Corolla sedan - velikost vnitřního prostoru
Corolla sedan - velikost vnitřního prostoru
Měřím 197 cm a uvažuju o koupi Corolly sedanu a proto mě trochu vyděsily ty časté poznámky na krátký sedák nebo horší nasedání, či málo prostoru nad hlavou. Mohl by někdo srovnat velikost vnitřího prostoru mezi Corollou sedanem a novou Octravií?
Vítej v klubu,nebudeš mít nic jednoduššího než se stavit u nějakého prodejce a sám si to vyzkoušet a porovnat si oba vozy.Nevím jestli už si viděl novou rolku na vlastní kukadla,ale věř tomu že tě když nic jiného tak mile překvapí.Já osobně jsem ten co tu psal o krátkém sedáku,ale to už je pasé.Jde o to opravdu si najít tu správnou polohu sedadla a myslím že pak už není problém.
Co se týká obou značek nikdo ti přesně neřekne pro co se rozhodnout.Ale opravu to zkus.Já jsem absolutně spokojený a určitě nebudu sám,a to ještě tak že máš menší pravděpodobnost ,že ti to nějaký šikula šlohne.Toyky se totiž moc nekradou.

Co se týká obou značek nikdo ti přesně neřekne pro co se rozhodnout.Ale opravu to zkus.Já jsem absolutně spokojený a určitě nebudu sám,a to ještě tak že máš menší pravděpodobnost ,že ti to nějaký šikula šlohne.Toyky se totiž moc nekradou.
Proč se Toyoty moc nekradou? Nechat si namontovat zamykání řadící páky tedy nemá smysl?petrpro píše:Vítej v klubu,nebudeš mít nic jednoduššího než se stavit u nějakého prodejce a sám si to vyzkoušet a porovnat si oba vozy.Nevím jestli už si viděl novou rolku na vlastní kukadla,ale věř tomu že tě když nic jiného tak mile překvapí.Já osobně jsem ten co tu psal o krátkém sedáku,ale to už je pasé.Jde o to opravdu si najít tu správnou polohu sedadla a myslím že pak už není problém.![]()
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Protože v Rusku mají velmi malé zastoupení,..a mají tam rádi evropská auta jako Mercedes a BMWMartínek píše:Proč se Toyoty moc nekradou? Nechat si namontovat zamykání řadící páky tedy nemá smysl?petrpro píše:Vítej v klubu,nebudeš mít nic jednoduššího než se stavit u nějakého prodejce a sám si to vyzkoušet a porovnat si oba vozy.Nevím jestli už si viděl novou rolku na vlastní kukadla,ale věř tomu že tě když nic jiného tak mile překvapí.Já osobně jsem ten co tu psal o krátkém sedáku,ale to už je pasé.Jde o to opravdu si najít tu správnou polohu sedadla a myslím že pak už není problém.![]()

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
no minimalne pro klidny spani to smysl maMartínek píše:Proč se Toyoty moc nekradou? Nechat si namontovat zamykání řadící páky tedy nemá smysl?petrpro píše:Vítej v klubu,nebudeš mít nic jednoduššího než se stavit u nějakého prodejce a sám si to vyzkoušet a porovnat si oba vozy.Nevím jestli už si viděl novou rolku na vlastní kukadla,ale věř tomu že tě když nic jiného tak mile překvapí.Já osobně jsem ten co tu psal o krátkém sedáku,ale to už je pasé.Jde o to opravdu si najít tu správnou polohu sedadla a myslím že pak už není problém.![]()

Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
A kdypak jsi byl naposledy v Rusku.....?ArnieGT píše:...protože v Rusku mají velmi malé zastoupení,..a mají tam rádi evropská auta jako Mercedes a BMW...

Podle mých (uznávám že povrchních) pozorování jsou čtyři nejčastější značky na ruských ulicích tyto:
1. Toyota
2. Hyundai
3. Žiguli
4. Lexus
Pravda, kromě žigulíků má většina z těch ostatních řízení na nesprávné straně, ale to je detail.