antena nefunguje
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dej mi tu odkaz nemusí mi fungovat nechám to klidně na manuální zasouvání stejně to v zimě zmrzne a ten plastovej hřeben jde do háje stačí když tam bude pasovat a hrát rádio
nechci tam dávat jen prut
kde se to dá objednat abych měl jistotu že tam pasuje
nebo jestli někdo nemáte nefunkční origo anténu tak s ní přehodím jen ten prut
nechci tam dávat jen prut
kde se to dá objednat abych měl jistotu že tam pasuje
nebo jestli někdo nemáte nefunkční origo anténu tak s ní přehodím jen ten prut
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
možná mám doma bejvalou s prasklou strunou, bych se musel mrknout, ale až o víkenduPetr píše:nevíte někdo jaká tam pasuje anténa v nahradě??v pátek mi ji někdo před barákam zohl a jak jsem jinarovnal tak se zlomila
měl jsem ji sice nefunkční vysunoval ji ručně ale rádio hrálo
tak jestli nevíte o nejake náhradě nevbo nějakým odkazu na webu
díííky
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
guma
je nejlepší... kup si "pendrekovou černou" jako mam já... asi za 200,- dá se ideálně naklonit, ohejbá se skvěle, nedá se zlomit a v mrazech chytá eňo ňuňo... A ten co ti jí zlomil bude mít po ptákách hobbycar.cz 169kč... antena gumová... nastavitelný úhel sklonu.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: guma
me ta moje zatim funguje, i kdyz se nevysune cela, ale motorek pak nevrci takze v poho ... treti clanek od spodu zustane zajety v tom druhem, ale ma to zase z meho pohledu dve vyhody ktere ocenuju vic: za prve antenka netrci tak nevzhledne vysoko a za druhe je prave temi clanky 2 a 3 navic zpevnena proti naporu vzduchu v tom podle me nejkritictejsim miste - takze vsechno zle je k necemu dobre
No a s tim ovladanim pres radio to asi taky poresim pres nejaky externi prepinac a la Petiss
No a s tim ovladanim pres radio to asi taky poresim pres nejaky externi prepinac a la Petiss
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Leon*cz
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak už mě to postihlo taky, asi před 14 dny se mi přetrhla struna. Pěkně mě to vytočilo, zkoušel jsem to svařit, slepit, ale vždycky mi to po několika vytažení a stažení zase prdlo...Dávat tam nějaké pruty se mi nelíbí, neměl by někdo, třeba nějakou nefunkční s dobrou strunou, nebo samotnou strunou?? Sice rádio moc neposlouchám, ale rád bych to měl všechno v cajku..
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete nekdo nahodit par fotek celeho toho mechanismu anteny? Ja treba nemam sajnu jak to vypada a co se teda podelava a rozdelavat se mi to nechce kdyz to jeste vcelku funguje...Leon*cz píše:No tak už mě to postihlo taky, asi před 14 dny se mi přetrhla struna. Pěkně mě to vytočilo, zkoušel jsem to svařit, slepit, ale vždycky mi to po několika vytažení a stažení zase prdlo...Dávat tam nějaké pruty se mi nelíbí, neměl by někdo, třeba nějakou nefunkční s dobrou strunou, nebo samotnou strunou?? Sice rádio moc neposlouchám, ale rád bych to měl všechno v cajku..
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nic tam skoro neni , moturek, plastovy kolecko se zoubkama kterym toci moturek a na tom je struna ( takovej silonovej plastovej ksunt ) a vsechno je to zamatlany hnusnym mazivem
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne stř 18.03.2009, 14:35, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Leon> furt do kola a dokola a dokola... i když si to opravíte, stejně se to do roka a do dne posere... když ignorujete inteligentní řešení, navíc esteticky a funkčně dokonalý... v tom případě hohoho hihihi hehehe ten vyjížděcí pazmek sem tam měl taky... fachal asi 3 měsíce... po tom sem to opravil jedenkrát... a když se to opět pojebalo... vykuchal sem ten nesmysl a mrsknul s nim do popelnice... ach ta úleva, mimochodem taky mi jí někdo ohnul...protože nechtěla zaject
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Leon*cz
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Já tvému názoru v tomhle ohledu rozumím a vím, že dát tam obyčejný prut je nejlevnější a nejrozumnější řešení. Ale Já bych raději to origo řešení.. To víš, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě Budu se stím bud nějak smířit, nebo najít jiné řešení..micron píše:Leon> furt do kola a dokola a dokola... i když si to opravíte, stejně se to do roka a do dne posere... když ignorujete inteligentní řešení, navíc esteticky a funkčně dokonalý... v tom případě hohoho hihihi hehehe ten vyjížděcí pazmek sem tam měl taky... fachal asi 3 měsíce... po tom sem to opravil jedenkrát... a když se to opět pojebalo... vykuchal sem ten nesmysl a mrsknul s nim do popelnice... ach ta úleva, mimochodem taky mi jí někdo ohnul...protože nechtěla zaject
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny