Nákup Toyoty v Polsku

vše ohledně modelové řady Avensis
Kudlík
Člen Týmu

Nákup Toyoty v Polsku

Příspěvek od Kudlík »

Zdravím všchny Toyotmany a chci se zeptat na zkušenosti s nákupem Toyoty v Polsku. Ceny se na netu tváří neuvěřitelně mile, ale co realita???
Trochu mě to Polsko děsí. Máte někdo něco z praxe????
Díky za názor, budoucí majitel Avensis WN 1,8 MultidriveS 8)
Petr N.
Navigátor

..

Příspěvek od Petr N. »

osobně neznám nikoho, kdo by si kupoval auto v Polsku, ale možná je to jen zažitá nedůvěra.. osobně bych se spíš za,ěřil na Neměcko či Itálii.. :wink:
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Italie se take moc nedoporucuje...
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Kudlík
Člen Týmu

Příspěvek od Kudlík »

Ojetinu bych tam nekoupil Já mám v merku novotu přímo od dealera. Ale dík za postřeh. :roll:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Petr N.
Navigátor

Itálie

Příspěvek od Petr N. »

já teda mužu Itálii z vlastní zkušenosti jen doporučit.. dovezl jsem si Avensis super stav serviska prostě no probl. stejně tak jako seriózní jednání prodejce..
chudy
Řidič

Příspěvek od chudy »

zaujalo mě téma Polska, tak jsem se na to ptal známého, který vlastní autobazar a tvrdil, že druhotně je auto z této destinace neprodejné, popřípadě za směšnou cenu, protože mezi lidem panuje nedůvěra z důvodu: údajně si Evropa v Polsku řeší pojistné podvody a legalizuje kradená auta, jak jsem koupil tak prodávám. Jenom nápad na zamyšlení, aby vám doma nezůstala stát zbytečně toyotka
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kdyz si auto koupi v Polsku nove, doveze a prihlasi tady , tak nevim proc by melo byt neprodejne

jeste jednou pisu ze se tu resi NOVE auto
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Mám v Polsku objednaný u ofi prodejce Avensis 1,8Sol. Až bude doma
napíši postřehy. Když jsem sjednával smlouvu, tak mi prodejce ukazal
několik uskutečněných prodejů do čech i na slovensko. Takže nejsem jediný a vůz bude dovezen z EU, tak mě zatím nenapadá v čem by mohl
být problém. Nevím proč bych měl našemu prodejci cpát 719000,- ,
když mi bude stačit 546000,- a dá se ušetřit i na rozdílné DPH-
19% proti jejich 22%.
David.306
Řidič

Příspěvek od David.306 »

chudy píše:zaujalo mě téma Polska, tak jsem se na to ptal známého, který vlastní autobazar a tvrdil, že druhotně je auto z této destinace neprodejné, popřípadě za směšnou cenu, protože mezi lidem panuje nedůvěra z důvodu: údajně si Evropa v Polsku řeší pojistné podvody a legalizuje kradená auta, jak jsem koupil tak prodávám. Jenom nápad na zamyšlení, aby vám doma nezůstala stát zbytečně toyotka
tady se mluvi o koupi noveho auta,takze potom je tvuj prispevek pekna blbost...u ojetiny by to treba mohlo bejt mozny
boker
Člen Týmu

Příspěvek od boker »

ve stredu jsem si privezl z Polska noveho predfaceliftoveho Avensise ve dvojce dieselu. Vse probehlo bez jedineho problemu (koupeno bez dane -22 %, u nas zaplacena dan 19 %, schvaleni homologace-vystaveni velikeho technicaku + prihlaseni) V Polsku(Bielsko- Biala) vyborny pristup. cena presne (se vsim vsudy) 450 000kc. Priplatil jsem si jem ztmaveni skel + zamek zpatecky (8000)-kvuli sleve na pojisteni. Zloty mi velmi nahral, menil jsem v polsku v kurzu 1,683. Doporucuji
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

a mozno ta prekvapi servis. Moja znama sa vracala z Litvy a po ceste natankovala kdesi na Ukrajine alebo neviem kde a po nejakych km jej zacala svietit kontrolka motora. Kedze sa vracala cez polsko (mala nieco v Krakove na práci) zastavila sa v servise priamo tam. Auto nebolo kupovane v polsku a ani nebolo v zaruke. Páni v servise jej urobili diagnostiku, vycistili palivovy system a hotovo. Pytala sa co je dlzna a odpoved: " Nic pani - to servis Toyota!"
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Tak je konečně doma. Po nekonečném čekání na zprávu od prodejce jsem
posledního dubna přivezl Avika domů. Vše proběho bez problémů jak psal
boker akorát všude je lepší tvrdit, že vůz stojí doma v garáži. Někteří úředníci ještě nepřekonali komplex hraniční čáry. Momentálně si zvykám na automat(levou nohou mi pořád cuká) a auto této velikosti. Jinak svezení je to boží :D
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

normalne ti zavidim! ak je to ta co mas v profile tak je peknucka.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Jiným bych se nechlubil. A už vím proč jsou u nás ceny tak mastné. Když si spol. Toyota Motor Czech postaví nové sídlo za 300mil. (viz článek v Autohitu) tak se nemůžem divit. V Bielsku frčí prodej ostošest. Zrovna v ten samý den můj prodejce udal 7 Toyotek a část jich skončila u nás nebo na slovensku. Na parkovišti měli dalších 20 kousků než si je zákazník přebere. Prostě kdo umí prodává a u nás ať čumí.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“