GT four 6.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Jancula
Člen Týmu

GT four 6.gen

Příspěvek od Jancula »

Ahojte,

zvazujem kupu GT four 6.gen, preto by som chcel ziskat podrobnejsie info o http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 8126p.html . Nestretli ste sa s tym autom osobne?
Celica GT ST202 '96 129kw
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

st 205

Příspěvek od Mattyno »

Tahle je na prodej už pěkně dlouho( rok určitě ). Když jsem hledal gtfoura, tak ji nabízeli skoro za 300tis. Osobně jsem ji neviděl, ale řekl bych, že v Německu, nebo v Poslku najdeš taky nějaký slušný kousky, možná Tě to vyjde i levněji.
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ty 6g 4x4 vždycky hoodně dlouho čekaj na majitele. (by mohly dělat promo filmu nenasyta:lol: ) Minule byla v tý samý temný modrý barvě, skoro ta samá (jestli to neni ta samá :lol: ) v dreamcars, taky se tam zasekla skoro 1rok. Vypadá pěkně. Akorát nevim, proč tam maj napsaný "posouzení stavu- průměrný" to mi nějak nesedí, vypadá na první pohled nadprůměrně!"

ps: já bych si vsadil, že je to ta samá... ještě mam doma fotky a to se prodávala za 300.000,- to by byla moooc velká náhoda 8) stejný trony, stejný mlhovky, stejnej lauf, stejná barva.
Naposledy upravil(a) micron dne pon 30.03.2009, 22:17, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

je to ta z Dreamcasrs, pokud se nepletu tak za tu dobu co ji nabízeli se jí stihl i změnit počet najetejch Km směrem dolů(asi se vrátil čas či co), zrovna i koukám že je nabízená kousek od místa kde zrovna děláme, docela bych se na ní zajel podívat, ikdyž zájem nemám
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

díky kolego agente bonde :lol: :lol: jako třeba jde proti času... taky se snažim, dá se to... ale přetáčet tacháč? to se nedělá! fuj. U japonců je to jedno kolik tam je, ba naopak spíš lepší víc než míň (tudy cesta nevede).
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Jancula
Člen Týmu

Příspěvek od Jancula »

Dik za odpovede! Ano viem, ze sa predava uz dlhsie, ale teraz je za inu cenu a aj kurz kc/eur je teraz vyhodny. Nemyslim si, ze ked ju nikto tak dlho nekupil musi byt posahana. Je to predsa len exoticke auto. Hladal som aj po nete a tych gt four nie je rozhodne moc. V polsku som nenasiel nic, v nemecku zopar LHD kusov z cenou 15000+ EUR. Cize ak hovorite, ze ten stav je nadpriemerny, rozhodne stoji za pozretie. Nejake drobne chybicky krasy by ma asi neodradili, ale buracka pripadne rozbabrane turbo alebo podvozok ano. Nechcel by som to auto tuzovat, ale nechat v povodnom stave, vemenit opotrebovane casti za originaly, prip. dokupit pekne elektrony apod.
Celica GT ST202 '96 129kw
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

s GT-four to bylo v ČR vždycky o ničem...

a) je jich tu 5-a-půl a proto si každý myslí že si za ni může říct nehoráznou sumu

b) jezdí na odpružení superstrut suspension a to není medíček (jak finančně, tak povozením)

c) GT-four = byla honěná jan nadmutá koza = kdo ví jak je na tom motor a hlavně turbína

d) 6gen má oproti sedmé o něco menší kufr (jak jsem zjistil) no a 4x4 ho má ještě menší... (i to je pro někoho měřítko)

e) GT-four je jako tank... myslím tak těžká :) a na řízení je to cítit.

suma: pokud bych já kupoval GT-four tak jedine za pár šprdlíků s myšlenkou na kompletní repas motoru + vyšroubování výkonu na 400-600 kobylek. Nemít na to peníze nebo chuť = za ty prachy nestojí...

toť můj názor...
pragmatic
Člen Týmu

Re: GT four 6.gen

Příspěvek od pragmatic »

Jancula píše:Ahojte,

zvazujem kupu GT four 6.gen, preto by som chcel ziskat podrobnejsie info o http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 8126p.html . Nestretli ste sa s tym autom osobne?
Cau, tohle auto jsem kupoval ja osobne, jeste kdyz jsem s klukama z Dreamcars spolupracoval. Kupoval jsem ho v Milane ve stavu, ktery vidis, tzn. bez problemu... Na aute se menily nejaky o-krouzky na olejovem systemu, jinak bylo OK. Tenkrat jsme se na tyhle auta zamerili, krome tyhle jsme privezli jeste jednu bilou, 2 kousky krasnejch cervenejch Sainzu, jednu bilou 4x4 turbo a nejaky obyc 2-litrovy... tahle jedina zbyla, ja uz s klukama z dreamcars nespolupracuju, nicmene tohle auto nikdy zadnej problem nemelo... Kupovala se celkem draho, dost pres 200k, byli jsme namlsany, jak se dobre prodavali Sainzove, a mysleli jsme, ze na ni budou kupci, nicmene jsme se prepocitali...
pragmatic
Člen Týmu

Příspěvek od pragmatic »

garfielld píše:je to ta z Dreamcasrs, pokud se nepletu tak za tu dobu co ji nabízeli se jí stihl i změnit počet najetejch Km směrem dolů(asi se vrátil čas či co), zrovna i koukám že je nabízená kousek od místa kde zrovna děláme, docela bych se na ní zajel podívat, ikdyž zájem nemám
Pleteš se, nikdo jí nestáčel :!:
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

Dobry vecer, taky jsem ji sledoval, v dreamcarech byla za 300, pak po dlouhych mesicich za 250 a ted ji nekdo kupil a ocividne prodal dal a podle meho, ovsem amaterskeho sledovani, ji nemel dlouho a vezmu-li si podle sveho selskeho rozumu, ze ted v bazaru za ni chteji 209, tak podle me majitel prisel na to, ze bud nema na jeji provoz a nebo je na ni neco... vite kde a nebyl schopen sehnat dily/opravu za rozumnou cenu a nebo mohl mit samozrejme i jine duvody, vime prd jak to bylo.
Ale kdyz si vezmu, ze za stejnou cenu se da sehnat reza, mladsi a hlavne o 150 kg lehci... ovsem chapu, ze je to srdcovka. Ja osobne bych za ni vic jak 100 nedal, sice je hezky, ze je to exot, ale vzhledem k tomu veku je cena nehorazna a ta druha za 299 kdesi jinde v inzeratu... utopie. Tot muj nazor.
Dobrou.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

olik> jo, asi na ní neměl... ale s cenou prrrrr .... za exoty se platilo a bude platit čim víc jim bude let chlapče... jsou tu totiž lidi, co nechtěj ty hnusný krabice, ale něco extra... a za design se platí, i když zatim to u celic nevypadá... bude se platit! a to hodně! ale až za pár let... nesmí jich totiž jezdit moc... i když už teď potkám možná víc ferrari, nebo masserati po praze, než celic 5/6g ... takže už to nebude tak dlouho trvat... a cena 100? si děláš kozy... když na to nemáš, tak to neřeš, kup si konzum. 200 je málo. rozdíl je v tom, že auto můžeš chtít, můžeš na něj mít, ale !!!nemůžeš ho mít!!!... a o tom to je. Pak se řeší cena. Ty, co je maj, tak nemaj potřebu prodávat... za směšný prachy. Design a styl bude mít svojí cenu i u Japonců, ale ještě to chce pár let... než to tupci pochopěj a některý kárky skončej na díly, aby se silnice vyčistily od vraků. Tyhle nebeský žihadla maj totiž navíc bonusy: historii- ryllye/ a kvalitní motory! narozdíl od krabic... takže prrrr s cenou hochu.
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“