GO na motoru u celdy t23 141kw
- kaja
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
GO na motoru u celdy t23 141kw
Čauky lidičky, uvažuji o celice 7g se silnějším motorem a rád bych věděl na kolik by asi tak mohla vyjít GO motoru? Mám jednu vyhlídlou, ale má nalítáno kolem 200 000, tak nevím jestli se to vyplatí a myslím, že motor už taky bude dost jetej. Postupně bych investoval i do podvozku atd. Počítám, že bude taky asi trochu vylágrovanej. Jinak jsem měl možnost projet si tu slabší verzi a moc mě nenatchla. Díky za odpověď.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: GO na motoru u celdy t23 141kw
spoj se s Liborem21 má nejaké plány podle kterých bvy sla GO u uprava udelat unáskaja píše:Čauky lidičky, uvažuji o celice 7g se silnějším motorem a rád bych věděl na kolik by asi tak mohla vyjít GO motoru? Mám jednu vyhlídlou, ale má nalítáno kolem 200 000, tak nevím jestli se to vyplatí a myslím, že motor už taky bude dost jetej. Postupně bych investoval i do podvozku atd. Počítám, že bude taky asi trochu vylágrovanej. Jinak jsem měl možnost projet si tu slabší verzi a moc mě nenatchla. Díky za odpověď.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ok kalkulace je +- hotová jakmile se "oveří" u Lucinky ( tím ymslím že jsemna nic nezapomněl ) není problém ji použít i na něj, každopádne tebe sem myslel kvuli tomu že chtel motor "posílit"libor12 píše:Jemu jde asi o klasickou go. Tam bych to viděl klasicky na short blok plus udělat hlavu. De facto stejně jako Lucinka.
Uvažoval jsem o Vipec+GT26R / 9000rpm+, ale na tohle si tu guru ty
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pššššt, už na tom pracuju . Nerad bych se tam pak potkal s někým jiným a pak se musel dělit na polovic...libor12 píše:Že by se zvýšila kriminalita v tomto státě? jak poznamenal Tequilla s návštěvou banky v černé kulke
Zatím se také rozhoduju, zda jít nejdřív do podvozku (tlumiče, brzdy) a zkusit požádat toho vašeho známýho o karbon/kevlarovou kapotu nebo zkusit pořešit jako první tu vačkovou hřídel a k ní dát nový ventily, pružiny, atd.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- kaja
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jo myslel sem zatím pouze obyč. generálku ne na zvyšování výkonu. Jinak 200 000km se mi zdá na 7g dost po té co jsem o těch motorech slyšel. I když ta silnější verze by problémy s olejem a zadíráním mít neměla. Kvůli tomu bych se na to chtěl připravil kdybych to náhodou vzal a byla by potřeba. Jinak zatím děkuji.