smůla

vše ohledně modelové řady Celica
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

To fakt nastve... no snad to nebude nejaka mafianka :) Me taky takhle podobne kdysi pomackali u zaparkovaneho auta pravy blatnik na corolle -- bylo to pred kolem, takze mensi promacknuta plocha, ale rupl u toho i kousek blatniku a plastovy kryt parkovacky, reflektor nastesti zustal OK, kolo natočili doprava k chodníku. Auto jezdí rovně, vůle v řízení není. Naraznik jsem slepil a zespoda zalaminoval, svetlo nechal vymenit a blatnik narovnat (ta moje E9 uz moc parady nenadela, takze zas tak moc neresim, ze to na tom blatniku je trochu videt) -- v servisu omylem koupili leve svetlo misto praveho a nejspis mi nauctovali obe... a jeste jsem se ptal, co by stala vymena prahu, protoze uz jsou ve spatnem stavu, na jednom miste uz je i dira, tak mi poradil, at ji vycpu novinama a necim zadelam :shock:, ze kdyz reznou prahy, ze to bude shnily i z druhe strany a nepujde to pridelat... (no uz je to skoro 2 roky, noviny jsem tam nedal, díru přelepil, prahy tam pořád ještě jsou, ale vyměnit už by to chtělo.

Takze taky bych ocenil tip na dobry servis (v Praze ci okoli), kde mi nebudou navrhovat řešení, jako by to auto mělo jít příští rok do šrotu jen kvůli tomu, že už má 18 let za sebou, ale na druhou stranu mi férově řeknou, co bude stát, aby do toho šrotu nemuselo, abych se mohl rozhodnout jak dál...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dacan> jde jen o ten přiblblej blatník... stávaj se horší věci... za na demolici- nebo pomstu taková blbost nestojí... buď rád, že si nedostal ránu do zadních blatníků... tam je to pak o jiný makačce a financích, tedy tam by byla pomsta na místě. 1500,- nemá smysl absolutně řešit a to ani s nasosanou ruskou :lol: cena škody je minimální. A snahou dostat z ní těch "pár peněz" jak by řek rákosníček nestojí za to úsilí a energii. nechal bych to plavat...

gramo> kontakt může bejt přes SZ... důvod je prostej: nerad čekám, a v servisech maj většinou zákazníků až až... zveřejněná reklama by v tom případě byla pro mě nevýhodná :lol: protože celica si během roku řekne Xkrát že by se jí něco hodilo "upgradovat". PS: ty kecy typu "prodej to, je to starý... 19-20 let v tom by jezdil jen šílenec... znám... tohle řikal majitel i mýmu fogimu s land cruiserem (jenže já vim, že mě jen tak škádlil a testoval)... ovšem před 2 rokama... teď už ani prd. (Zase majitel moc dobře ví, že by o to auto měl zájem právě třeba minimálně jeden bejvalej "monter".) A to prdlajs... celica má svýho majitele a tomu byla je a bude věrná dokud tady bude (narozdíl od ženských). Tyhle kecy si můžou servisáci nechat od cesty... stejně by na ní neměli... cena celicy 706 je minimálně 150-200.000,- a to ještě neni veteránka, jinak se nemáme o čem bavit, a stejně bych jí neprodal ani za tu cenu, akorát bych se pobavil... Jsou prostě " unikátní věci", který nejsou na prodej. Jednou z nich je CELICA.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“