Užitečné doplňky pro AVENSIS

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

ja to mam uz na dilne,jak mi rano skonci sluzba,tak jen dojedu pro auto a prevezu ho k jinym oknarum a probehne vymena predniho okna-( Predevcirem bylo u nas rano -10C a pak zacalo valit slunce a z maleho pavoucka behem dopoledne byla 30cm pavucina.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
lampacz
Řidič

Příspěvek od lampacz »

no voda je sfinstvo ;)

jak tady nekdo vzpominal na ten klakson, tak dneska bych ho taky potreboval v 6 rano na prachode dedek nevedel kde mu konci chodnik a stal proste v silnici, tak jsem na nej zatroubil a ozvalo se jen hovado, no kdyby nebyly za mnou dalsi auta, tak bych asi zastavil a vysvetlil mu kde konci chodnik
Toyota Avensis WG 02/2007 2.2 D-CAT 130kw
bartp
Věčnej rejpal

Příspěvek od bartp »

na to se uz mohlo aj zalozit novy tema: no k tomu klaksonu jeste nejakou lepačku a hned je plesknout, ja sem kdysi skoro nabral babu na kole, sjela z chodniku na kole mezi zaparkovanyma autama primo na me no nastesti hodila tlamu tak mi nenaprala auto a za tyden druha zas na kole dojizdim na krizovatku z vedlejsi a z boku mi to vpali prede me z chodniku na kole baba a vjede do krizovatky jak dyby se nechumelilo sostva sem dobrzdil aj ABS zacvakalo (to byla jeste tma), sem ju vytroubil a ani se neohlidla :angry:
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
David.306
Řidič

Příspěvek od David.306 »

bartp píše:na to se uz mohlo aj zalozit novy tema: no k tomu klaksonu jeste nejakou lepačku a hned je plesknout, ja sem kdysi skoro nabral babu na kole, sjela z chodniku na kole mezi zaparkovanyma autama primo na me no nastesti hodila tlamu tak mi nenaprala auto a za tyden druha zas na kole dojizdim na krizovatku z vedlejsi a z boku mi to vpali prede me z chodniku na kole baba a vjede do krizovatky jak dyby se nechumelilo sostva sem dobrzdil aj ABS zacvakalo (to byla jeste tma), sem ju vytroubil a ani se neohlidla :angry:
panove,ale co muze jeste nasrat je neosvetlenej cyklista...je tomu par dni zpatky a mimo obec sem ho malem nabral na kapotu...jeste ze mam ve zvyku jezdit vic ke stredu vozovky...ale mel sem chut to otocit a jednu mu natahnout :mad:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

lampacz píše:no voda je sfinstvo ;)

jak tady nekdo vzpominal na ten klakson, tak dneska bych ho taky potreboval v 6 rano na prachode dedek nevedel kde mu konci chodnik a stal proste v silnici, tak jsem na nej zatroubil a ozvalo se jen hovado, no kdyby nebyly za mnou dalsi auta, tak bych asi zastavil a vysvetlil mu kde konci chodnik
to ve Frýdku u Sparu jak je ta čtyřproudovka tak tam je to scela normální že si tam všeci vykračují s taškama jak na promenádě a přitom je přechod cca 30m, to ne. Asi hledají adrenalin nebo co, čim pomaleji tim líp. Už několikrát sem viděl jak to tam pánové od pomáhat a chránit trestají. Lidi sou fakt jak vypatlaní, uplně nejraději přechazeji v zatačce...
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

David.306 píše:panove,ale co muze jeste nasrat je neosvetlenej cyklista...je tomu par dni zpatky a mimo obec sem ho malem nabral na kapotu...jeste ze mam ve zvyku jezdit vic ke stredu vozovky...ale mel sem chut to otocit a jednu mu natahnout :mad:
To asi chce RAVku, pořadnou radlicu na předek a dobrý stěrače...

Teď jsem si vzpoměl, že jednou sem potkal 2 cyklisty na křižovatce a roztáhli se tak že ja i když sem jel po hlavní tak sem musel počkat až panačci projedou z vedlejši a ja mužu pokračovat a aby nebylo malo tak cosi do mě ten jeden zarypal a jelikož sem byl v dost potroušené naladě tak sem mu řek něco co je zde momentálně nepublikovatelne a ještě mu vytkl že jede na kole po špatné straně, což sem si dovolil moc. Začal litat po cestě jak papirovy čert a sbírat kameny že to po mě bude házat, tak sem mu ukazal že je jednička a jel sem pryč...
Naposledy upravil(a) Gongush dne pát 27.03.2009, 12:36, celkem upraveno 1 x.
lampacz
Řidič

Příspěvek od lampacz »

srazit a zacouvat

pro policii se zduvodnenim ze jsem chtel dat posledni pomoc
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

lampacz píše:srazit a zacouvat

pro policii se zduvodnenim ze jsem chtel dat posledni pomoc
spiš že mi napadli bezdůvodně auto... :lol:
novlub
Člen Týmu

Příspěvek od novlub »

Nestačím se divit, co vše se vejde do tématu o užitečných doplňcích. :D :D :D
TOYOTA Avensis 1,8 VVTi kombi, 6/2001
bartp
Věčnej rejpal

Příspěvek od bartp »

novlub píše:Nestačím se divit, co vše se vejde do tématu o užitečných doplňcích. :D :D :D
nojono nekdy je zapotrebi boxer jako spolujezdec, radlica, poradny sterace, silnej klakson, ram na predek a podobny srandy. Vsecko uzitecny doplnky pro kazdy auto.
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

tak folie hotovy, predni okno vymeneno a muzeme opet jezdit. Tedy ted si rikam,ze ty predni okna jsou trosku tmavsi, nejak to na vzorniku vypadalo jinak :roll: atesty mam vsude, tak jsem zvedav jestli s tim nebude mit nekdo problemy.
lampacz
Řidič

Příspěvek od lampacz »

no u nas sti asi mit problem nebudes, horsi to bude v nemecku a rakousku
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

To mužu jenom potvrdit.V německu mě honili po dálnici jako zločince.Zastavil mě úchylnej policajt na dálnici u Berlína a stálo mě to 75€.
Jěště ke všemu mě ty folie za stáleho focení částěčně strhl.Dále sepsal protokol,jako kdybych někoho zabil.
Nejsmutbnější bylo,že jsem měl 3 dny před prodejem auta.
J.
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

no jsem zvedav, ve ctvrtek se jedu podivat do Lipska.Snad me nevycapnout.A jeste porad jezdim do Zittau pro naftu.
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

Jaké máte stěrače ? Moje už jsou zralé na výměnu, tak si tak říkám jestli se tolik vychvalované Bosch Aerotwin vyplatí nebo jestli budou stačit obyč Valeo. No hlavně si budu muset nejdříve zjistit rozměry stěračů :)

Taky se asi kouknu po nějakých reflexních samolepkách, že bych si nalepil pásky na zadní rohy nárazníku, pro jistotu (ve vedlejší ulici maník v noci zrušil auto zaparkované na krajnici, prý jej špatně viděl :shock: ).
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Avensis“