Něco pro NG
Super, uz mam potahy,idem ich namontovat,ale nejako neviem si dat rady s prednym sedadlom,neviem ci to treba dat pod ten bocny plast sedadla,ale je tam ta packa na nastavenie sklonu operadla,tak neviem to dat dole....tu packu....
Ale musim povedat ze tie potahy su materialovo aj sitim super. To ked vydite v hypermarketoch tie male stanky na chodbach kde ponukaju potahy na mieru,tak to sa neda porovnat ich material s tym od MAD....
fakt odporucam aj ja.
Ale musim povedat ze tie potahy su materialovo aj sitim super. To ked vydite v hypermarketoch tie male stanky na chodbach kde ponukaju potahy na mieru,tak to sa neda porovnat ich material s tym od MAD....
fakt odporucam aj ja.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Mate niekto na Yaris NG stresny spojler (kridlo)? Mam na mysli nieco taketo:

Tento tyzden som videl chlapika s Yarisom, mal aj stresny spojler a vyzeralo to super. Yaris nabera krajsie krivky. Priamo od Toyoty predavaju 2 typy. Ale ta cena! Este v SKK to robi 9000 za mensi spojler, a verzia TTE az za 12000 SKK. To sa mi zda za kus plastu vela. Nema niekto skusenost s inymi vyrobcami?

Tento tyzden som videl chlapika s Yarisom, mal aj stresny spojler a vyzeralo to super. Yaris nabera krajsie krivky. Priamo od Toyoty predavaju 2 typy. Ale ta cena! Este v SKK to robi 9000 za mensi spojler, a verzia TTE az za 12000 SKK. To sa mi zda za kus plastu vela. Nema niekto skusenost s inymi vyrobcami?
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
spoiler
Ten spoiler mi připadá moc velký.Našel jsem lepší, ale poze na fotkách.Nevím jak to vypadá ve skutečnosti.
http://www.mattig.de/content/index.php? ... ct_id=3182
http://www.mattig.de/content/index.php? ... ct_id=3182
Naposledy upravil(a) todler dne sob 04.04.2009, 18:00, celkem upraveno 1 x.
1,3 TERRA COOL 2006
Oni to nepredavaju vo farbe,aspon ten moj kamos,to som videl,spojler bol mliecny,povodny material,a v Toyote mu to podla kodu farby nalakovali...a rozdiel nieje ziadny v odtieni alebo tak...borland píše:,...V pripade neoriginalnych dielov sa obavam ineho odtiena farby.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
sorry za offtopic ale ebay je vlastne aukcny dom na internete kde mozes ponukat aj ty... teda je to na predajcovi ci z ciny,usa... posle na slovensko...niekedy sa stava ze postovne je zadarmo...borland píše: Obavam sa, ze nedovazaju do SR. Takto je to takmer so vsetkym na ebay. Ale inak je to zaujimava, cenou prijatelna ponuka.
Vratil by som sa k autopotahom od firmy MAD. Na zadnych sedadlach mate potahy delene 1/3-2/3 aj pre sedaky? Pre operadlo je to jasne, ale pre sedaky to uz byt nemusi.
Pozeral som totiz autopotahy u Forstingera. Mali tam od firmy Walser celkom slusne aj s atestom na airbagy za cca 60€, avsak predavac mi vravel, ze nie su delene vzadu pre sedaky, len pre operadla. To je dost problem, kedze Yaris ma posuvne sedadla a ja osobne to aj vyuzivam.
Pozeral som totiz autopotahy u Forstingera. Mali tam od firmy Walser celkom slusne aj s atestom na airbagy za cca 60€, avsak predavac mi vravel, ze nie su delene vzadu pre sedaky, len pre operadla. To je dost problem, kedze Yaris ma posuvne sedadla a ja osobne to aj vyuzivam.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
Su delene aj sedaky aj operadla aj opierky prednej/zadnej hlavy su samostatne, zatial mozem len odporucit...borland píše:Vratil by som sa k autopotahom od firmy MAD. Na zadnych sedadlach mate potahy delene 1/3-2/3 aj pre sedaky? ....
posuvanie a sklapanie sedadiel je trosicku s vacsim odporom,trenim,ale je to OK.dokonca su predpripravene a obsite otvory na tie gombiky pre sklapanie sedadiel vzdu,a suchy zips co drzi tu plachtu zadneho plata je prisity po celej dlzke operadiel,takze uz sa nemusite bat ze sa vam to odlepi...