Klapa sání vzduchu

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Mihal
Člen Týmu

Klapa sání vzduchu

Příspěvek od Mihal »

Chci se zeptat nevíte někdo na kolik vyjde výměna klapy sání vzduchu? asi ji budu muset vyměnit. Případně jak to vypadá a kde to najdu v motoru??
Corolla E 11 liftback 1,6 4A-FE rv.98
Mihal
Člen Týmu

Příspěvek od Mihal »

tak vidím, že nikdo asi nemá či ještě neměl problém s klapou sání vzduchu.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Klapu neznám. Mám tam akorát klapku. Každopádně mne fascinuje, že chceš měnit něco o čem nevíš jak vypadá a kde to najdeš. Vede mne to k otázce: proč si vlastně myslíš, že bys to měl měnit ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Mihal píše:tak vidím, že nikdo asi nemá či ještě neměl problém s klapou sání vzduchu.
Asi myslíš škrtící klapku že? Nevím jestli ti mám prozradit jak vypadá když ju chceš měnit a nevíš kde je a jak vypadá...Třeba chce bejt anonimní před tebou :P než bude napadena kutilem domácím...:-) Ne vážně...mno skrtící klapka nová origo nebude zrovna levná záležitost...s cenou ti určo někdo poradí...já ji nikdy nesháněl na žádný auto...
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Mihal
Člen Týmu

Příspěvek od Mihal »

problém mám takový, že ni na volnoběh skáčou otáčky spadneto vžy dolů auto zachrochtá povyskočí to na cca 1000 ot pak se to ustálí na svých cca 850 pak to zase spadne a tak dokopa a občas při jízdě na neutrál to spadne úplně což znamená že motor chcípn e a rozsvítí se kontrolky. svíčka jsou ok kable taky v servise to vyčistili teda tu škrtící klapu a říkali že pokud to bude dělat zas tak ji bude chtít vyměnit. a já se tedy tedka ptám na kolik to vyjde a jestli jste už s tím někdo neměli nějaké podobné zkušenosti.
Jinak to pto vyčištrění v servise to bylo vše tak cca 600 km ok a pak se to začalo zase pomalu zhošovat.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Zkontroluj jestli mas dostatek chladici kapaliny - jak primo v chladici, tak ve vyrovnavaci nadobce. Pokud jsi manualne zrucny a vybaveny, mrkni na svicky, jestli jsou vsechny opaleny stejne - pokud ne, muze zlobit jeden z valcu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Vrabčák
Člen Týmu

Příspěvek od Vrabčák »

Jestli máš zájem,klapku Ti na zkoušku pujčím,pojedu příští týden kolem Brna a budeš mít den na vyzkoušení a mužem jí vyměnit někde na parkovišti.Když tak napiš.Ahoj
Martin Vrabec
Vrabčák
Člen Týmu

Příspěvek od Vrabčák »

Jestli máš zájem,klapku Ti na zkoušku pujčím,pojedu příští týden kolem Brna a budeš mít den na vyzkoušení a mužem jí vyměnit někde na parkovišti.Když tak napiš.Ahoj
Martin Vrabec
Odpovědět

Zpět na „Corolla“