Povinna vybava
- Maci
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Povinna vybava
Nazdar vsici,
vcera vecer me opet pomahali a chranili nasi policiste....ve chvili kdy spatrili mladyho kluka za volantem tak to zacalo...asi to vsichni znate doklady, zkouska na alkohol, a pak zacalo hledani mezer v povinne vybave...zarovky, pojistky, kolo, hever, naradi, lekarnicka + komplet co v ni je, papiry na sepsani o autonehode...chudaci nic nenasli a jiz zacinalo byt patrne jejich zklamani...v tu chvili na me vybalili otazku ktera me musim rict lehce zaskocila: Pane ridici mate u sebe homologaci na vyfuk?? ...... V tu chvili me napadlo jediny co jim rict a to bylo: Panove mam platnou technickou a hasicak kdyby mi zacal vyfuk horet ale zadnou homologaci u sebe nemam (auto sem s timto vyfukem koupil a v zadnych papirech k autu nic o vyfuku nemam). Sice me pak uz nechali jet i kdyz sem cekal ze jeste budou chtit vzorek stolice moci atd....Muj dotaz ale tedy zni zda nekdo vi jestli takovy doklady u sebe MUSIM mit...a pokud ano tak homologaci na co vsechno??
vcera vecer me opet pomahali a chranili nasi policiste....ve chvili kdy spatrili mladyho kluka za volantem tak to zacalo...asi to vsichni znate doklady, zkouska na alkohol, a pak zacalo hledani mezer v povinne vybave...zarovky, pojistky, kolo, hever, naradi, lekarnicka + komplet co v ni je, papiry na sepsani o autonehode...chudaci nic nenasli a jiz zacinalo byt patrne jejich zklamani...v tu chvili na me vybalili otazku ktera me musim rict lehce zaskocila: Pane ridici mate u sebe homologaci na vyfuk?? ...... V tu chvili me napadlo jediny co jim rict a to bylo: Panove mam platnou technickou a hasicak kdyby mi zacal vyfuk horet ale zadnou homologaci u sebe nemam (auto sem s timto vyfukem koupil a v zadnych papirech k autu nic o vyfuku nemam). Sice me pak uz nechali jet i kdyz sem cekal ze jeste budou chtit vzorek stolice moci atd....Muj dotaz ale tedy zni zda nekdo vi jestli takovy doklady u sebe MUSIM mit...a pokud ano tak homologaci na co vsechno??
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na všechno co neni seriové,...ale to ti chlupatí pomalu ani sami neví, měl jsem originál toyota prahovy na Cecile a na STK borec,...."to nemá homologaci to by jste si měl sundat",.... Někdy je to boj,...ale stačí jim to odkývat a máš pokoj,..
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=777
Naposledy upravil(a) ArnieGT dne úte 31.03.2009, 23:27, celkem upraveno 1 x.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
mně sice kontrolovali povinnou výbavu jen jednou, tady u nás, ale jen tak decentně, vlastně sem nikdy nemusel otevírat ani kufr. Pamatuju si že jeden řek akorát: "na co jezdíte? že vám to tak voní" sem nechal totiž zaplej motor a on tam stál vzadu a čmuchal u vejfuku. No když neni motor ještě zahřátej, tak se čoudí trošku víc že
ale jinak vozim jako bonusovou výbavu nafukovací reflexní vestu pro děti do 5 let a větší kladivo z Korfu na řešení komplikací. myslim že to kladivo homologaci má a vesta určitě taky- přece by jí neprodávali aby se děti utopily
ale jinak vozim jako bonusovou výbavu nafukovací reflexní vestu pro děti do 5 let a větší kladivo z Korfu na řešení komplikací. myslim že to kladivo homologaci má a vesta určitě taky- přece by jí neprodávali aby se děti utopily
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Maci
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
njn to abych koupil sanony pac to bude hodne papiru...vejfuk, sani, svetla............ArnieGT píše:Na všechno co neni seriové,...ale to ti chlupatí pomalu ani sami neví, měl jsem originál toyota prahovy na Cecile a na STK borec,...."to nemá homologaci to by jste si měl sundat",.... Někdy je to boj,...ale stačí jim to odkývat a máš pokoj,..
- Bozsky.Paja
- Navigátor
To buď ještě rád...jednou si na mě dávaly echo, takže než sem dojel z jedný strany budějc na druhou (asi 6km) v půl 12. v noci, tak mě stavělo 5 hlídek a každej ze soudruhů chtěl vidět vše...na 4 hlídku jsem už docela vyjel...a to ještě prudili kvůli kolům..sice mám 15tky ale v tý dobře na předním 225 a zadek 255...jeden koukal na cedulku ve dveřích a druhej hlásil velikosti..no hrůůza...
Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
ve vyhlasce pry neni psano ze mate mit u sebe papir s homologaci.. takze si myslim ze by to slo ukecat tim ze mate ale doma...
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Od té doby co mám čeldu mě stavěli jen jednou a to za velkou rychlost. Nedali mě nejchnout, jen si vzali řidičák ani občanku nechtěli. auto si prohlidli a upozornili že to není závodní dráha a pustili mě dál. Od té doby nic.
Vejfuk nemám seriovej, a homologaci od něj už nemám, ale když ti to projde tehcnickou tak bys ji podle mě neměl mít u sebe. Sám nevím jak to je. Upřimně tedka nemám v autě ani lekárničku. mám to všecko hozené v garáži. Tam mi je to hodně platné jen na to vždycky zapomenu že si to tam mám naházet.
Vejfuk nemám seriovej, a homologaci od něj už nemám, ale když ti to projde tehcnickou tak bys ji podle mě neměl mít u sebe. Sám nevím jak to je. Upřimně tedka nemám v autě ani lekárničku. mám to všecko hozené v garáži. Tam mi je to hodně platné jen na to vždycky zapomenu že si to tam mám naházet.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A mě když tuhle zastavili tak mi dali pokutu a body. Jak se to dělá nedostat pokutu? To jsou ty čeldyczmk5 píše:Od té doby co mám čeldu mě stavěli jen jednou a to za velkou rychlost. Nedali mě nejchnout, jen si vzali řidičák ani občanku nechtěli. auto si prohlidli a upozornili že to není závodní dráha a pustili mě dál. Od té doby nic.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Me jeste za mou jezdeckou karieru nestaveli ani jednou , taky moje auto je nenapadny, zadny folie, obri kola, rvavej vyfuk, po meste jezdim tak aby si me nikdo nevsim , ani minule kdyz jsem mel uplne zasrany znacky tak me policajti videli a nic , ja nevim
na rychlost mimo obec mam zatim stesti , tady se to obzlast do Budejovic jezdi nejmin 120
na rychlost mimo obec mam zatim stesti , tady se to obzlast do Budejovic jezdi nejmin 120
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
hm...tak mě stavej v prumeru 2x za měsic,s peugeotem nekdy i 3dny po sobě,proste zahlednou folie na prednich sklech(jinak seriovy car) a uz se za mnou rozjizděj majak,stop...nektery chteli homologaci a kdyz sem ji jim ukazal tak byli zklamany a nechali mě jet.
S celicou me stavěli jen jednou a zrovna dnes.Už sem si vymejšlel verzi co jim řeknu až budou mit keci,protoze seriovych věci tam moc nemam a k memu překvapeni chtěli jen řidičak,tech. a zel.kartu,obešli celdu kolem dokola a pak se jen zeptali kam jedu a nechali mě jet,to vypadalo spiš jako když si chtěli prohlidnout celdu zblízka
S celicou me stavěli jen jednou a zrovna dnes.Už sem si vymejšlel verzi co jim řeknu až budou mit keci,protoze seriovych věci tam moc nemam a k memu překvapeni chtěli jen řidičak,tech. a zel.kartu,obešli celdu kolem dokola a pak se jen zeptali kam jedu a nechali mě jet,to vypadalo spiš jako když si chtěli prohlidnout celdu zblízka
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to ja si to takhle jednou vecer projizdim Brnenskyma ulickama do prace a skrz zamlzena okynka sem zahlid jak se na me kdosi prilepil... s pomyslenim ze je to nekdo kdo zrovna taky jede do prace a zase chce prudit, tak jsem na to na jedne krizovatce slapnul jeste schvalne pred projizdejici salinou, abych se ho kapku zbavil, ze by ho to snad preslo... rozjel sem to neco malo pres kilo kdyz ejhle uz byl nejak rychle za mnou a dalsi ejhle kdyz sem videl ty modre majaky tak sem zajel ke kraji, zatavil, ale svetla nezhasinal, bo pod xenonama mi jeste sviti cervene LED parkovacky a cekal co bude... Nevim co si pomyslel ten straznik, kdyz videl muj na cerveno barveny interier s plazmovyma budikama a ja mu navic podaval doklady od vozu ve sportovnich rukavicich Sparco - ale trnul jsem jeste vic hlavou se mi honilo co si vymyslim za vymluvy + jeste co mi asi rekne na ty vycnivajici sportovni zasterky...ale k memu udivu tak po dvou nekonecnych minutach mi jen vratil doklady a rekl at jedu a hotovo (Uuuuuf)
Az pak sem si vsim ze me brali hakem tim novym supperrychlym passatem, tak jsem si rek ze si kluci asi jen radi vyzkouseli jak jim to zihadlo jezdi a ja byl zase rad ze jsem z toho vyvazl bez uhony
Az pak sem si vsim ze me brali hakem tim novym supperrychlym passatem, tak jsem si rek ze si kluci asi jen radi vyzkouseli jak jim to zihadlo jezdi a ja byl zase rad ze jsem z toho vyvazl bez uhony
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Mě teda dali policajti pokutu jen jednou a světe div se, za rychlost to nebylo. Což mě vlastně celkem naštvalo. Postavili nám totiž u baráku jednosměrku a tam si mě vychutnali i s bodama. O rok později se snažili zase něco najít, ale nějak jsem ani jejich snahu nepochopila. "Naši" měšťáci tedy rozhodně nepomáhají ani nechrání. Pak mě jednou stavěli státní v pět ráno, ani se nedivili, že "už" mám paíry ale chtěli si povídat, a tak zkoumali kolik to tak jede a tak... Samo že jsem jim řekla, že nevím, když nemám dalniční známku, že jsem s tím nikdy rychlejc nejela...