rozvody celica T23 141kw
rozvody celica T23 141kw
chtěl bych se zeptat ... kdy se mění na celiceT23 141kw rozvody? Bylo mi řečeno že je tam řetěz. mám najeto 80 tisíc. popřípadě kde se dají sehnat a na kolik vyjdou . Máte stím někdo skušenosti ? svěřili by ste to jenom autorizovanému servisu ? Díkec za vaše názory
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Je tam řetěz. Podléhá pravidelné kontrole po 100000km,kdy se měří opotřebení řetězu. Pokud je nad přípustnou mez tak teprve měnit. Protokol sae uvádí životnost spojenou se životnosti motoru.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Před cca 14 dny jsem řetěz kupoval v Toy, stojí 2700,-Kč. Já jsem si při opravě (vlákno T23-oprava kliky) říkal, že ho vyměním, když to mám rozdělané, měřil jsem ho, byl o 0,4 mm delší, než uvádí manuál, jinak vypadal jako nový.
Když jsem přinesl nový, tak jsem ho přeměřil a byl přesně stejně dlouhý, jako můj starý. Před prodejem auta ho asi někdo měnil.
Takže teď se mi válí bezvadný řetěz v šuplíku. Pokud bys měl zájem, ozvi se a domluvíme se.
Když jsem přinesl nový, tak jsem ho přeměřil a byl přesně stejně dlouhý, jako můj starý. Před prodejem auta ho asi někdo měnil.
Takže teď se mi válí bezvadný řetěz v šuplíku. Pokud bys měl zájem, ozvi se a domluvíme se.