Zadne FACELIFT svetla celica T18!!
Zadne FACELIFT svetla celica T18!!
potreboval by som vediet kto by dkazal vyrobit pripadne poradit firmu ktora by mi dokazala vyrobit z laminatu tieto svetla tie LED moduly vtom si dokazem zaobstarat...
pripadne kto by mal zaujem ??? pretoze ceny by bola rapidne nizsia keby sa rozrata na min. na dvoch ludi vyroba formy ...
vid obrazky:
pripadne kto by mal zaujem ??? pretoze ceny by bola rapidne nizsia keby sa rozrata na min. na dvoch ludi vyroba formy ...
vid obrazky:
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to se nekomu líbí ? asi jsem staromodní
vim akorat adresu kde se daji koupit ruzne druhy plastu a dalsich veci na vyrobu , kdo by se s tim uz patlal to nevim
vim akorat adresu kde se daji koupit ruzne druhy plastu a dalsich veci na vyrobu , kdo by se s tim uz patlal to nevim
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne stř 15.04.2009, 16:00, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
asi libi....inak by som to sem nedaval..pozri podla mna je to vecou vkusu preto je asi kazde upravene auto niecim vynimocne !!! samozrejme vravim o tuningu nie o tuzingu..Pavo.B. píše:to se nekomu líbí ? asi jsem staromodní
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja vim, bysme se hodiny mohli dohadovat co je vkusne , co ne, co je takove a makove a ze 90% ceske "tnuningove" sceny vkus nikdy nemelo , jen jsem si rypnul protoze se o jiste druhy designu trochu zajimam a kdybych nebyl magor tak se tim i zivim
http://www.elchemco.cz/main.htm
http://www.elchemco.cz/main.htm
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče ty světla se mě teda docela líbí. Já bych chtěl do mejch předfaceliftovejch světel dát ledky - ale tak že bych si v acadu nakreslil "matici s otvorama pro ledky", nechal bych si to vyříznout asi z lesklé nerezi, do ní by se dali ledky a pak jako blok by se to vložilo do světla - problém je v tom že by ten blok byl tak velkej že by se světlo muselo zezadu rozřezat, pak vložit modul a pak nějak složit. Ale svejch světel si cením tak že do toho nepudu, ale kdybych měl nějaký na pokusy ...
Dál uvažuju že zkusím dát ledky za zadní plast s logem Celica co je nad spz. Zezadu je ale nějaká reflexní vrsva kterou by bylo potřeba v určitých místech opatrně odstranit.
Dál uvažuju že zkusím dát ledky za zadní plast s logem Celica co je nad spz. Zezadu je ale nějaká reflexní vrsva kterou by bylo potřeba v určitých místech opatrně odstranit.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
no nevypadá to zas tak zle... mně by to ladilo s kulometnýma koncovkama jenže problém je v tom středu- na AED mam jinej rozměr zadní části. Takže by se musely dělat 2 formy. 1 zadní světlo sem jednou rozebíral, ale málem sem si uříznul ukazováček:lol: mam tam rejhu na celej život... a pak sem pochopil, že vrtat se v zadních světlech už nikdy! zavřela se mi kudla o prst... když sem se snažil odloupat ten plast na povrchu- nejde to ani omylem... je to udělaný krutě fest.
No asi bych to nechal na firmu DEPO, mohlo by to vypadat líp, než tohle- neni to úplně "ono" chtělo by to spíš čirý červený... než černý- a ponechat tvar původní. Tohle moc bije do očí- neladí to s celkem- chce to původní design-formu a jen udělat vnitřek z chromu a povrch čirej ve stejných barvách-převládající červená a tvaru jako originál- tedy samozřejmě kromě ("oušek" a diamantových blinkrů), ne orange. to je jasný
No asi bych to nechal na firmu DEPO, mohlo by to vypadat líp, než tohle- neni to úplně "ono" chtělo by to spíš čirý červený... než černý- a ponechat tvar původní. Tohle moc bije do očí- neladí to s celkem- chce to původní design-formu a jen udělat vnitřek z chromu a povrch čirej ve stejných barvách-převládající červená a tvaru jako originál- tedy samozřejmě kromě ("oušek" a diamantových blinkrů), ne orange. to je jasný
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
no protože mam čáás bakalářka už je skoro "ready 2 print" Tak si tak hraju... abych viděl jak to vypadá v reálu, ne na tom zeleným tuzingu
malování zdar...
ech ech ech no vypadá to docela "kosmicky"- ale spíš "komicky" neeee das ist nicht gut Hans, das ist Disko oder Was ist den das??? Ein Mutant? ach jáááá WTF kulometný hnízdo... 8 kulometů, tak ještě 2 koncovky dolu a bude to 10ka kdo by jel za mnou tak bych ho rozstřílel na cimpr campr kde máte tu homo-tentononc logaci na ty rotační zbraně co máte na zádi, pane pilote? no u nás na vojenský základně v Prdech.
Tak a já nevim jak vy, ale já letim do Mimoně... s touhle kadencí mě tam pustěj zadara
malování zdar...
ech ech ech no vypadá to docela "kosmicky"- ale spíš "komicky" neeee das ist nicht gut Hans, das ist Disko oder Was ist den das??? Ein Mutant? ach jáááá WTF kulometný hnízdo... 8 kulometů, tak ještě 2 koncovky dolu a bude to 10ka kdo by jel za mnou tak bych ho rozstřílel na cimpr campr kde máte tu homo-tentononc logaci na ty rotační zbraně co máte na zádi, pane pilote? no u nás na vojenský základně v Prdech.
Tak a já nevim jak vy, ale já letim do Mimoně... s touhle kadencí mě tam pustěj zadara
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 16.04.2009, 11:54, celkem upraveno 5 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vím že někde je prodávali komplet takhle,..ale nemohu to najít,....zkus Search na Yahoo
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
pozri asi tak ze pokial si auto udrzujes v krasnom seriovom stave..nedaval bych to tam ani ja...pretoze je to cukricek ktory je lepsie nechat ako je...
ale pokial auto upravujes chces kola karbonove doplnky pripadne bodykit jednoducho prisposobit auto trosku k novej ere..tak jednoducho tie serie svetla su proste nevkusne stare ...nehovoriac o tych prednych zo 105ky
ale pokial auto upravujes chces kola karbonove doplnky pripadne bodykit jednoducho prisposobit auto trosku k novej ere..tak jednoducho tie serie svetla su proste nevkusne stare ...nehovoriac o tych prednych zo 105ky