T23 geometrie
T23 geometrie
Kolegové,
nemáte někdo prosím hodnoty pro nastavení geometrie pro Celicu 7. gen? Dneska jsem ji měl v servisu a jak tak koukam do protokolu, tak páni odborníci natáhli data pro Celicu 1.8 94-99, což dost pochybuju, že by ty hodnoty byly stejný.
nemáte někdo prosím hodnoty pro nastavení geometrie pro Celicu 7. gen? Dneska jsem ji měl v servisu a jak tak koukam do protokolu, tak páni odborníci natáhli data pro Celicu 1.8 94-99, což dost pochybuju, že by ty hodnoty byly stejný.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
t23 geometrie
Stáhni si manuál,na sraně 545 máš hodnoty.Podvozek jsem nechal seřídit několikrát,u mne byl "zamrzlý silenblok"na zadní nápravě,tak jsem odvrtával šroub.Nech si seřídit mírnou sbíhavost ,skoušel jsem několik variant a mírná sbíhavost je pro 23 asi nejrozumější.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
t 23geometrie
To teda nemáš pravdu,na zadní nápravě se seřizuje sbíhavost,odklon a ceková sbíhavost.K tomu tam jsou dva ekcentry.Zajeď si do jiného servisu,mám s takým "odborným servisem"negativní zkušenosti.Čelda vůbec neseděla a nové pneu v p...........!Zajel jsem do toyoty,májí tam vše data a seřídí mi geometrii podle toho jak si přeji v toleranci určenou pro T 23.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
t 23geometrie
To je v poho,pokud jde o takové prkotiny není co řešit.Na T23 jde odklon i na zadní nápravě.