MR2 - náhradní díly
MR2 - náhradní díly
Koupil jsem na náhradní díly MR2, SW20, r.v. 1992, havarovanou na pravý předek. Z auta potřebuji jen pár dílů. Začal jsem ji rozdělávat na ND. Zájemci na tel.602304923 nebo nosek1jan@seznam.cz.
Honza
Honza
honza
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
cau jendo hele jak moc je rozbita dej sem fotky nebo mi je posli na mail a ma to papiry? co to je za revizi na 14" kolech
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Jsem natvrdlej. Holej skelet znamená bez blatníku, dveří,haupny, kufru, víka motorovýho prostoru? Prostě jenom kostra?Jan Nosek píše:P - MR2 holý skelet.
Jde o SW20, r.v.1992, evropská verze, silně bouchlá na pravou přední stranu.
OK je celá levá strana, motorový prostor, zadní kufr, zadní čelo.
Kdo má zájem - 2000 Kč. Je to škoda sešrotovat. Jinak koncem března kovošrot.
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
- pupik.ml
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jan Nosek píše:P - MR2 holý skelet.
Jde o SW20, r.v.1992, evropská verze, silně bouchlá na pravou přední stranu.
OK je celá levá strana, motorový prostor, zadní kufr, zadní čelo.
Kdo má zájem - 2000 Kč. Je to škoda sešrotovat. Jinak koncem března kovošrot.
Zdravim tě, už jsi mi poslal to zadní pravé světlo?
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
P MR2 - skelet, a další ND
Motor to má 3S-GE, 115 kW. Někdo si jej má v neděli vyzvednout. Pokud to neudělá, oznámím to zde.
Skelet je holá kostra se zadníma blatníkama. Co šlo odšroubovat je sundané. O skeletu jsem psal samostatně, protože v garáži zabírá nejvíc místa. Ale kdo je nabořený zleva nebo zezadu, tak to využije.
Mám i originál přední a zadní nárazník, LP blatník, kompletní L dveře, kapotu motoru, kapotu zadního kufru, okna do targy, zadní okno, LZ okno, LP blikačku a oba blikače, zadní lampy i s platem mezi lampy, výfuk, převodovku, spojku, poloosy, ramena, podvozek, všechny trubky a trubičky, kabelové svazky, originál autorádio, sedáky s opěrkama, zadní křídlo a milion ptákovin.
PZ lampu jsem odeslal v pondělí.
K vysouvací anténě - mám jednu bez prutu a jedna je komplet, bohužel jeden díl vysouvacího prutu je deformovaný. Byla by za 500 Kč, ale poslat nejde, protože ten prut je částečně vysunutý.
Skelet je holá kostra se zadníma blatníkama. Co šlo odšroubovat je sundané. O skeletu jsem psal samostatně, protože v garáži zabírá nejvíc místa. Ale kdo je nabořený zleva nebo zezadu, tak to využije.
Mám i originál přední a zadní nárazník, LP blatník, kompletní L dveře, kapotu motoru, kapotu zadního kufru, okna do targy, zadní okno, LZ okno, LP blikačku a oba blikače, zadní lampy i s platem mezi lampy, výfuk, převodovku, spojku, poloosy, ramena, podvozek, všechny trubky a trubičky, kabelové svazky, originál autorádio, sedáky s opěrkama, zadní křídlo a milion ptákovin.
PZ lampu jsem odeslal v pondělí.
K vysouvací anténě - mám jednu bez prutu a jedna je komplet, bohužel jeden díl vysouvacího prutu je deformovaný. Byla by za 500 Kč, ale poslat nejde, protože ten prut je částečně vysunutý.
honza
-
- Navigátor
-
- Navigátor
Jendo,tak možná bych si od tebe vzal řadicí páku teda pokud má v klidu polstrování a chci se tě zeptat,šlpae ti tam dobře pačka na teplotu od posuvu topení?mi to na chladnou jde a když si to chci posunout do tepla foukání,tak se mi ta pačka sekne a nejde.a v jakém stavu tam máš volant a sedačky?můžeš mi to kdyžtak nafotit a poslat na mail a hodit cenovou nabídku?díkes
-
- Navigátor
Jendo,tak možná bych si od tebe vzal řadicí páku teda pokud má v klidu polstrování a chci se tě zeptat,šlpae ti tam dobře pačka na teplotu od posuvu topení?mi to na chladnou jde a když si to chci posunout do tepla foukání,tak se mi ta pačka sekne a nejde.a v jakém stavu tam máš volant a sedačky?můžeš mi to kdyžtak nafotit a poslat na mail a hodit cenovou nabídku?můj mail je maro.xtc@seznam.cz,díkes