avensis 1.6-koupě-váš názor
-
- Navigátor
avensis 1.6-koupě-váš názor
ahoj. po tom co sem neuspel s hledanim corroly , tak uvazuji o avensis. chtel bych vedet vas nazor na tenhle http://www.auto-hof.cz/?p=productsMore&iProduct=116 najezdim tak kolem 7 tisic za rok ,nejsem zadnej zavodnik(1.6 je pry slaba), v 95% jezdim sam. vzal bych i 1.8 ale nenasel jsem ,co by me zaujalo....... budu rad za nejaky odpovedi
uz sem tu toho precetl dost jen by me zajimal nazor zkusenych.....

-
- Navigátor
Tak já mám aktuálně najeto 250 t. km, z toho jsem já najel cca 33 t. za poslední rok a čtvrt a taky naprostá spokojenost. Přede mnou ho měli dva majitelé, podle věku si odhaduji tvrdit, že "normální" lidi, Avíkovi se dostávalo řádné péče v Toyotě a já mu stejnou péči věnuji i teď, byť ne v Toyotě, aby ještě dlouho sloužil. 

Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
-
- Navigátor
no vic se mi libil tenhle http://auto.bazos.cz/inzerat/3044807/AVENSIS-18.php ale nema servisku ,a bude asi treti majitel. napsal jsem mu pro jistotu a odepsal tohle:
Jsem druhý majitel u nás, podle techničáku vozidlo bylo dovezeno z Německa. Servisní knížku bohužel nemám, ale kilometrům věřím, protože na vozidle je ještě originální spojka a je bez problémů,. Kdyby vozidlo mělo najeto o hodně víc, myslím tím 200 atd. tak by již zabírala hodně nahoře. Už jsem pár Toyot měl, takže toto můžu zaručit. A originální spojku od nové u Toyoty poznáte také. Novou poznáte tak, že při záběru lehce vrní, nikdy už to není prostě originál od výrobce vozu- také vlastní zkušenost..
mluvi jen o spojce.... no jeste aby nebyla original ,kdyz to ma najeto tak malo...

POKUD MOHU TAKY SE SVOJÍ TROŠKOU DO MLÝNA, NEVYPADÁ ZLE, JE DŮLEŽITÉ ZDA JE DOKLAD O VÝMĚNĚ ROZVODŮ A KLADKY, DÁLE ZDA JE SKUTEČNĚ PRVNÍM MAJITELEM PROTOŽE ZA CCA 10 LET MÍT NAJETO 115 TIS.KM MI PŘIPADÁ NESKUTEČNĚ MÁLO, SPÍŠ BYCH VĚŘIL CCA 160-170 TIS, KM POKUD TO BYLO SOUKROMÉ VOZIDLO, U SLUŽEBNÍHO TA PORCE BUDE JEDNOU TAKOVÁ, JÁ MÁM TAKTÉŽ 1,6 SEDAN A JEZDÍM DOST PRAVIDELNE LIBEREC BERN A TUTO TRASU DĚLÁM BĚŽNĚ ZA 8,5 HODINY NENÍ TO DRAVEC, ALE ZASE NIŽŠÍ POV.RUČENÍ A I SPOTŘEBA JE SLUŠNA CCA 6,7-7,5 NA DÍLKU DLE ZPŮSOBU JÍZDY ZA ROK MÁM NAJETO 17TIS., KM A ZATÍM BEZ PROBLÉMU, MĚL JSEM COROLLU A AVENSIS JE JINÝ KAFE VELE DOPORUČUJI PROTOŽE CENY JSOU NA STEJNÉ ÚROVNI A JÍZDNÍ POHODLÍ SE NADÁ S COROLLOU SROVNAT NAPIŠ ZDA JSI KOUPIL A HODNĚ KM BEZ NEHOD.
-
- Navigátor
-
- Navigátor
-
- Navigátor
Koupil bych určitě to první auto! Já mám to samé druhý rok, koupil jsem to ve 190000 km, teď mám asi 225000, za tu jsem neměl sebemenší závadu. Když se člověk naučí tu 1,6 využívat, žádnou lenost nepocítí. (Je to trošku taková pověra kolem toho 1.6 motoru, která se bůhví proč šíří, jako by ty ostatní agregace byly kdovíjak sportovní.) Avensis prostě není žádnej rally vůz. Nežere to olej, jak pozdější VVTI motory. Já jsem maximálně spokojen a doporučuju!