co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
Dej mi chvíli, já na to kouknu a zjistim, jestli to tam je celý nebo neRybyz píše:mam namysli celej ten mechanizmus co je ve dverach i s motorkem..i s tim železem po kterim to jezdy..Raimok píše:Myslíš ten mechanismus nebo ovládání?Rybyz píše:Nazdarek panove schanim na celdu 6.g celej ten komplet na stahovani oken..
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Caute,
Shanim na 6.g origo levy predni reprak, pripadne i oba zadni, kdyby nekdo mel tak se ozvete...
- jo a taky vsechny ctyri zasterky, a na zadni plato ty dva uchyty do kterych se plato zacvakava, co jsou pak zastrcene do bocniho krytu za sedackama...
- mam navic pate dvere na 6.gen samy o sobe vicemene nepouzitelne, bo jsem v nich musel vyvrtat diru, sklo je ale skoro jak nove i s vyhrivanim + sterac s motorkem + ty plasty z vnitrni strany kdyby mel nekdo zajem...
Shanim na 6.g origo levy predni reprak, pripadne i oba zadni, kdyby nekdo mel tak se ozvete...
- jo a taky vsechny ctyri zasterky, a na zadni plato ty dva uchyty do kterych se plato zacvakava, co jsou pak zastrcene do bocniho krytu za sedackama...
- mam navic pate dvere na 6.gen samy o sobe vicemene nepouzitelne, bo jsem v nich musel vyvrtat diru, sklo je ale skoro jak nove i s vyhrivanim + sterac s motorkem + ty plasty z vnitrni strany kdyby mel nekdo zajem...
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Rybyz
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jo jo v pohode...ja to hlavne potrebujem cele aj s tema ocelovima dratkama..pač ti se mi rozmotaly a zničili mi tu cifku na kteru to je namotaneRaimok píše:Dej mi chvíli, já na to kouknu a zjistim, jestli to tam je celý nebo neRybyz píše:mam namysli celej ten mechanizmus co je ve dverach i s motorkem..i s tim železem po kterim to jezdy..Raimok píše: Myslíš ten mechanismus nebo ovládání?
Nissan 200sx 1.8T CA18DET
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ten cudlik by me zajimalo na co tam je, je pravda ze kdyz to zmacknu, tak spolujezdec okno neotevre, ale musim ho drzet, takze je to tlacitko a ne vypinac a myslim ze je to docela k hovnu.Pavo.B. píše:Scháním nutně ( už to chci mít v cajku ) ovládací tlačítko centrálu do dveří u řidiče do 5.gen ( za dobrou cenu vemu klidne celej ten panýlek )
a ten malej čudlík na spínač zamknutí okna![]()
![]()
ale ty to potrebujes, pac to predelavas to je mi jasne

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
je to mozne, lebo mne to na oboch fungovalo, ako malo... dokonca po predaji cervenej, asi po pol roku dosiel typek zamnou, ze nech sa mu pozriem na okno, bo mu nejde stahovanie u spolujazdca... tak som len zmackol, ze co ak len to... a stahovanie islo... .-D dokonca tam je aj napisane, ze window lock...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300