jo tak priznam ze to me taky napadlo, doma mame tak 35cm bukove spalky do krbu a do kufru by se jich veslo celkem hafoSeeJ. píše:Tak šup, každý kousek klacku do auta

...i kdyz ten ohen by pak byl... kuuurna

jo tak priznam ze to me taky napadlo, doma mame tak 35cm bukove spalky do krbu a do kufru by se jich veslo celkem hafoSeeJ. píše:Tak šup, každý kousek klacku do auta
Ze se na to nevyseres stim pravopisem:D:D:D.CharlieCh píše:A já myslel, že's zaúkoloval holky, viz
Takže -Cituji:
"...knedlo tam nepojede chystat drevo dopredu, pekne musite samy.....! takže holky, máte co robit
![]()
Tady si někdo krutě fanndí, co?fannda píše:vypadá to že já a moje přítelkyně dojedem de seejejem dojedem.a vodím že peťa a katka maj sami pro sebe chatku.takže vidím že bude kde spát
Tak pokud de o mě tak mě spaní v Celice vůbec nevadí(Knedlo vípetiss2.0Gti píše:Tady si někdo krutě fanndí, co?fannda píše:vypadá to že já a moje přítelkyně dojedem de seejejem dojedem.a vodím že peťa a katka maj sami pro sebe chatku.takže vidím že bude kde spátMy tam jsme už totiž VIP takže záleží na nás jestli někoho přiberem či ne. Takže nezlob a už vymýšlej čím nás uplatíš aby jsi nemusel chrnět venku či v autě
(nebo u knedlíka
)