Ahoj všem,
chtěl jsem se optat, jesli někdo z Vás má zkušenost s čištěním klimatizace pomocí sprejů, který byste doporučili? Díky
Klimatizace
- martinac
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Sprej možná desinfikuje a nachvíly provoní auto. Ale každý kdo měl tu klimu někdy rozdělanou hned pochopí, že žádní sprej nemůže nikdy vyzmizíkovat ten bordel co tam je 
Zatím jsem to vždy řešil ručně s vysavačem a výměnou filtrů.
Toť můj názor na zázračné spreje.

Zatím jsem to vždy řešil ručně s vysavačem a výměnou filtrů.
Toť můj názor na zázračné spreje.

TOYOTA Avensis 2.0 D-4D Combi (2004)
Ja som cistil minule klimu ajatinom ale su dva jeden je ajatin roztok a druhy je ajatin tinktura. Ja som asi pouzil ajatin tinktura lebo teraz mi niekedy v aute zatiahne taky smrad ako v nemocnici ale uz sa to straca pomohlo mi to na sto percent. teraz ked zapnem aj ked vypnem klimu ziadny smrad z prieduchov nejde, pred tym teda isiel riadny.
Pouzil som aj sprej len treba nastriekat priamo na vyparnik, aj ten mi pomohol ale ajatin to uplne odstranil.
Ako cistis klimu vysavacom?
Pouzil som aj sprej len treba nastriekat priamo na vyparnik, aj ten mi pomohol ale ajatin to uplne odstranil.
Ako cistis klimu vysavacom?
- Clown Pennywise
- Člen Týmu
tam byl vyvedenej u T22 pred faceliftem, nevim jestli aj po nem, ale u T25 by mel byt pod autem nekde mezi kabinou a motorem pred spolujezdcem nejaka hadicka, uvidis az budes klimovat odkud ti bude kapat voda, aspon u Cariny sem tama valil sprej do vyparniku
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
vyparnik je za skrinkou spolujazdca za ventilatorom. Sprejom som to cistil tak ze som vybral skrinku spolujazdca, pelovy filter a hadicku zo spreja som prepchal pomedzi rebra ventilatora a nastriekal tam riadne peny az som ju videl pri ventilatore. potom som vytiahol hadicku a pustil som ventilator asi tak na polovicu - plny vykon aby tu penu nafukalo na cely vyparnik. po nejakych 5 minutach som vypol ventilator a nechal posobit. Najlepsie je to robit ked nie je zohriaty vyparnik aby sa ta pena rychlo nevyparila. zatial to nesmrdi vobec. tento postup som aplikoval na T25.
na tym spreju pisou ze se to ma nevalit ta pena skrz ten vyvod odkad to odkapava, aspon na tym co sem mel ja dyz sem to delal na Carine. ale aj totak je moznost, avensis me zatim nesrdi, krome vyfuku 

Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04