Otáčky HELP

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
martin-red-corolla
Člen Týmu

Otáčky HELP

Příspěvek od martin-red-corolla »

je možné že pokud je špatná lambáda,tak se zvýší otáčky???Nemůžu se dostat Na 850,pořád ta potvůrka drží 1000ot/min,a už nevím co s ní mám dělat???!!!!Mohli by ste mi poradit??díky
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

A predtim to normalne drzelo otacky? Esli ne tak by melo stacit postelovat volnobeh sroubkem. Ja mel opacnej problem, ale zaboha nemuzu najit ten stelovaci sroub. Podle nakresu v chytry knizce mam trochu jiny sani-treba ta kladka ke ktery de lanko ud plynu je jinde nez podle knizky a ten stelovaci sroub tam proste nejni :lol: . Takze sem to docasne prasacky vyresil tim dorazem :?
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
XLi
Řidič

Re: Otáčky HELP

Příspěvek od XLi »

martin-red-corolla píše:je možné že pokud je špatná lambáda,tak se zvýší otáčky???Nemůžu se dostat Na 850,pořád ta potvůrka drží 1000ot/min,a už nevím co s ní mám dělat???!!!!Mohli by ste mi poradit??díky

co třeba čidlo teploty? myslí si že je motor pořád studenej a přiživuje ho..?? :wink:
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Spitfire
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spitfire »

O podobnym problému sem čet nedávno na aeu86.org, nakonec to vyřešilo jen dolití chladící kapaliny. :)
Obrázek
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

jn ja zase kdyz mel sundanej chladic a nebyla tam chladici kapalina litaly otacky nahoru a dolu porad ptz cidlo z toho bylo uplne mimo :lol: :lol:
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Prvni stádium je snížená hladina-u čidla vznikne vzduchová kapsa a čidlo snima hůře. Zvýšený otáčky jsou jasné-bere to že motor není dost prohřátý. Stádium druhé je kdy už čidlo na kapalinu nedosáhne. V tomto případě volnoběžné otáčky skáčí o tisíc otáček. A to od tisíce do dvou tisíc.
Obě stádia jsem zažil při prasklým těsnění pod hlavou. To čidlo je tak zmateny,že netuší jestli směs obohatit či ne
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
martin-red-corolla
Člen Týmu

re

Předtím to bylo uplně v pořádku,vyčitil jsem škrící klapku a začala držet tak 1350ot,tak sem si myslel že klapka byla zamrdana a někdo předemnou povolil šroub na otáčky aby to dorovnal(klapka se v zimě sekala),tak sem to chtěl dotáhnout a šroub už byl dotožený na fest,tak sem si myslel že je tam špatně nastavený zakl.předstih v práci sem to napích a bylo tam asi 11stupnů při 1300.tak sem pozapínal veškeré elektro abych snížil otáčky a spadly na 1100. a o té doby s tím mám problémy.A nevím co stím.Tak potřebuju poradit protože mít volnoběžné ot 1100,když má byt kolem 850.tak nevím
RomanGti
Člen Týmu

Příspěvek od RomanGti »

Mam stejny problem u stejnyho motoru,ale jeste navic mi prestal ukazovat budik teploty.Zkusim vymenit čidlo a dam vedet jak sem dopadl... :roll:
martin-red-corolla
Člen Týmu

a

Supr,to sem zvědaví jak dopadneš.Tak dej teda vědět
Odpovědět

Zpět na „Corolla“