MR2 - náhradní díly
mr2 - náhradní díly
Promiň, ale nejsem "Děd vševěd". Kde je to relé umístěno, jakou má bližší specifikaci, tvar, barvu? Můžeš poslát foto?
honza
Konečně člověk s rozumným postojem k MR2! Mám to taky tak nějak.kolja píše:hele čirý ani ne, nepotřebuji dělat oplastovanou obludu, ale origo, veterán .časem to bude vetarán , a veterán kterej má na sobě hnusné plasty a všelijaké doplňky ne ni veterán, raději ty co tam patří, tedy pokud to mášInvader píše:blinkry do blatniku ti poslu klidne oba mam stejne cirykolik das

TOYOTA MR2 SW20 1993
TOYOTA Avensis T22 D4 2002
TOYOTA Avensis T22 D4 2002
MR2 - přední nárazník
Ahoj
mám originál přední nárazník, jako nový, rok přelakovaný na červenou barvu (není na autě), bez mlhovek, bez ocelové výztuhy, s polystyrenovou výplní (kousek polystyrenu je odlomen) - 3000 Kč.
mám originál přední nárazník, jako nový, rok přelakovaný na červenou barvu (není na autě), bez mlhovek, bez ocelové výztuhy, s polystyrenovou výplní (kousek polystyrenu je odlomen) - 3000 Kč.
honza
MR2 - náhradní díly
Tak skelet je již slisovaný v kovošrotu. Následovat budou velké (plastové a kovové) díly.
Kdo potřebujete převodovku, levé dveře, levý přední blatník, víčko nádrže, levou vyklápěčku, tlumiče, pružiny, ramena nápravy, stabilizátory, benzinovou nádrž, el. kabelové svazky, lanky a bowdeny, těsnění, sedadla, levé zadní nebo zadní okno, skleněnou střechu, lampy, kapoty (mimo přední), volant s bouchlým airbagem, některé plasty, zadní nárazník, zadní křídlo, různé trubky z tunelu apod., dejte vědět.
Kdo potřebujete převodovku, levé dveře, levý přední blatník, víčko nádrže, levou vyklápěčku, tlumiče, pružiny, ramena nápravy, stabilizátory, benzinovou nádrž, el. kabelové svazky, lanky a bowdeny, těsnění, sedadla, levé zadní nebo zadní okno, skleněnou střechu, lampy, kapoty (mimo přední), volant s bouchlým airbagem, některé plasty, zadní nárazník, zadní křídlo, různé trubky z tunelu apod., dejte vědět.
Naposledy upravil(a) Jan Nosek dne sob 08.08.2009, 11:44, celkem upraveno 6 x.
honza
-
- Navigátor
MR2 - výfuk
Nazdar,
kromě svodů je výfuk kompletní i s vlnovcem, katem, lambdou, koncovkama.
Jedny ramínka stěračů jsem dal Renému, ale ještě jedny bych měl mít, jen nepoznám, které to jsou (měl bych tam mít jestě BMW a Bravo). Musel bys sis je vybrat sám, jak si budeš brát výfuk.
kromě svodů je výfuk kompletní i s vlnovcem, katem, lambdou, koncovkama.
Jedny ramínka stěračů jsem dal Renému, ale ještě jedny bych měl mít, jen nepoznám, které to jsou (měl bych tam mít jestě BMW a Bravo). Musel bys sis je vybrat sám, jak si budeš brát výfuk.
honza
-
- Navigátor
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
čau, hele mám takovej dojem, že otvírání ( plast. klička) bude možná stejná i z jiné Toyoty( např. Corolly r.v.1991-1997, levou mlhovku mám taky, nedávno jsem potřeboval pravou a už nevím kdo mě poslal obě, ale nevím kde to v tom mém bordelu ( garáži mám) zrovna jednu dodělávám, ale mlhovky tam dávat nebudu tak, že to dám vědět až ji najdu.Apollo píše:scháním tu plastovou páčku co tahá lanko na otevírání přední kapoty z kabiny... jó a ještě přední levá mlhovka...
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)