Programovatelna ECU na 3S-GE
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V podstatě historie praví, že Toyota prý postavila motor pro závodní účely (a povedl se jim) a oni tento posléze použili do běžných aut tak, že ho odupravili na nižší výkon a běžnou životnost. Následně pak v rámci toho běžnýho použití "vraceli výkon" nahoru tak, aby motor držel pořád limity emisí a držel rozmnou spotřebu. Prostě ten motor je povedený a v továrním nastavení jsou rezervy (ať už ze zmiňovaných důvodů emisí a spotřeby nebo použití běžných sériových dílů, u kterých je levnější výroba - např. jedna zapalovací cívka pro všechny válce apod.). Proto je možný u tohoto motoru získat precizním naladěním hodnoty co uváděl Libor.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
aha libor myslel asi pořizovací cenu, bohužel tím že to nekupujes v EU musíš přičíst clo a DPH + doprava je cca 300AUD ( cca 200euro )...gabko24 píše:ja len odtialto som myslel, ze kolem 600-700EURlibor12 píše:za ty penize maš plnohodnotnou standalone ecu a ne piggy back. www.vi-pec.com vhodna pro tebe je v44. Jen její instalací se dle typu motoru dá získat až 20% výkonu oproti seriové. Když k tomu přidáš pár mechanických uprav jsi v pohode na 200. Idaho je dealer pro čr i sr.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak jak říká Beaver,motor je velice dobře konstrukčně řešeny. Proto už ten zisk u verze 129kw není takový. V podstatě dostat se na výkon 100koní na litr není takový problém bez použití nákladných performance dílů. Zlom nastává právě na této hranici. A pak než dávat desítky tisíc do atmosféry je lépe investovat do kompresoru nebo turba.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Rádi Tě uvítáme. V tu dobu už bude jezdit Dokyho auto,tak bude moct referovat. A já už doufám také budu "bzučet" na 10500rpm. Navíc když se objednají dvě nebo tři tak poštovné je stejné myslím. Ale k tomu víc Honza.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no to je řeč. Prijedeš stanovat s Gabkem? To aby jsme k tomu dali nějaké prasátko na rožeň a soudek piva. jinak kdyby jste někdo měl vackova kola na 3s nebo 4a tak víte kam s nimi. Přeci jen 150us za jedno je dost,takže bych je nechal vyrobit pokud by byl zájem z originálu.RasťoSK píše:Objednajte rovno 4..
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kua Gabo Ty mieniš to auto predávať???- neblázni!!!
Ja by som veru to, čo teraz staviam nepredal ani za svet - len keď peniaze čo do toho každý deň idú porátam, tak som mohol mať nové auto...ja vlastne aj budem mať nové auto...
A uvidíme ako sa bude 4A-GE (redtop) správať...ale ako sa poznám, tak po pár týždňoch budem namlsaný a budem chcieť viac...
Ja by som veru to, čo teraz staviam nepredal ani za svet - len keď peniaze čo do toho každý deň idú porátam, tak som mohol mať nové auto...ja vlastne aj budem mať nové auto...
A uvidíme ako sa bude 4A-GE (redtop) správať...ale ako sa poznám, tak po pár týždňoch budem namlsaný a budem chcieť viac...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se kluci z SK domluví, udelá se nabídka - jde o konkrétní požadavky - ECU je cena pevná, jen trosku klesne dopravné - na "okolní" komponenty ( tím myslím nekdo bdue chtít zustat u distributoru, nekdo na el. zapalování atd... ) na konkrétní zástavby a odhadne doba montáže tak si mylsím že pokdu se vše připraví předeme bude jen radost pracovat na 2-3 autech naráz vedle sebe - práce se rozdelí a bude to krásne odsejpat