hosi tak toto je haluuuuuuz to mi asi neuverite,cele som to teraz rozobral a meram-----kotuc 255mm

doska dlzka 121mm+/- 1 mm ale vojde sa do toho uchytenia aj 123/4mm, hrubka dosky -nezajem bo uz je dost podreta ale ma tak 1,1mm a vyska 54mm

, tak su z toho korunovanej vuuul. .Jedine logicke vysvetlenie je ze nejaky typson predomnou uz urobil to co som chcel v pripade nepasujucich dosiek urobit ja: nehat 255mm kotuc,nehat a zohnat len tu spodnu cast caliperu ktora drzi dosky-aby tam pasli tieto yellow stuffy........mozno je aj ta vrchna cast caliperu-teda ta s piestikom z tej sady ku277mm kotucom ale pochybujem-skor tato cast caliperu je normalne na ti disky 255mm,lebo keby bol ten disky vacsii tak pri terajsom mojom uchyteni by sa tam uz 277ka pod caliper nevosla......takze jedine co tam mam ako ty gabo je spodna cast caliperu co drzi dosky+tie dosky. takze dnes ju krstim na "Zlutej Mutant" a dakujem niektoremu majitelovi predomnou ze to za mna upgradol-usetril mi robotu a otvoril cestu ku Yellow Stuffom.

inak priemer piestika je cca 51/52mm.ak by to niekto podla toho spoznal -ale vypada ze ten vrch je na 255ku kotuc.

no haluz