Užitečné doplňky pro AVENSIS
Rád bych se zeptal, jaké používáte (jste sobě i autu dopřáli) autodoplňky? Co doporučujete?
Osobně mám (s Avensisem však moc nesouvisí):
– svítilnu do zapalovače autobaterie (jedenkrát jsem v noci využil při výměně žárovky),
– na dveře jsem dal chrániče (ať vedlejšímu autu a sobě nepoškodí (hlavně děti) lak) Asi jsem nezvolil správné, pomalu jistě odpadávají a na kulatou část zadních dveří moc nepasují,
– pryžové koberce ze Zubří (pro model roku 2001 – docela dobře padnou).
Rád bych se zeptal, jaké používáte (jste sobě i autu dopřáli) autodoplňky? Co doporučujete?
– svítilnu do zapalovače autobaterie (jedenkrát jsem v noci využil při výměně žárovky),
– na dveře jsem dal chrániče (ať vedlejšímu autu a sobě nepoškodí (hlavně děti) lak) Asi jsem nezvolil správné, pomalu jistě odpadávají a na kulatou část zadních dveří moc nepasují,
TOYOTA Avensis 1,8 VVTi kombi, 6/2001
Re: Užitečné doplňky pro AVENSIS
Ty koberce ze zubří můžu doporučit mam je taky rok 2000.novlub píše:Užitečné doplňky pro AVENSIS
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Světlo doporučuju. Ja se nedávno pokoušel spravovat rozvody na dodávce (Boxer) za pomocí 1 červené LED diody co mam podomacky udělané na klíčích jako přívěšek a nebylo to nic moc
Kdo viděl bludičky v polích v okolí Mariánských lázní, tak to nebylo ufo ale já

Kdo viděl bludičky v polích v okolí Mariánských lázní, tak to nebylo ufo ale já

Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Neřešil jste někdo problém se světlem zpátečky u Avensise T25 ?
Konstruktéra T25 bych za tento "nedostatek" nejraději někam nakopal, protože světlo je tam jen jedno a to ještě na pravé straně (buď to byl japonec nebo angličan), takže když couvám v noci podle levého zpětného zrcátka, tak vidím velké kulové
Konstruktéra T25 bych za tento "nedostatek" nejraději někam nakopal, protože světlo je tam jen jedno a to ještě na pravé straně (buď to byl japonec nebo angličan), takže když couvám v noci podle levého zpětného zrcátka, tak vidím velké kulové

Gongush píše:a budeš vypadat jak ta blondýna co kontroluje blinkry: "svítí, nesvítí, svítí..."lampacz píše:si zkus rozsvitit vystrazne a budes mit chvili svetlo, chvili tmu, chvili svetlo, chvili tmu, ....

Se zkusím zeptat v Toyotě jestli to jde "předělat" do druhého světla. Pokud ne, tak místo obyč. parkovacích senzorů koupím senzory s kamerou, která má i noční infra provoz