Sháním corollu gti
Sháním corollu gti
Rád bych koupil corollu gti, tak jestli se někdo náhodou chcete zbavit svého miláčka, můžete se obrátit na mě. Nejlépe zachovalou. Díky.
Corolla GTi

Corolla GTi
Hodne jsem uvazoval, jestli ji mam nechat vyvarit a udelat na ni komplet generalku vseho, ale tahle by se mi fakt nevyplatila. Je uz ze spodu hodne zrezla. Ale motor, je porad v plne sile. Kde kdo nechape jak neco tak "oskliveho" muze tak strasne jet a vydavat pritom zvuk jak VTi civic a tocit 8 tisic...jak nic. A jeste pritom jezdit za 7 litru na 100.
Corolla GTi
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
v tom problém není, problém ej že nemám nápravuRasťoSK píše:Silentbolky na komplet zadok vyjdu u vás na cca 8 tisíc vašich korún - malina... Kupoval som silenbloky na celý podvozok - SuperPro - vyšli na cca 15 tisíc vašich, ale kvalita je to teda slušná - skutočne thumbs up...

CRX nie je relevantny super?libor12 píše:CRX pro GTI není žádný relevantní soupeř. O kastli vím.

JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Moje 4age má otáčky skoro f1 - 10520 dle osciloskopu a crx pro mně opravdu není soupeř. Neznám takové které by dělalo na 4ku tachometrovych 235
tím neříkám že ten "vítek" je špatný,ale 4a to není.

Naposledy upravil(a) libor12 dne čtv 02.04.2009, 22:44, celkem upraveno 1 x.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Idaho - na excentre sa vykašli - zober na 3D geometriu náradie a nastav to na fest, dotiahni ako sa hovorí "na bujaka" a máš pokoj...
Inak zadná náprava s kotúčmi sa kua ťažko zháňa - aspoň tu - na SK...ja som mal len neskutočné šťastie na vrak bez značiek za !!!5 tisíc sk!!!, ktorý mal viac-menej bezproblémový motor a nápravy, ale totál na kašu kasňu, takže poslúžil ako darca orgánov...

Inak zadná náprava s kotúčmi sa kua ťažko zháňa - aspoň tu - na SK...ja som mal len neskutočné šťastie na vrak bez značiek za !!!5 tisíc sk!!!, ktorý mal viac-menej bezproblémový motor a nápravy, ale totál na kašu kasňu, takže poslúžil ako darca orgánov...

MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
tak ale to sa zas bavime o niecom uplne inom, a to UPRAVENOM 4AGE. Ja nesledujem, kto tu ake auto mate, takze komentoval som seriovy civic a seriovu corollulibor12 píše:Moje 4age má otáčky skoro f1 - 10520 dle osciloskopu a crx pro mně opravdu není soupeř. Neznám takové které by dělalo na 4ku tachometrovych 235tím neříkám že ten "vítek" je špatný,ale 4a to není.
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Andy - Ty si niekde videl normálne slušne a poctivo upravenú CRX??? - ja viem len o pár kusoch, ale dobrú a pojaznú (nie to slušne upravenú) Corollku GTi vidieť, to je už niekde úplne ale úplne inde, lebo na SK a v CZ je ich celkovo len pár kúskov, kdežto dotuzzených CRX je na sračky - sorry za výraz..
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
hej, mal som tu cest a stastie, ale je pravda ze vela je ich zhovadenych. Lenze motor zo starej CRX je velmi popularny terc jednoduchych swapov do ED7 civic 3d HB. Tie s tym motorom idu este lepsie nez origo CRX, aj kombinacie prevodoviek s roznymi motormi su velmi popularne, vsetko to do seba hladko pasuje, uchyty motora atd... a k tej corolle: jasne ze je ich menej