E11 nový majitel, na co si dát pozor, vůle v zámku kufru
E11 nový majitel, na co si dát pozor, vůle v zámku kufru
Dobrý den. Tak jsme přivezli třetí Toyotu do rodiny. Nemám ale s Corollou zkušenosti. Poradíte, prosím, na co si dát u sedanu s 1,6 motorem 81kW pozor? Je to japonec z roku 1997, najeto má 112 000, v 90-ti měněný řemen. Jinak ničemu z údajů prodejce nelze věřit. Dám samozřejmě vyměnit olej a brzdovku. Taky nevím, jak odstranit vakl v zámku kufru a protože mne čeká výměna kol tak nevím, jestli mi schválí ALU 195/50-R15. Díky za odpověď.
Pavel Avensis SOL kombi 2.0 2002
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak ako píše Peťo - upevniť voľnú zámku zadných dverí je brnkačka, len si nevylám spinky pri odoberaní tapacíru...
Motoricky by to malo byť skoro nesmrteľné - stačí pravidelne meniť olej. Brzdy zvyknú trochu hrýzť, ale stačí WD-čko a trochu šikovnosti a piestiky a valčeky v pohode rozchodíš. E11 sú veľmi spoľahlivé, takže by som sa nebál - dobrá voľba auta...

Motoricky by to malo byť skoro nesmrteľné - stačí pravidelne meniť olej. Brzdy zvyknú trochu hrýzť, ale stačí WD-čko a trochu šikovnosti a piestiky a valčeky v pohode rozchodíš. E11 sú veľmi spoľahlivé, takže by som sa nebál - dobrá voľba auta...

MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ad rozměr pneu, mám obavu, že ti je nezapíšou, pokud si nekoupíš např. AEZ nový i s typovým listem.
Viz http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9867
EDIT - ještě mám rozjednaný jeden postup s kámošem z STK, uvidím jak to dopadne...
EDIT - ještě mám rozjednaný jeden postup s kámošem z STK, uvidím jak to dopadne...
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jé, přesně ty bych chtěl do TP zapsat. Co máš přesně za model? Jestli 3D hatchback, poslal bys mi případně sken TP?Pavel_CK píše:Díky za odpovědi. Ten kufr zkusím. Pneumatiky, když to tak pozoruju, nechám 185/60-R14 podle techničáku, ale koupím alu. Ještě je čas, takže kdyby to dopadlo s tím novým postupem na STK, dejte vědět. Díky. Zdraví Pavel
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
tenhle rozměr nemáš v TP? Já mám 195/50 R15 jako schválenou alternativu od výrobce. Myslel jsem, že je to tak u všech E11.Marty píše:Ad rozměr pneu, mám obavu, že ti je nezapíšou, pokud si nekoupíš např. AEZ nový i s typovým listem.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
1. Scan rád pošlu, ale máme 1.6-stku s 81kW, 4 dveře a kufr k tomu, k ničemu to zřejmě nebude
2. 195/50-R15 je přesně co hledám. Takže zpátky na stromy a začínám znovu s 15-ctkama. Mohl bych Tě požádat o scan TP? Adresa je logistik.se@seznam.cz. Díky
2. 195/50-R15 je přesně co hledám. Takže zpátky na stromy a začínám znovu s 15-ctkama. Mohl bych Tě požádat o scan TP? Adresa je logistik.se@seznam.cz. Díky
Pavel Avensis SOL kombi 2.0 2002