divny zvuk motoru

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

divny zvuk motoru

Příspěvek od tekiler »

Zdravim vsechny toyotaky, kdyz sem kupoval auto, tak sem o tom vedel prd, a pro svuj klid duse se chci teda zepta na toto:
na tom videu de slyset od motoru takovy rachtavy zvuk, dotycny se pta vicemene na to same co ja.Muj mechanik mi rekl ze sou to zdvihatka ventilu a ze motor ma asi najeto vic nez se zda.Ale ze by to na jeho chod nemelo mit zadny vliv.Mate s tim nakou skusenost???mel bych s tim neco delat?? nebo se na to vyprdnout jezdit a verit prislovecne toyotacke spolehlivosti??

Dik za vsechny postrehy honza

http://www.youtube.com/watch?v=f3q_lvx9 ... re=related
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No motorům moc nerozumím, ale zvuk to má teda děsný, jako by byl před umřením,...každopádně jistě někdo napíše co s tím je,..ale v pořádku to jistě není a jezdit bych se s tímhle teda neodvážil,... :oops:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

mozna nahravka zkresluje , jinak me u 4A-FE nejspis cvakaji vstrik , je to takovi tttttttttttttt , vliv na vykon nebo neco jineho jsem nezaznamenal
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No jo ale tohle zní už jako diesel,... :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

nahraj to znova,, a trocha popridavaj plyn,, pripada mi to ako tiez zdvihatka,, ale skus trocha popriadvat a nahraj to znova
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tekiler »

ToyoCarE píše:nahraj to znova,, a trocha popridavaj plyn,, pripada mi to ako tiez zdvihatka,, ale skus trocha popriadvat a nahraj to znova
no pro upřesnění, to video na to youtube vložil naky amik, ne ja, jen mne překvapilo že někdo má podobný problém(na videu 4a-fe, ja 7a-fe), tak sem zalozil topic, druha vec je ze to nahraval v uzavrene mistnosti a ten zvuk se muze pak zdat extremne hlasity, takovy traktor jako on nemam ale celkem na to ma vliv venkovni teplota, v zimne to takovy ropak neni

Tak nevim, vzhledem k tomu ze auto asi uz nevratim sem z psichologickeho hlediska pripraven na koupi noveho motoru v pripade potreby(to jest jeho smrt)

no ale pokud to sou jenom zdvihatka tak teda pekne rachoti
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tekiler »

ArnieGT píše:No jo ale tohle zní už jako diesel,... :lol: :lol:
ano zni to jako ropak, to mne teda sere :oops: :shock:
7a-Fe
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

nekupuj hned cely motor,, nadzdvihatka sa daju pozret zvrchu,, zrucnejsi mechanik to zvladne,, tam by som zacal.
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

pokrok

Příspěvek od tekiler »

No tak vam povim co se dnes delo, prijel muj streec schodou okolnosti mechanik a pravil, to nejsou ventili,to je v prdeli ojnicni lozisko takze sem vystihovany zavolal matcinemu znamemu mechanikovi a on pravil prijed kouknem se na to. prijel sem poslechli sme , hned to skonstatoval jako vule ventilu, zajeli sme k nemu na barak, sundali kryt promnerili vule a doporucil mi to nechat seridit v autorizovanem servisu.Tak ted sem uz klidny a bude se mi lip usinat
7a-Fe
Odpovědět

Zpět na „Carina“