní čů ...!Yaris NG 1.3, Terra Cool+nejake blbosti navic

to je sila toto.nemal si ich priviazane?ked budes kupovat neorig.daj pozor aby ti netrcali von lebo ti budu piskat,hucat.Hlava píše:Černé poklice bych si asi nedal, docela se mi líbily ty origo:-). Dnes mi je ale ukradli- během 5 min.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.

som tu novy... pozeram si tuto temu a celkom ma potesilo ze niesom sam s takymi chutkami
 som tu novy... pozeram si tuto temu a celkom ma potesilo ze niesom sam s takymi chutkami  teda tiez spekulujem nad ciernymi diskami... spravil som si aj montaz ako by to asi vyzeralo
 teda tiez spekulujem nad ciernymi diskami... spravil som si aj montaz ako by to asi vyzeralo